• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

TARGUL APICOL IASI EDITIA a X a 2018

Creat de bucovineanu, Ianuarie 04, 2018, 03:02:29 p.m.

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Ianuarie 04, 2018, 03:02:29 p.m. Last Edit: Ianuarie 04, 2018, 04:19:08 p.m. by bucovineanu
Editia  a X a a TARGULUI APICOL IASI va avea loc in perioada 10-11 martie 2018 in aceeasi locatie ca si anii anteriori, respectiv parcarea  CARREFOUR ERA, care se afla la intrarea in Iasi dinpre Letcani.
Telefon de contact organizator: 0740998084 DR CIOCAN SEBI.

serban


gabiiasi


oroles

Ar fi frumos daca am avea o listă cu producătorii care si-au anuntat prezenta si numerele de telefon. Se pot da precomenzi si se poate ridica marfa direct la targ.

E urat ca in anii precedenti a doua zi nu mai gaseai mai nimic.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bucovineanu

Inca nu si-au anuntat prezenta firmele care vor participa. Odata stabilite vor fi anuntate si se poate lua legatura pentru comenzi.

uve

Va fi o mare placere sa ne intalnim la Iasi ! :hi:
e-mail : [email protected]
tel : 0744-595231

L. Apis

Multumim de informatie. Sper sa avem o vreme buna.
Cu stima,

APIPRODUCT PASCANI

CU ALUTORUL lui DUMNEZEU VOM FI PREZENTI
CU TOATA GAMA DIN PRODUSE,
STUPI DIN LEMN, RAME SI ACCESORII PT. STUPI
      VA ASTEPTAM.

APIPRODUCT PASCANI

Citat din: APIPRODUCT PASCANI din Ianuarie 21, 2018, 06:03:10 p.m.
CU ALUTORUL lui DUMNEZEU VOM FI PREZENTI
CU TOATA GAMA DIN PRODUSE,
STUPI DIN LEMN, RAME SI ACCESORII PT. STUPI
      VA ASTEPTAM.
CU ALUTORUL lui DUMNEZEU VOM FI PREZENTI
CU TOATA GAMA DE PRODUSE,
STUPI DIN LEMN, RAME SI ACCESORII PT. STUPI
      VA ASTEPTAM.

oroles

Aveti idee de vreun producator de rame care vine la Iasi. As vrea vreo 120 rame 1/2 redus. Nu am gasit la nimeni anul trecut.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bucovineanu

Februarie 04, 2018, 02:36:14 p.m. #10 Last Edit: Februarie 04, 2018, 03:07:18 p.m. by bucovineanu
La targ va fi prezent Viorel Sfichi, cel care initial facea stupi Ursu. O sa aiba toate tipurile de rame din brad sau din tei. Dar daca o sa fie cerere mare trebuie cumparate de dimineata in prima zi. Tel lui Viorel 0756464196.

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ciocansebi

 :welcome: Va salut pe toti cu mult respect.Nu am mai intrat de mut pe forum ,desi eram destul de prezent aici.
Va invit pe toti la TARGUL APICOL IASI  in 10-11  Martie 2018 ,in aceeasi locatie ca si in anii precedenti, cu peste 150 producatori natioanali si din alte tari.
Vreau sa va transmit un punct de vedere celor ce merg la targuri, ca un targ zonal are mai multe avantaje decat un targ facut in fiecare oras,resedinta de judet sau comuna.
Cand in acelasi week-end avem 4-5 targuri in tara..expozantii vor merge doar la cele importante.Si..astfel la un targ mic, vor veni 3-5 expozanti (cum a fost deja la Vs) si care-si vor stabili intre ei pretul la cat vor ei.Noi apicultorii ..vom avea de pierdut.Nu am nimic cu organizatorii din Moldova care au pus targurile inainte de Iasi si care au sperat sa rupa gura targului.Nu au facut decat rau apicultorilor..cei care au venit de distanta si nu au gasit nimic din ceea ce le-a fost promis..decat trei expozanti si aia cu preturi astronomice s-au lamurit.Un targ inseamana sa ai foarte multi expozanti/producatori, care sa concureze intre ei la preturi , iar noi cumparatorii sa cumparam la un pret cat mai avantajos.Cu cat exista targuri mai multe...expozantii/producatorii au cheltuieli suplimentare si astfel si preturile lor nu vor putea fi negociate in favoarea noastra.Inteleg ca toata lumea vrea targ in orasul lui,(eu sunt din Piatra Neamt, bunicii din Botosani,sotia din Barlad si fac targul la Iasi)...dar cate un targ in fiecare oras nu va face decat sa nu mai fie targ la care sa negociezi ci va fi o intalnire intre apicultori cu preturi foarte mari de la producatori, (justificate din cauza cheltuielilor suplimenatare de la atatea targuri/targulete, cu transportului,cazarea,standul).
Sper ca m-ati inteles si vreau sa stiti ca aici nu e vorba de orgolii personale ca eu sunt din Iasi sau din Suceava...aici este vorba de interesul comun, si nicidecum sa facem un targ la care sa vina doar un expozant de lemn(care-si stabileste preturile fiind singurul) si care este in spatele acestor targuri si este chiar presedintele SAR.Ma asteptam sa ajutam apicultorii sa gaseasca marfa ieftina la targuri...si nu sa-si vinda  marfa la pret fara concurenta :qp:.


Va salut cu mult respect, sper sa-mi impartasiti punctul de vedere, si va multumesc tuturor pentru ajutorul dat.
:hi: si va astept cu drag la TARGUL  APICOL IASI DIN 10-11 MARTIE.
Va stau la dispozitie la:

0740998084
[email protected]
dr.vet Sebastian Ciocan

oroles

Frumos!
Eu asteptam o lista cu expozantii.
Ne vedem acolo.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ciocansebi

Sunt foarte multi expozanti, peste 150(pe diferite categorii..producatori de ceara, de lemn, hrana,echipamente de protectie,medicamnente,utilaje apicole...Daca doriti orice informatie,  ma puteti contacta in privat  si va stau la dispozitie cu orice informatie.Va salut cu respect si va astept la targ.