Pana cand ?

Creat de balas, Aprilie 07, 2009, 11:01:15 PM

« precedentul - următorul »

filip

liviu,
Stai linistit,Donbazil nu are ganduri negre.facea referire la celalalt FORUM APICOL stuparitul.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Citat din: balasMultumesc pentru incurajari.
Cand sunt departe de casa, si vad foarte multi oameni calmi si pasnici, parca sunt pe alta planeta.
M-am plimbat pe strazi, si oamenii erau aproape tacuti, chiar daca erau pe strada. La fel se intampla si in magazine.
Oare este posibil si pe forum? Eu cred ca da. Voi sta beat cateva zile.
Va salut pe toti din Budapesta.
  Sa ne auzim cu bine.

Batrine a fost buna plimbarea  ca te-ai mai linistit , vezi ca e bine asa daca stai si tu ca alti in banca ta . ??

Donbazil

Sal'tare!
Reiau: Nu prea aveam chef sa intru pe acest forum, da' daca tot am intrat si am scris ce am scris, dupa ce am vazut reactiile, ( culmea nu din partea celor la care ma referisem eu) , ma simt dator a-mi cere scuze fata de cei ce s-au considerat jigniti (teinegru), chear si fata de cel ce ma doreste "dincolo" ( merci Filip pentru ca ai incercat sa ma aperi).
Dragos, cred ca nu ma suspectezi ca n-as citi tot ce se posteaza, dar am preferat sa nu ma loghez si sa nu intru in polemici, pentru ca mi se pare ca pe acest forum caracterul polemic predomina fata de cel strict profesional apicol.
Am spus " Mi se pare" - poate gresesc dar...
Sal'tare!
Numa' bine si rau la nime'  !
Donbazil - Faget. :hi:

Cristian IONITA

io-te domn'le ca nu's nebun, sau ma rog nu's singurul nebun care crede ca pe acest forum se discuta despre multe, dar despre apicultura mai putin.
Rog pe aia de le face placere sa caute posturile mele mai vechi sa ma ajute sa postam de cand am "comentat" eu ca aici e cam slab reprezentata in discutii apicultura.
Donbazil - explicatii exista ptr toate, si e relativ simplu, totul se intampla din cauza unora frustratii, invidiosii si cu gura mare dar mai slabuti in stuparit.

D006

Din intamplare pe acest forum ne-am gasit mai multi oameni care cam stiu cu ce se mananca apicultura si mai avem si noi nevoie de o controversa , un can-can , etc .
Acum ce sa facem sa tinem teoria chibritului , pardon , a matcii din cutia de chibrit . Eu cred ca daca cineva  a intrebat ceva strict legat de apicultura i s-a raspuns la obiect .
Dar ce sa-i faci mereu can-canul va lua fata activitatii cotidiene ! :zzz:

balasbebe

Citat din: crinul
Citat din: balasMultumesc pentru incurajari.
Cand sunt departe de casa, si vad foarte multi oameni calmi si pasnici, parca sunt pe alta planeta.
M-am plimbat pe strazi, si oamenii erau aproape tacuti, chiar daca erau pe strada. La fel se intampla si in magazine.
Oare este posibil si pe forum? Eu cred ca da. Voi sta beat cateva zile.
Va salut pe toti din Budapesta.
  Sa ne auzim cu bine.

Batrine a fost buna plimbarea  ca te-ai mai linistit , vezi ca e bine asa daca stai si tu ca alti in banca ta . ??
Nene, de la un necunoscut, chiar ca nu am nevoie de aprecieri, sau de sfaturi. In rest numai de bine, si miere multa. :hi:  :hi:  :hi:

D006

Parerea ta ca nu ne cunoastem ,s-au ca nu ma cunosti ,tie -ti place numai sa dai sfaturi , la asa te pricepi in rest practica ,,,lasa-ma sa te las ,,,,

D006

In curand voi implini 36 de ani si pana la aceasta varsta am invatat un lucru foarte important : indiferent de om ca e tanar sau batran , bogat sau sarac , cunoscut sau necunoscut , daca esti atent sigur vei avea ceva de invatat de la el. Vorba filozofului : "stiu ca nu stiu nimic"'
  Si am mai aflat ceva : fiecare e fericit in felul lui , daca ai bani nu e obligatoriu sa fii si fericit si sa stii sa te simti bine . Am cunoscut oameni saraci care sunt cu mult mai fericiti decat bogatasii.
        In concluzie : va rog sa fim o mare familie de apicultori si sa invatam unul de la altul ca de la stapanire nu ne vine nimic pe tava !

D006

Asa  da Dragos :wink:  :razz:

balasbebe

Aici pe un forum de apicultura consider ca trebuie sa dam sfaturi. De ce te deranjeaza?. Stai linistit, ca este loc pentru fiecare. Daca este cu adevarat un forum fara cenzura, atunci parerea ta ca eu dau sfaturi la ce categorie se incadreaza? Un forum formeaza intradevar o familie. Daca voi asa intelegeti sa stati doar pe hartza, cearta, sau cum vreti  nu aveti decat.

D006

Dar de ce in hartza asta apar constant moderatorii de pe gainaritul ?

balasbebe

Citat din: dragos2006Dar de ce in hartza asta apar constant moderatorii de pe gainaritul ?
:rotfl:  :rotfl:

D006

Raspunsul de mai sus este caracteristic ...

D006

Citat din: dragos2006
Dar de ce in hartza asta apar constant moderatorii de pe gainaritul ?
Pt ca au si ei nevoie sa se hartuiasca un pic dar acolo Directorul le-a interzis.

balasbebe

Citat din: dragos2006Raspunsul de mai sus este caracteristic ...
:hi: