• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Numai Dumnezeu

Creat de Batrinul, Martie 16, 2010, 10:10:21 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

Cainele acum sta inchis iar el este de vanatoare , decat sa-l vad cum se chinuie mai bine il repatriez in sanul naturii , sigur se va simti mai bine.

taky86

imi pare rau numai am ce sa va spun............................................................................................ ..................................................................................................................................................
Sa nu fiti singuri...............

murarudumitru

buna seara la toata lumea  si vreau sa multumesc din suflet la toti pentru cea ce faceti pentru familia mea domnu sa va ajute

D006

Citat din: taky86imi pare rau numai am ce sa va spun............................................................................................ ..................................................................................................................................................

Mda .... . Corect . E dincolo de cuvinte .

D006

Un caine are nevoie si de un stapan.
De preferabil unul care il iubeste.

D006

Menirea unui Caine
( articol copy-paste )
...............................................................................
Fiind veterinar, am fost chemat sa consult un ciobanesc irlandez in varsta de zece ani, numit Belker. Stapanii cainelui, Ron, sotia sa Lisa si fiul lor Shane, erau foarte atasati de Belker si sperau intr-un miracol.
L-am consultat pe Belker si am descoperit ca avea sa moara de cancer... Am spus familiei ca nu se poate face nimic pentru Belker si m-am oferit sa execut procedura de eutanasie a batranului catel la ei acasa.
In timp ce stabileam urmatorii pasi, Ron si Lisa mi-au spus ca, dupa parerea lor, ar fi bine ca fiul lor de 6 ani, Shane, sa urmareasca procedura. Ei credeau ca Shane ar putea sa invete ceva din aceasta experienta.
In urmatoarea zi, am simtit familiarul nod in gat atunci cand familia lui Belker l-a inconjurat. Shane parea atat de calm, mangaind batranul caine pentru ultima data, incat m-am intrebat daca intelegea ce se petrece. In decursul a cateva minute, Belker s-a stins in liniste.
Micutul baiat a parut sa accepte trecerea lui Belker fara vreun pic de dificultate sau confuzie. Am stat cu totii pentru o vreme, impreuna, dupa moartea lui Belker, comentand cu glas tare tristul fapt ca vietile animalelor sunt mai scurte decat cele ale oamenilor. Shane, care ascultase in liniste, a spus cu glasul lui subtire: ,,Eu stiu de ce."
Speriati, ne-am intors cu totii spre el. Cuvintele pe care le-a rostit in urmatorul moment m-au uimit. Nu auzisem niciodata o explicatie mai alinatoare.
El a spus: ,,Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata buna - cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?" Copilul de sase ani a continuat: ,,Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa stea la fel de mult."