Pana cand ?

Creat de balas, Aprilie 07, 2009, 11:01:15 PM

« precedentul - următorul »

balasbebe

Citat din: balas
Citat din: dragos2006Raspunsul de mai sus este caracteristic ...
:hi:
Nu este vorba de nimic, decat de bun simt.
Ori este un forum de apicultura, ori de toate. eu vreau doar apicultura. Am de lucru. Poate la iarna mai multe..... :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

D006

Sa fii sanatos , spor la polen !
PS. noi batranii mai discutam si despre altele ....

D006

Citat din: dragos2006Raspunsul de mai sus este caracteristic ...
Nu este vorba de nimic, decat de bun simt.
Ori este un forum de apicultura, ori de toate. eu vreau doar apicultura. Am de lucru. Poate la iarna mai multe..... :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:  :hi:
Daca ai fi cu PUTIN bun simt n-ai mai poposi pe aici nu vezi cit esti de atacat ,daca vrei doar apicultura stai acolo unde -ti este locul (adica linga amarati de stupi ),si daca ai de lucru ce mai cauti sa postezi ca un filosof parca tu ai fi atot stiutor mai ales ca nu ai nevoie de sfaturi ,

D006

Citat din: dragos2006Sa fii sanatos , spor la polen !
PS. noi batranii mai discutam si despre altele ....
Sa se faca sanatos ca e bolnav rau saracu altfel nu si-ar viri nasu in tot rahatu.

D006

Eu zic sa nu-l mai bagam in seama , este prea mic pentru un domeniu asa de mare .  Pe mine unul m-a dezamagit extrem , anul trecut cand ne-am intalnit fata in fata la Alba Iulia nici nu a vrut sa-mi intinda mana sa dam noroc . Rusinea e de partea lui... eu am intins o mana ...

balasbebe

Tinere, vad ca-ti lipseste o carte din vasta ta biblioteca. Intotdeuna, cel batran intinde mana. De ce as da mana cu unul ca tine, si cei de seama ta? Esti pus pe cearta, si mie nu prea i-mi place. Eu sunt ardelean, si sunt mai calm. Cauta si sapa in alta parte. Cu mine o sa-ti petreci timpul mai putin. :hi:  :hi:  :hi:  :hi:

Cristian IONITA

Citat din: dragos2006Eu zic sa nu-l mai bagam in seama , este prea mic pentru un domeniu asa de mare .  Pe mine unul m-a dezamagit extrem , anul trecut cand ne-am intalnit fata in fata la Alba Iulia nici nu a vrut sa-mi intinda mana sa dam noroc . Rusinea e de partea lui... eu am intins o mana ...
tot e bine ca te-a tratat cu "pasivitate", din partea altora ai sanse sa nu se intample chiar asa
ce fel de om e ala care mai intai injura si jigneste si apoi intinde mana?!!??, eu zic ca "zdreanta" e chiar foarte putin spus

balasbebe

Eu nu mi-am propus sa-i bag in seama. Poate ca si asta ii deranjeaza. Eram cu un grup de apicultori, si deodata Drados sriga in gura mare; uite-l si pe balasbebe. M-am facut ca nu-l bag in seama, si poate asta l-a deranjat. Daca eram doar noi doi era altceva. Eram la un targ apicol, cu multi stupari in jur, si nu cred ca i-a facut cinste.
:nono:  :nono:  :nono:

balasbebe

Citat din: dragos2006Eu zic sa nu-l mai bagam in seama , este prea mic pentru un domeniu asa de mare .  Pe mine unul m-a dezamagit extrem , anul trecut cand ne-am intalnit fata in fata la Alba Iulia nici nu a vrut sa-mi intinda mana sa dam noroc . Rusinea e de partea lui... eu am intins o mana ...
Tot mie sa-mi fie rusine? De cine? De tine? Cu ce tiam gresit? Nu am dat mana cu tine? Nu am dat si gata. De ce trebuia sa dau mana cu tine? Ne cunoastem de undeva?  Eu m-am oferit sa va arat ce am fara rezerve, iar acum sa fiu hulit? Cui trebuie sa-i fie rusine? eu nu sunt decat deschis, fata de multi forumisti. Am relatii de prietenie, nu comerciale, cu foarte multi. Timp sa avem, ca in rest ne descurcam si asa fara o mana intinsa.

D006

Citat din: balasEu nu mi-am propus sa-i bag in seama. Poate ca si asta ii deranjeaza. Eram cu un grup de apicultori, si deodata Drados sriga in gura mare; uite-l si pe balasbebe. M-am facut ca nu-l bag in seama, si poate asta l-a deranjat. Daca eram doar noi doi era altceva. Eram la un targ apicol, cu multi stupari in jur, si nu cred ca i-a facut cinste.
:nono:  :nono:  :nono:
Mie unul nu mi-e rusine cu persoana mea in public , nu am stiut ca tu te cam rusinezi de oameni , daca e asa imi cer scuze ca ti-am deconspirat identitatea in public.
   Am impresia ca aici in mediu virtual sunteti zmeii pt. ca nu va poate atinge nimeni dar in viata reala va e frica si sa ridicati ochii din pamant cand intrati in contact cu grupuri mai mari de oameni.
Cred ca din cauza problemelor de adaptabilitate la viata sociala REALA va-ti gasit un refugiu pe net unde dati drumul la toate frustrarile provocate de realitate .
    Numai bine !
           semnat : Zdreanta cel cu ochii de faianta  :nono:
P.S. nu-mi aduc aminte sa-l fi injurat sau jignit pe Bebe Balas vreo data ! Dar in schimb el s-a scapat odata si ma facut cum i-a venit la gura dar dupa 5 minute a sters postarea , daca avea sange lasa postarea cu injuraturile la adresa mea.

balasbebe

:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :hi:
Nimic nou sub soare. cale de iesire cu tine nu exista. Aici esti liber sa faci ce doresti. Succes in continuare.

balasbebe

Am vrut sa vad daca soldatii stiu sa mearga in cadenta. da este calculatorul care are mai multa minte. eu o sa stau in banca mea, sau pe dincolo. Acolo, este mai putina tensiune.
La loc  comanda. Sa vad daca soldatii virtuali , au invatat intoarcerile din mers.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:
:nono:  :nono:  :nono:  :nono:  :nono:
:rusine:  :rusine:  :rusine:  :rusine:  :rusine:
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

balasbebe

La stuparit eu nu ma pricep, ii las pe altii. Tonul la cantec:
:mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:
:hi:  :hi:  :hi:  :hi:
:rotfl:  :rotfl:

balasbebe

Sa ne obisnuim cu ce avem. Maxim am avut si 250 de familii. Le-am redus din motive pur economice si de sanatate.
Cu asa stupina eu inca sunt multumit de ea. Nu este un an apicol grozav, dar in saci si galeti am cev apolen strans. Unii cresc caini, altii cai, eu fac polen. Cei care au cumparat de la mine, nu mi-au zis ca nu ma pricep.

balasbebe