• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

ce tip de centrifuga recomandati pt rame 3/4

Creat de rusu marius mircea, Mai 18, 2016, 06:19:36 p.m.

« precedentul - următorul »

rusu marius mircea

d-lor apicultori cu experienta, sunt pe cale sa achizitionez o centrifuga si vreu sa va consult sa-mi recomandati ce tip de centrifuga este mai utila pt rame 3/4. acum am un numar de 50 familii dar vreau sa ajung la 80-100 familii.
va multumesc anticipat,
marius
marius

rusu marius mircea

am vrut sa-mi achizitionez o centrifuga radial de 20 rame + 4 de 1/1 tangentiala dar cineva a zis ca pentru ramele 3/4 nu este buna, deoarece nu se stoarce uniform si se distrug ramele.
marius

vulpea

daca ai spatiu de R 1/1,pentru ce n-ar merge un R 3/4 ?asta bineinteles concepand un 'adaos' care sa transforme R 3/4 => R 1/1.asta imi aminteste de o faza cu = unde e carte multa e si prostie multa :Einstein
se lauda odata,la un prieten vizitator,ca a descoperit cum sa faca ca sa aibe cainii lui libertatea de a intra/iesi singuri,fara ca sa se mai deranjeze el = a practicat in use doua orificii cat marimea cainilor lui,unul mai mare altul mai mic.la care prietenul vizitator,fara sa-i pese de faima gazdei,l-a intrebat candid dece a facut doua orificii cand de fapt si cel mic putea sa treaca prin orificiul cainelui mare ! revenind,acel adaos trebuie conceput in asa fel incat sa se ataseze/detaseze f. usor pe rame. TOTUL E POSIBIL !

tinumaftei

Dacă nu ai decât rame 3/4 si nici nu intre vezi în viitor folosirea altui model de rama, cumpără o centrifuga tangențial si reversibila ( cu casete ) pentru 6 rame 3/4, cu automatizare. Face toți banii

RazvanTi

sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

rusu marius mircea

multumesc pentru sfaturi! amcumparat una cu 20 rame radial si 4 rame tangential, motorizata pentru 220 si 12v
marius