• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 11:20:24 p.m.

« precedentul - următorul »

flavius

Dragos, te respect foarte mult...asa ca nu o sa fac nicio remarca cu privire la preferintele tale politice, desi eu cred exact contrariul tau...recte, Matrozul este "miezul" problemei... el a manipulat foarte mult, intotdeauna, iar ultimele "manevre" nu au fost decat pentru a scapa de ultima treime a "troicii BVB"...e lupta intestina dintre diferitele grupari din PDL, pe "ciolan"...

Am o singura intrebare: ce crezi tu ca s-a intamplat, efectiv, in ultimele zile, de ti-a intarit asa de mult sustinerea politica pentru Matroz?

Ti-am spus, si repet: nu judec pe nimeni, personal, ci prin prisma faptelor lui, da' am nevoie de argumente...deci, tu il sustii mai mult ca oricand pe Base, pentru ca...please...

Daca vrei, o sa-ti spun si eu de ce cred, cu adevarat, ca este o pacoste pentru Romania...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

D006


D006

  Pentru o viata cinstita si onesta nu uitati regula numarul 1 : TOTUL ESTE RECLAMA SI MANIPULARE  !!!  :nono:

  Sunt aproape sigur ca Base NU este mason si de aici i se trage totul .  A facut masoneriei concesia cu creditele de miliarde dar nu a depus juramnat la ei.  daca vrei sa intelegi mai mult citeste statutul BNR si acolo vei gasi majoritatea raspunsurilor.
  Vrei o conducere care sa dea verdicte peste judecatori si daca esti istet si muncesti sa platesti impozit de 40% ?????

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Septembrie 29, 2010, 12:56:39 a.m.
http://www.arkansashighways.com/roadway_design_division/Cost_per_Mile_JULY_2009.pdf


Am vazut dinexemplul tau ca o sosea cu 6 benzi costa cam 12-13 mil dolari!
Asta nu face altceva decat sa imi dea dreptate!
La noi, o sosea pe 4 benzi (deci mai mica) costa 28 milioane (deci mai mult) euro (deci si mai mult, pentru ca euro e mai sus decat dolarul).
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Septembrie 29, 2010, 01:17:16 a.m.
  Vrei o conducere care sa dea verdicte peste judecatori si daca esti istet si muncesti sa platesti impozit de 40% ?????


Dar ce crezi ca se intampla acum cand o simpla ordonanta de guvern suspenda executarea hotararilor judecatoresti, o intarzie, sau mai ales interzice investirea acestora cu titlu executoriu si deci pune si executorul judecatoresc in imposibilitatea de a aplica aceasta hotarare!
De unde ai scos-o cu impozit de 40%?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

stefan1

Citat din: flavius din Septembrie 28, 2010, 03:12:13 p.m.
Problema adevarata in Romania este ca se "omoara" gaina care face oua, recte sistemul privat, masa impozabila, in loc sa se creasca si sa se inmulteasca...problema nu e la invatamant, sanatate sau politie/armata, ci la functionarimea publica prea multa pentru cata treaba se face...ca sa se justifice anumite posturi s-au inventat tot felul de hartoage, etc...din totalul de peste 1,7 milioane de bugetari in Romania, cam 1.1 milioane sunt functionari publici, nu profesori, nu medici, nu politisti sau militari...

Vreti dreptate? E simplu: nu mai spoliem contribuabilul, nu mai platim aiurea bani pe prostii, nu mai platim 5 oameni in administratie pentru a face treaba unuia singur, anulam cam 3/4 din legile, normele, regulamentele si procedurile actuale, platim pentru chestiile importante, si redistribuim veniturile la bugetul de stat catre investitii durabile...dam subventii in agricultura, in turism, in industrie, acolo unde se obtine competitivitate si profit, fara interese politice...simplu ca buna-ziua, nu e musai sa reinventam roata...da' cine sa faca ce am scris eu mai sus? daca vii cu un asemenea program politic intr-o campanie, nu te voteaza nimeni...pentru ca nu "le iese nimic"...nu-s politicienii vinovati, ci cei care ii voteaza... scurt...


  Cam asta e si parerea mea.
  Eu am dat exemplul cu profesorii si medicii ca sa ma mentin in zona bugetarilor. Pana la urma ar trebui totul comparat cu cei din sectoarele productive, private. Aici sunt multe salarii in jur de 700 lei si si aia au familii si nevoi. In nici o tara salariile de la bugetari nu sunt mai mari decat in sectorul productiv, numai la noi se intampla asta. Normal politicienii ar trebui in campaniile electorale sa se intreaca in programe de efienticizare a economiei si nu in promisiuni fara acoperire de sporuri salariale, promisiuni la care romanii 'musca' in continuare, desi au fost mereu pacaliti. Ar trebui chiar sa se interzica asemenea campanii electorale bazate doar pe promisiuni de sporuri fara nici un suport.
  Sa ma intorc la grila de salarii. Ma mir in continuare ca cei din varful listei de salarii se revolta de acele reduceri, cand amaratii cu mult mai putin se resemneaza. Daca critic nu inseamna ca nu am respect pentru institutia politiei sau a armatei, dar trebuie sa impartim, totusi echitabil saracia.
  Am vazut azi (ieri, ca azi e maine   :sad: ) o emisiune pe "Antena3" care avea ca invitat si pe Szabolcz Cseh (Soby Cseh). Mi-a placut o comparatie pe care a facut-o el: daca o familie are o paine, nu se poate ca bunica sa spuna eu vreau jumatate din ea, ca sunt cea mai batrana, sau bunicul mai mult ca e veteran de razboi sau tata ca e cap de familie, iar copiilor nu le mai ramane nimic. Trebuie sa ne impartim echitabil saracia. Eu sunt de acord ca cei din ministerele de forta sa primeasca venituri si pensii de 10 ori cat salariul mediu, daca asa primesc si cei din celelalte tari europene (raportat la salariile si pensiile de la ei). Din ce stiu eu insa, la noi ei primesc, pastrand proportiile, mult mai mult decat in Vest. La aceasta situatie s-a ajuns ca fiecare putere, incepand de la Ceausescu si toate guvernarile postrevolutionare simteau nevoia sa aiba aproape aceste ministere de forta. Astfel inca din precampaniile electorale le faceau promisiuni, pe care apoi le onorau mai mult sau mai putin. Totul trebuie platit de sectorul productiv, inclusiv imprumuturile actuale. Insa acest sector poate fi sufocat daca poverile puse pe capul lui sunt prea mari.
Deci nu poti zice:"Nu ma intereseaza daca poti sau nu, du-ma in spate!"
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Porfy66

Haideti sa va demonstrez ca tot ce spun guvenantii nostrii nesimtiti si mincinosi nu este decat praf in ochi. Cauta justificari pentru incompetenta lor pentru acoperirea jafului din bugetul de stat ce ia drumul clentelei politice.
Dau cateva citate din Boc si apoi calculam!
" în România, sunt aproximativ 5,8 milioane de pensionari, din care 180.000 au pensii speciale. În cazul a aproximativ 85 la sută dintre aceştia din urmă cuantumul pensiei nu se va modifica.
"Vrem si autostrazi vrem si pensii nesimtite, asa ceva nu se poate"

Cati bani "castiga" guvernul din reducerea pensiilor speciale? Pai 180 000 din 5 800 000 reprezinta un procent de 3,1%. Din aceste 3,1% pensii speciale, 85% nu se vor modifica (afirmatia lui Boc). Deci practic cei cu pensii nesmtie repezinta 0,036% din nr total de pensionari. Procentul este infim. Va dati seama cate sute de metri de autostrazi faceam daca nu erau aceste pensii "nesimtite"!!! Sigur faceam aproape un km!!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Si cand te gandesti ca in mare parte aceste pensii se platesc de la asigurarile sociale si un procent si mai mic se varsa pt aceste pensii  direct de la bugetul de stat.
Concluzia: Praf in ochi, distragerea atentiei opiniei publice de la adevata lor incompetentza si acoperirea furturilor de la buget prin vesnicele contracte in defavoarea statului si achizitii publice la preturi triple decat cele de pe piatza. :mad:

pharaonu75

Ai dreptate stefane... dar daca dupa ce ii dai bunicii partea care ii revine ii iei placa din gura, cu ce mai mesteca painea?
Daca le dai politistilor/jandarmilor salariul ala redus cu 25% ca si celorlalti bugetari insa le tai combustibilul, consumabilele, ecipamentul, piesele si reparatiile la masini, mai pot sa-si faca treaba?
MAI POT, INSA CE NU DA STATUL PUN EI DIN AIA 75% SALARIU... SI ATUNCI CE LE MAI RAMANE?
asta e adevarata problema la ei...  nu i-am auzit cerand sa li se majoreze salariile la 100% doar lor iar restului de bugetari nu... au cerut asigurarea logisticii, a materialelor necesare, in asa fel incat sa nu mai dea ei bani din salariu...
Apropo, la ultima rectificare bugetara de la MAI au luat cam 500 milioane RON... sa inteleg ca astia erau surplus, ca nu mai erau necesari la MAI?!?!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 29, 2010, 02:11:48 a.m.
Citat din: dragos2006 din Septembrie 29, 2010, 01:17:16 a.m.
  Vrei o conducere care sa dea verdicte peste judecatori si daca esti istet si muncesti sa platesti impozit de 40% ?????


Dar ce crezi ca se intampla acum cand o simpla ordonanta de guvern suspenda executarea hotararilor judecatoresti, o intarzie, sau mai ales interzice investirea acestora cu titlu executoriu si deci pune si executorul judecatoresc in imposibilitatea de a aplica aceasta hotarare!
De unde ai scos-o cu impozit de 40%?


Respectiva ordonanta a devenit lege asa ca salariile profesorilor nu mai puteau fi calculate dupa o hotarare judecatoreasca . Acele hotarari judecatoresti s-au aplicat cum era normal pana legea a intrat in vigoare.

  Hai sa-ti explic cum sta treaba cu impozitul : acum avem cota unica , scad cheltuielile si la ce-mi ramane aplic 16% impozit. Daca  vor veni pesedistii la putere vor baga impozitul progresiv astfel incat lenesii cu venituri minime vor plai o cota simbolica de max. 10%  iar noi care ne rupem cu munca si avem venituri mai mari vom plati pana la 40% impozit. dar mafia pesedista va veni cu propunerea sa ne deduca banii investiti in fondurile  lor de pensie si sanatate , ati priceput ?

CRISTI M

 Grea   mai este si Politica asta . :nod:
Dar cum ramane cu expresia " IESI AFARA , JAVRA ORDINARA "  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

pharaonu75

Ca si cu:
- tiganca imputita;
- ziarist gaozar:
- pumnul peste gura copilului;
- petrecerea cu Bercea Mondialu;
- condusul baut al autoturismului;
- omiterea votului fraudulos de le legea pensiilor;
- validarea dar neaplicarea majorarii salariilor profesorilor cu 50%;
- portul fara drept al unifprmai militare de catre fii-sa;
- SA MAI SPUN SI ALTELE?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

D006

  Atat ne duce pe noi ca popor sau atat poate emana din mintea unui politist l Daca ar fi fost o adunatura de boschetari poate gaseai scuze dar cand aceasta expresie vine din gura celor care sunt platiti sa apere si sa aplice legea te cam pui pe ganduri...

  In familiile puternice au o vorba atunci cand apar si copii mai prostuti : " prost dar e prostul nostru" . Noi romanii suntem condamnati sa ramanem pe veci o adunatura fara a putea sa ne ridicam la rangul de NATIUNE !

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Septembrie 29, 2010, 05:01:11 p.m.
   prost dar e prostul nostru


E valabil si pentru politisti dar si pt  CEL DE NE-JIGNIT, ATOTPUTERNIC SI INTAIUL JIGNITOR AL TARII!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: pharaonu75 din Septembrie 29, 2010, 04:57:39 p.m.
Ca si cu:
- tiganca imputita;
- ziarist gaozar:
- pumnul peste gura copilului;
- petrecerea cu Bercea Mondialu;
- condusul baut al autoturismului;
- omiterea votului fraudulos de le legea pensiilor;
- validarea dar neaplicarea majorarii salariilor profesorilor cu 50%;
- portul fara drept al unifprmai militare de catre fii-sa;
- SA MAI SPUN SI ALTELE?


Toate cele enuntate mai sus  nu sunt decat manipulari ale prostimii !!!!
  Tu in sinea ta nu zici la fel despre tigani ?

prisecarul

Citat din: dragos2006 din Septembrie 29, 2010, 05:29:10 p.m.
Citat din: pharaonu75 din Septembrie 29, 2010, 04:57:39 p.m.
Ca si cu:
- tiganca imputita;
- ziarist gaozar:
- pumnul peste gura copilului;
- petrecerea cu Bercea Mondialu;
- condusul baut al autoturismului;
- omiterea votului fraudulos de le legea pensiilor;
- validarea dar neaplicarea majorarii salariilor profesorilor cu 50%;
- portul fara drept al unifprmai militare de catre fii-sa;
- SA MAI SPUN SI ALTELE?


Toate cele enuntate mai sus  nu sunt decat manipulari ale prostimii !!!!
  Tu in sinea ta nu zici la fel despre tigani ?

de acord cu tine dragos, dar eu, tu pharaonu sunten simpli cetateni, ori base reprezinta Romania, iar acest lucru obliga!
daca eu luam telefonul unui reporter= talharie
daca plecam de la petrecere cum a plecat el=dosar
iar cu votul in CD, privind varsta de pensionare, a vazut o tara intreaga si nu exista nici-o scuza!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!