Sa radem putin

Creat de Bătrânul, Februarie 06, 2009, 06:41:57 PM

« precedentul - următorul »

sorinma

Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

bucovineanu

Dar nu e vorba de capra...... este un berbec.  :smile:

sorinma

acum sa nu le cautam asa mult in coarne  :D .nu stiam de ce are doar o tata  =))
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu

oroles

In urma cu vreo 5 ani, ma invita un unchi in  gradina la el sa ii vad o pompa manuala de apa care avea ceva probleme (secase). Inainte de a intra pe poarta de scandura ia un par in mana si imi zice sa il urmez stand in spatele lui. Imediat ce am intrat l-a atacat berbecul lui (un merinos Palas). In timp ce venea spre noi ii baga unchiul asta un par peste coarne de am crezut ca l-a omorat pe berbec. Cazuse jos. S-a ridicat oarecum nemultumit si a revenit la ganduri mai bune.

Mi-a zis ca de fiecare data cand intra in gradina ii mai baga un par peste coarne. :D Ostilitatile astea se duceau de fiecare data, mai ales ca imi spusese ca unui vecin ii rupsese picioarele si il aruncase peste cap.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

sorinma

decat sa stai la bataie cu asa ceva mai bine te dai dupa cate ceva si eviti infruntarea directa indifernt de ce< palitura naucitoare > ai pt el. am batut un tap stand dupa un pom pana am obosit si nu s-a lasat.in coarne dadeam degeaba ca ma durea pe mine reculul de la bata si apoi sa aflu ca ii era frica de apa ca la drac de tamaie  :wink2:

Kov iulian

Un tip se duce la Finante pentru un interviu.
Intervievatorul îl întreabă:

- Eşti alergic la ceva?
- Da, la cofeină.
- Ati lucrat pentru serviciul public inainte,
- Da, am fost în armata. Am fost în Afganistan de două ori.
- Asta vă va da un avantaj de 5 puncte la ocuparea acestui post.
- Aveti vreun handicap, de orice fel?
- Da. O mină a explodat lângă mine şi mi-am pierdut ambele testicule. Intervievatorul face o grimasă şi spune
- OK Aveti suficiente puncte pentru a fi angajat.

Programul normal zilnic este de la 8:00 la 16:00, dar veti veni in fiecare zi de Ia ora 12:00.

Tipul este nedumerit şi intreabă
- De ce vreţi să vin la 12:00
Eu nu vreau nici un tratament special
Intervievatorul spune:
- Trebuie să inţelegeţi că acesta e un loc de muncă la Finante. ln fiecare zi, de la 8:00 la 10:00, ne bem cafeaua apoi, până la 12:00, ne scărpinăm la c**ie.
Nu are sens să veniţi de la 8.00 .

romikele

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

oroles

O aplicatie interesanta pentru cei care aveti Android. Il veti face invidios si pe Preafericitul.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conceptapps.busuiocapp

oroles

vranceanul

Puterea unei virgule:

In cadrul unui experiment, un grup de 50 de oameni, format, in mod egal, din femei si barbati, a primit un text si insarcinarea de a pune, in acel text, o virgula.
Iata textul:  'Daca barbatul ar cunoaste valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe'.
Toate femeile au pus virgula dupa cuvantul -femeia-.
Toti barbatii au pus virguladupa cuvantul -are-.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

tassevasi

oroles

tassevasi

stefan1

Am invatat o noua uratura:
  "Zurgalai si clopotei
   Fă, Codruto, șo pe ei!"    :qp:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)