• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

muzica

Creat de dragos2006, Martie 05, 2008, 04:16:40 a.m.

« precedentul - următorul »

D006

Si cu gandul la viitor, ne si intrebam oare unde mergel la salcam anul acesta! :wink:
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/aJq2VAnfPtw[/youtube]

D006


[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/28xswSe6TSU[/youtube]
_from=PL&index=54
este vorba despre femeia care pentru a-si implini interesul, nu are voie sa iubeasca. E frumoasa, dar nu merita efortul! :wink2:

D006


catel

si totusi nu simtiti nmk dupa ce le ascultati ? ceva in suflet nu se misca ? mai buni.
multumesc tuturor care si-au rapit din timpul lor pretios.
ati uitat ceva. muzica cantata spre lauda lui D-zeu. va spun eu si poate altii confirma, te ridica un pic de la pamant. vezi viata un pic mai altfel.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

Aceasta voce de copil ma ridica un pic de la pamant !
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/nAT_lKF2ElY[/youtube]

D006

Ai  grija  cu  aceste  voci,poate  o  sa  ajunci  si  tu  ca  musulmanii sa  pui  bombe  prin  trenuri ,asa  se  ridica  ei  de  la  pamint. :hi:

D006

Din cauza la cativa extremisti nu poti condamna o comunitate intreaga . Acesta mi se pare extremismul extrem  ( scuzati formularea)  : cand din cauza unei minoritati sufera intreaga comunitate.
  Extremisti exista in toate comunitatile ...
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/QijR47dsjgM[/youtube]
Acest copil inspira teama ?

catel

depinde cum il cresti, sa nu uitam ca si din tara noastra au fost dusi copii pe vremuri si crescuti in alta traditie, (tatari ,  turci) invatati ca dusmanul lor este romanul .
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

D006

Mai spart cu randul de mai sus ! Istoria este cu totul alta fata de cea care ti-a fost inoculata de comunisti. Ti-ar fi convenit sa vorbesti azi rusa ?

catel

Citat din: dragos2006Mai spart cu randul de mai sus ! Istoria este cu totul alta fata de cea care ti-a fost inoculata de comunisti. Ti-ar fi convenit sa vorbesti azi rusa ?

apoi cred ca nu-i mare diferenta daca te uiti in ardeal ce dialecte unguresti vb. un mai aveam si toti aveam nume de unguri. dar nu-i trz.
si de rusa, ia priveste ce fac astia din tara asta in 5 ani cu UE. la rusi nu au curajul. imprumuturi fortate de la FMI... + altele. as prefera sa fim la cizma Rusiei un pic decat la mafia UE.
Sa fii DOMN ii o-ntaplare, sa fii OM ii lucru mare !

stefan1

Ma mir pentru un ardelean ca vorbeste asa. Se vede - pentru cine vrea - diferenta de mentalitate si chiar de civilizatie a oamenilor din zonele care au fost o vreme sub influenta occidentala (Ardealul, Bucovina), fata de celelalte zone. Cu toate ajutoarele care s-au dat in timp din zonele mentionate, zonelor mai inapoiate, si asi exista un decalaj. Si acum Occidentul trebuie sa ne impuna lucruri pe care noi singuri ar trebui sa le intelegem, cum ar fi ca nu putem sa consumam mai mult decat producem, ca repartizarea castigurilor trebuie sa fie cu bun simt, raportul dintre salarul minim si maxim trebuieste sa nu fie prea mare, ca justitia trebue sa poata avea putere si asupra marilor corupti, ca hotia trebuie sa nu fie tolerata, ca nu se admit castiguri fara munca, ca legile economice primeaza intereselor electorale. Tari ca Spania sau Grecia au simtit beneficiile asocierii cu UE si respectarii randuielii de acolo. Depinde de noi daca stim sa profitam de intrarea in UE.
La noi din istorie mostenim mentalitatea asta: sa ne dea ei banii, ca stim noi ce sa facem cu ei.
Sa dau doar doua exemple: Stefan cel Mare, inca de la inceputul domniei era ajutat de Occident sa faca o oaste ca sa poata lupta cu turcii, care erau tot mai periculosi. Cu oastea formata, el a atacat Cetatea Alba, care era aparata de unguri, finantati tot de venetieni si occidentali, pentru apararea rutelor maritime din nordul Marii Negre. Deci Stefan cel Mare trebuia sa colaboreze cu aceasta cetate intr-un scop comun, spre binele si al Moldovei. La asediul acestei cetati, Stefan a fost ranit la picior si toata viata a avut de suferit si de aici i s-a tras si moartea.
Mihai Viteazu a fost si el ajutat sa apere Crestinatatea contra turcilor. Cu armata formata el a atacat nu pe turci ci Ardealul. Viena a acceptat pana la urma asta, pentru ca a fost inlaturat Batory. A acceptat pe Mihai ca guvernator al Transilvaniei,dar a pus conditia unei viitoare finantari, de prezenta unui observator austriac pe langa Mihai. Acesta a refuzat, dar fara ajutorul lor a fost inlaturat dupa o revolta a nobilimii magyare. A fost iertat dupa o vreme de catre austrieci si trimis impreuna cu Basta iar in Transilvania. Motivul oficial al uciderii lui este ca ar fi incercat pe ascuns sa se alieze cu turcii, pentru a fi din nou recunoscut ca Domn in Tara Romaneasca, si ca a refuzat sa se intalneasca cu Basta ca sa lamureasca aceste suspiciuni.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

cand vreau sa ma motivez ascult aceasta muzica :
[youtube=600,480]http://www.youtube.com/v/Hl5wbTu8HvQ[/youtube]

D006

  Ia ascultati ce voce are baiatul acesta !


Calin Catalin

Februarie 01, 2011, 07:40:54 p.m. #28 Last Edit: Februarie 01, 2011, 07:50:23 p.m. by clncatalin
Ce mai asculta unii pe stadioane: =D> =D> =D>

sau aici:
http://www.youtube.com/watch?v=V3i1-p4fP08
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

Calin Catalin

Februarie 01, 2011, 07:59:12 p.m. #29 Last Edit: Februarie 01, 2011, 08:02:56 p.m. by pharaonu75
Iar unii canta inainte de a invata bine sa vorbeasca:

sau la 3 ani :

=D> =D> =D>
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/