• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

a fost odata https://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php

Creat de Bătrânul, Iulie 18, 2019, 12:05:29 p.m.

« precedentul - următorul »

Bătrânul

A fost odata un forum a apicultorilori viu , dinamic , animat care ne aduna din cind in cind . A fost frumos dar se pare ca moare . Pacat , MARE PACAT !!!

stefan1

  Este adevarat, dar sunt mai multe explicatii. Una pozitiva este ca anul asta apicol a fost pana acum destul de bun si stuparii sunt ocupati. Un alt motiv este ca moda acum este cu Facebook si cu grupuri de discutii, unde raspunsurile se dau pe loc. Oamenii au devenit mai grabiti, nu mai pot astepta un raspuns de pe o zi pe alta. Dezavantajul acelei forme de informare este ca datele sunt mai putin sistematizate si greu mai poti accesa materiale din lunile sau anii trecuti.
  Poate la iarna, cand stuparii vin acasa de pe coclauri, sa stea mai mult si pe Apiardeal.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Closcutz

Dle Stefan daca anul acesta a fost un an apicol bun înseamnă că eu sunt cel mai slab stupar din lume!

dan sebastian

Din octombrie in martie au timp majoritatea.
Eu azi noapte, desi a fost 15 august si sf Maria am adus ultimul transport acasa. Altii abea pleaca in delta Dunarii. Urmeaza sa trag ultima miere pe anul acesta doar 22 caturi. Apoi organizare iernare si tratamente.
Nu trebuie neglijata concurenta facebookului care a lichidat toate forumurile. Diferentele insa sunt mari.
Pe facebook e valabil un subiect o zi sau 2. Apoi dispare. Daca vrei sa il cauti nu ai nici o sansa sa-l regaseti. Pe forum informatia ramane si e usor de gasit si accesat.
Numarul mare de participanti pe facebook face diferenta
Pe un forum e mai dificil. Trebuie sa faca cont, sa tina minte parola. Apoi trebuie sa dibuiasca cum il foloseste. Recunosc sa si in clipa de fata mai discut cu colegii cand am probleme cu anumite postari. Gandeste-te doar la limitarea cand atasezi poze. Daca nu dai resize nu reusesti sa le pui. Unii renunta si aleg varianta mai facila a fb. Avantajul pe forum e ca suntem mai putini si am inceput sa ne cunoastem, sa legam prietenii. Eu unul prefer inca forumul. Pe fb simt ca doar pierd timp. Aici mi se pare ca-l castig. Poate o noua varianta mai interactiva, cu iconite gen like cand iti place o postare sau dislaike ar mai revigora treburile. Multora le place ce citesc dar nu au de comentat la subiectul respectiv si nu pot sa-si exprime parerea.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

serban

     Cred că lumea e foarte ocupată, cu serviciul, cu stupii.. Eu unul nu am pagină de Facebook și nu o să-mi fac vreodată. De la dvs., de pe forum și de la unii colegi în privat, am învățat foarte multe. Vă mulțumesc foarte mult. Nu contează că forumul nu e foarte animat. Contează că, atunci când ceri un sfat, găsești sfaturi de bună-credință și nu mișto-uri.

Lukyan

Ai mare dreptate Serban si eu sunt de la aceeasi parere.
Pe acest paman este loc pentru toata lumea , cu o singura conditie : SA NE RESPECTAM!