Sa vorbim despre Romania actuala si cea din viitorul apropiat!!!

Creat de dedu, Septembrie 07, 2009, 10:19:39 PM

« precedentul - următorul »

milu56

Dar crezi ca merita sa ne suparam?Nici nu trebuie sai bagi in seama pe acei de care nu iti convine,sunt pe forum si stupari seriosi cu care ai ce sa vorbesti,asa ca nu te descuraja,important e sa mergem inainte,sa prosperam.Sper sa ma intelegi Dedu.

dedu

Deci orisiunde scriu aici se baga acest catel.M-am saturat de el deja!!Stiu ca sunt si stupari seriosi cum  dumneavoastra,abeja si Dragos care imi pareti chiar de treaba!!!
Apropo:o impachetat cineva albinele?Eu da :hi:
http://carafacumiere.ro/
Basarabia Pământ Românesc!

catel

Citat din: deduOk,nu o sa mai scriu pe acest forum decat la primavara domnului Valter daca o sa imi mai dea regina promisa!!!Eu nu sunt genul sa tac in fata nimanui cand am dreptate,pe la noi prin Alba se stie ca am scapat de Ceausescu si nu mai sunt servitorul nimanui,am voie sa ma exprim liber!!!Si apropo de injurat:poate asta iti doresti tu,sa ma cobor la acest nivel dar nu sunt acel gen de om!!!
Succes in continuare tuturor!!! :surprised:
:smile:
*deci daca nu iti da regina nu o sa-i mai scrii ?;
*daca nu esti genul sa taci, exprima-ti liber parerea, iar daca nu te obosesc te rog sa ma contrazici,     dar nu prin simplul fapt ca te superi si iti strangi jucariile si vii la primavara;
*nimeni nu te opreste sa-ti exprimi liber parerea;
*imi place ca nu injuri, pt ca prin injuraturi nu rezolvi nmk;
daca te deranjeaza asa mult raspunsurile mele, iti promit ca asta este ultimul la pe care o sa-l scriu, legat de postarile tale. daca nu-ti convine de raspunsurile mele nu trebuie sa-i pui pe toti in aceiasi oala, nu ar fi frumos.
o zi frumoasa si o gandire inteleapta.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

milu56

Citat din: deduDeci orisiunde scriu aici se baga acest catel.M-am saturat de el deja!!Stiu ca sunt si stupari seriosi cum  dumneavoastra,abeja si Dragos care imi pareti chiar de treaba!!!
Apropo:o impachetat cineva albinele?Eu da :hi:
Aici nu pot sa i-ti raspund,unde am eu stupi nu este nevoie de impachetare,de exemplu am dus o stupina intro zona de rozmarin(ROMERO) si cred ca peste 2 luni voi avea floare,depinde cum vin ploile.

dedu

Nu am nimic personal cu dumneavoastra domnule catel dar ma enervati ca interpretati ceea ce zic eu(exemplu ce am zis de Valter)

milu56

Catel,nu il mai enerva pe dedu,este si el un viitor apicultor.

milu56

Dedu parerea mea ca in Romania ar trebui sa avem ambitie si curaj,cand ne ocupam de apicultura avem ce nu au altii,dar trebuie sa ne ocupam in modul cel mai serios:cu harnicie,multa vointa si pasiune,mare atentie orce greseala costa,sa fim economi in tot ce ne ofera albinele si atunci ne vom da seama ca viata este frumoasa oriunde ai fi pe acest pamant.

catel

Citat din: milu56Catel,nu il mai enerva pe dedu,este si el un viitor apicultor.
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
cred ca majoritatea ati observat din postarile mele ca mai ...tachinez lumea, dar ca sa enervez nu cred. de aceea daca el a simtit acest lucru i-am si scris ca nu o sa ma mai bag in seama la postarile lui, si o sa ma tin de cuvant pana o sa am acceptul lui, fara sa ma supar.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

milu56

balanescuadrian

Citat din: VALCEANU1-Ce este deficit intr-o parte este surplus pe datoria publica-interna sau externa
Rectificarea bugetara ?Produce ea venituri?NNNNNUUUUU!Doar reaseaza veniturile si cheltuielile,pe surse si/sau ordonatorii principali de credite.astfel:
-cu incadrarea in nivelulu veniturilor si cheltuielilor aprobate de parlament prin legea anuala a bugetului de stat
-cu ajustarea cheltuielilor in coroborare cu gradul de realizare a veniturilor si cu incadrarea in deficitul bugetar aprobat
-cu majorarea/reducerea deficitului bugetar
legat de rectificarea bugetara ...ma refeream la afirmatia dv. potrivit careia cei x% platiti de individuali nu se duc unde trebuie ci sunt platiti doar la anumite bugete! si nu sunt platiti la agricultura!
eu am zis ca prin rectificare bugetara se acopera eventualele discrepante atat..nu ca rectificarea produce venituri...veniturile sunt deja inregistrate...
alt aspect este ca: platind ei mai mult intr-un buget... nu mai este nevoie de alocarea de sume suplimentare din alte surse... etc ..etc...
O DISCUTIE FARA SENS!! ideea o stiti dar nu recunoasteti producatorii individuali platesc mai mult decat un salariat! - ati afirmat ca ei nu platesc taxe...v-am aratat ca platesc mai mult.
revin si la celelate puncte... dar trebuie atentie in raspunsuri!

D006

Eu zic s-o lasi asa,nu are rost,cand ne intalnim,o sa-ti explic ce si cum e cu elaborarea si executia bugetului de stat!

balanescuadrian

:rotfl:
mai bine spuneati direct ..taci ma ca esti mic si prost ...
VA REPET NU MA INTERESEAZA FAZA CU BUGETUL...MA INTERESEAZA CA ATI AFIRMAT CA PARTICULARII NU PLATESC TAXE CA SALARIATII!!
v-am demonstrat ca si ei platesc taxe, catre institutiile statului, cu mult mai mari decat acestia (e asa sau nu??)

dedu

Imi puteti zice cat costa familia de albine cu lada cu tot in primavara(februarie-martie)??? :roll: :hi:

dedu

O sa pun aici niste poze de la cel mai important eveniment al anului pentru mine-nunta fratelui meu care o fost sambata :smile:

dedu

Eu cu familia mea(mai apropiati).Eu in fata bineinteles fiind cel mai mic....