Schimb remorci-platforme cu produse

Creat de iftimie, Decembrie 11, 2009, 09:43:07 AM

« precedentul - următorul »

iftimie

Propun celor interesati de ceva remorci noi si nu au bani un schimb de marfuri.In locul banilor,accept:palinca,vin nobil,brinza de oaie,aur,scule de constructii sau de autoservice,carne de porc (inclusiv preparate),cherestea,orice ar prezenta interes.Puteti propune si altceva la 0745/363743
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

D006

Superba remorca.
Pune poze si date mai detaliate inclusiv interiorul.

kmkm

date tehnice,lungimi,latimi,greutate,poze mai multe si cu interiorul si un pret.
DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU AI CONTINUA OPERA !!!

iftimie

Ptr. d-l romikele!
Concret,ce puteti faca si la ce pret?Puneti si un nr.telefon
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

iftimie

Rulota din imagine a ajuns in Franta,cu un pret de 10.000 euro ,ca rulota rustica.Cu o dimensiune utila de 6000x2500 mm.,are sufragerie si bucatarie,toate echipate cu mobilier,aragaz,frigider,ghiuveta,wc etc,ca si cum ar fi o garsoniera.

GIMS

iftimie

Accept numai schimbul de servicii,ca nu-mi place sa-mi lucreze cineva degeaba,(ca si d-stra ati investit in cerebel,iar acum trebuie sa va culegeti recolta).Va rog sa detaliati cum vedeti operationala aceasta informatie(referitor la produsele mele).Oricum,apreciez gestul.
Cu stima,
ing.Mircea Iftimie
0745/363743,0727/373896

GIMS

iftimie

Multumesc.Adresa de mail este aceiasi.

GIMS