• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 11:20:24 p.m.

« precedentul - următorul »

stefan1

  "Este Dragnea om cinstit sau a luat și el ceva? VIDEOREPORTAJ înainte de alegeri, la Gratia, comuna șefului PSD: Toți sunt corupți și Dragnea e cel mai al dracu`, dar a făcut și bune. Acu` să nu fi mâncat și el?! Tot l-aș vota."
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kov iulian

Iunie 29, 2019, 01:09:58 p.m. #5611 Last Edit: Iunie 29, 2019, 01:28:07 p.m. by Kov iulian
In 2015 am inceput niste activitati ocazionale cu contract pt care se retineau toate impozitele la sursa si orice declaratie catre fisc o faceau firmele respective conform codului fiscal de atunci.

In cursul anului 2015 fiscul a inventat un nou mod de a retine CASS (ceva calculat la salariul minim nu procent suma castigata) dar firmele respective nu platesc acea suma si nici nu ma anunta sa o platesc eu.

In 2016 fiscul se razgandeste si renunta la acel mod de a calcula CASS.
In 2016 firmele respective platesc in plus 5 lei la impozit.
In 2017 incep eu alte chestii pe PFA si platesc prin ghiseul.ro tot imi aparea ca am de plata dar s-a platit 65 de lei in plus la impozit din greseala peste suma pe care o datoram.


In 2019 se trezesc astia sa imi trimita decizie de impunere pe anul 2015 cu suma de 340 de lei fara sa scada cei 70 de lei pe care mii datorau si fara sa conteze ca acel mod de calcul s-a anulat.

In 2019 prin OUG 31/2019 statul ma(ne) iarta pe noi astia gresiti.

Merg al fisc sa intreb ce am de facut dar nu stiu sa imi spuna daca sunt sau nu amnistiat.

Daca platesc cei 340 de lei si eram iertat nu mai vad banii inapoi (si trebuie sa ma rog de ei ca dupa cei 70 de lei). Daca nu platesc si nu sunt iertat imi pun poprire pe conturi.

Pe 21 Iunie la o saptamana si ceva dupa vizita la fisc imi apare in contul de pe ghiseul.ro ca am de plata suma de 340 de lei.

Ieri 28 Iunie merg iar la fisc sa intreb ce trebuie sa fac dar din nou nu stiu sa imi dea un raspuns sigur, mi-au spus sa astept ca e posibil ca o sa imi anuleze decizia de impunere si nu voi mai platit nimic.

Incepand de luni 1 Iunie incolo e posibil ori sa fiu iertat ori sa devin evazionist cu conturile poprite.

In tara asta esti mai castigat si mai linistit daca nu iti declari veniturile pt ca nu se leaga nimeni de tine, daca le declari si le platesti iti faci singur de lucru.

Traiasca PSD partidul care ne iarta.

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/legislatie/OUG_31_2019.pdf


Citat din: undefinedART.2
(1) Se anulează contribuția de asigurări sociale de sănătate, precum și  obligațiile fiscale accesorii aferente acestora, stabilite prin  decizie de impunere emisă și comunicată contribuabilului, în cazul persoanelor fizice pentru care baza de calcul al contribuției de asigurări sociale de sănătate a fost întregită la  nivelul salariului de bază minim brut pe țară sau,după caz, la  valoarea a douăsprezece salarii de  bază minime brute pe  țară, pentru perioadele fiscale cuprinse între 1 iulie 2015 și 31 decembrie 2017, potrivit Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu  modificările și completările ulterioare, sau Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal,cu modificările și completările ulterioare.

(2) În  cazul în  care organul fiscal nu a emis decizie de impunere pentru obligațiile fiscale și accesoriile de natura celor prevăzute la  alin(1)pentru perioadele fiscale cuprinse între  1 iulie 2015 și 31 decembrie 2017, aceasta nu se  mai  emite.

(3)Prevederile alin.(1) și (2) sunt aplicabile și persoanelor care nu au  realizat venituri în  perioada fiscală cuprinsă între 1 iulie 2015 și  31 decembrie 2017, pentru care baza de  calcul al  contribuției de asigurări sociale de sănătate stabilită potrivit Legii nr.571/2003, cu  modificările și completările ulterioare, sau  Legii nr. 227/2015, cu  modificările și  completările ulterioare, este salariul de bază minim brut pe  țară, cu  excepția celor are au  optat pentru plata contribuției conform prevederilor Legii nr. 112/2016 privind aprobarea Ordonanței de  urgență a Guvernului nr. 41/2015 pentrumodificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru reglementarea unor măsuri bugetare.

ART 3(1)  Anularea obligațiilor fiscale prevăzute la  art 2 se efectuează din oficiu de către organul fiscal competent, prin emiterea  unei    decizii de anulare  a  obligațiilor  fiscale, care se  comunică contribuabilului.
(2) În  cazul în  care, anterior intrării în  vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, organul fiscal competent a emis, dar nu a comunicat decizia de impunere prin care a stabilit obligații de natura celor prevăzute la art. 2,  acesta nu mai comunică decizia de impunere, iar  obligațiile fiscale se scad din evidența analitică pe plătitor, pe bază de borderou de scădere.

Kov iulian

Iulie 01, 2019, 01:34:37 p.m. #5612 Last Edit: Iulie 01, 2019, 02:37:27 p.m. by Kov iulian
Domnul Robert Negoita si restul camarilei PSD nu are astfel de probleme, nu primeste decizii de impunere pe persoana fizica care trebuiau trimise de fapt firmei angajatoare, nu este amenintat cu poprirea conturilor, nu i se fac recalculari retroactive bazate pe legi anulate.

Domnul Negoita va si si el iertat de datoria neplatita timp 10 ani in valoare de 50 de milioane de euro.
Daca avea si el o datorie de 340 de lei era mare evazionist trebuia executat pe loc dar asa merita iertat si el saracul.

https://www.g4media.ro/pe-cine-scapa-amnistia-fiscala-top-zece-datornici-la-stat-robert-negoita-ocupa-primul-loc-la-persoane-fizice.html

Cum sa nu iubesti dreptatea pe care o imparte (statul ne-paralel) PSD ?

stefan1

Iulie 29, 2019, 08:46:14 a.m. #5613 Last Edit: Iulie 29, 2019, 08:52:19 a.m. by stefan1
Cazul de la Caracal arata cu brutalitate ce efecte pot avea modificarile din ultimii ani din Justitie.
Dorel deja acum se da fata mare, el ,cica, opunandu-se din rasputeri modificarilor dorite de pesedei:
 

"Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader face, duminică seara, o serie de precizări despre modificările la legile justiţiei şi la coduri. Toader a scris pe Facebook că face ,,simple precizări".

El spune că Proiectul de Lege pentru modificarea celor trei legi ale justiţiei, împreună cu solicitarea de aviz din partea Comisiei de la Veneţia, au fost preluate, de la MJ, de către Comisia specială din parlament, înainte ca acestea să ajungă la Guvern. Peste o săptămână, dintr-un proiect de lege au apărut trei proiecte, la iniţiativa unui număr de 11 parlamentari, cu multe, foarte multe modificări, printre care şi apariţia Secţiei speciale, s-a renunţat la solicitarea avizului Comisiei, urmând apoi întreaga odisee parlamentară.

De asemenea, Legea privind recursul compensatoriu a fost iniţiată în 2016, în procedura parlamentară MJ a emis aviz negativ, iar în controlul de constituţionalitate a susţinut neconstituţionalitatea acesteia.

Toader mai precizează că, în iulie 2017, Guvernul a aprobat proiectul de lege, iniţiat de către MJ, pentru modificarea Codului penal, în acord cu deciziile CCR, precum şi pentru transpunerea Directivei privind confiscarea extinsă.

,,Proiectul de lege a fost transmis la Parlament, a fost preluat de către Comisia specială, pe care l-a modificat în mod substanţial, adăugând numeroase soluţii legislative declarate neconstituţionale. Pe cale de consecinţă, după doi ani, Codul penal nu a fost modificat în acord cu deciziile CCR, iar Directiva privind confiscarea extinsă nu a fost încă transpusă în legislaţia naţională

El enumeră şi unele dintre motivele pentru care a fost schimbat de la conducerea Ministerului Justiţiei: 1. refuzul de promovare a OUG privind amnistia şi graţierea; 2. refuzul de promovare a OUG pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, prin preluarea unora dintre soluţiile din proiectele de lege; 3. refuzul de avizare favorabilă a proiectului de act normativ privind înfiinţarea Fondului Suveran; 4. ,,refuzul " de avizare a unor proiecte de acte normative, mai înainte ca acestea să fi ajuns la MJ."

  De ce cat a fost in functie nu a luat niciodata pozitie fata de cei care siluiau Justitia??

________________________


 Fost polițist, despre intervenția de la Caracal: Niște personaje fără minte au modificat Codul de procedură penală.


",,Echipele operative de intervenție aveau inițiativă, puteau executa fără niciun fel de problemă orice fel de intervenție care punea viața unui individ în pericol, inclusiv pe vremea lui Ceaușescu. Numai că niște personaje fără minte, aflate în Parlament, în partide, au modificat Codul de procedură, au luat dreptul polițiștilor de intervenție, de liberă inițiativă și practic au strangulat procedurile de intervenție până la momentul în care să nu fie ei cumva deranjați acasă. Rezultatul? Asemenea situații de excepție, fiindcă genul acesta de situații nașțe monștri", a spus Mihai Untaru la Digi24."

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/fost-politist-despre-interventia-de-la-caracal-niste-personaje-fara-minte-au-modificat-codul-de-procedura-penala-1165959
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

 Fostul comisar Traian Berbeceanu pune punctul pe i in ce priveste reactia autoritatilor guvernamentale in cazul crimei de la Caracal. El aduce aminte ca liderii PSD sunt cei care au ,,hacuit legislatia penala".

,,Cei care au transformat tara intr-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiti de cat sunt infractorii de periculosi.

Cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor sunt acum revoltati tocmai de vulnerabilitatile legislative.

Cei care au ridicat infractiunea la rang de demnitate publica sunt acum oripilati de ferocitatea infractorilor.

Incompetentii care au promovat incompetenti in cele mai importante functii din stat sunt cei care au sarit primii sa ceara demisii.

Fix aia sunt cei care ne vor cere inca o data votul! Mars ma de aici!", a scris Berbeceanu pe Facebook.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1


  https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23517178-harta-interactiva-rezultate-alegeri-prezidentiale-2019-turul2-uat-localitate-comuna-orase.htm

  Harta cu rezultatele din turul II al alegerilor prezidentiale. Da foarte multe informatii.

 Ma bucur ca in Racovita Iohannis a obtinut unul din cele mai mari procentaje din tara: 90,49%. De fapt localitatea apartinatoare (Sebesul de Sus) a mai 'stricat' procentul, strict in Racovita procentul a fost 91, 43%.

 Dar greul abia de acum va incepe. Sa iau numai cresterea pensiilor.
 Punctul de pensie era:
 - 2016 - 871,7lei
 - 2017 - 917,5 din ianuarie
        -1000 din 1 iulie
Ar veni la nivelul intregului an o crestere la 959 lei
 - 2018 - 1000 lei de la 1 ianuarie
        - 1100 lei din 1 iulie
Ar veni o pensie medie lunara de 1050 lei
 - 2019 - 1100 lei din 1 ianuarie
        - 1265 lei din 1 septembrie
Ar veni o pensie medie de 1155 lei

Cresterea procentuala anuala a punctului de pensie rezulta:
 - Pentru 2017 - 10%      (917,5-871,7)*100/871,7
 - Similar pentru 2018 - (9,49%)
 - pentru 2019 - 10%

 De ce cand in primii trei ani cresterea prevazuta este de doar cca 10%, pentru 2020 se prevede o crestere de 40%?
 Si cu o crestere a punctului de pensie de doar 10%/an economia (care creste cu max 5%/an si si acea crestere bazata pe consum) trebuia sa se imprumute. De unde se vor gasi resurse pentru o crestere de 40%?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Daniel Koblicska Bee

Se imprumuta la FMI,si vand si firimiturile ramase
Cauta.Nici albina nu gaseste nectar in fiecare floare!<br />                              V.Butulescu

stefan1


 Cetateni de o etnie 'irelevanta' au venit in tara de cand circulatia prin orasele europene este restrictionata. Acasa isi fac din plin simtita prezenta, clamand in acelasi timp cat sunt de persecutati. Vad ca si manifesteri violente incep sa fie tot mai dese iar Politia este acuzata de brutalitate si rasism.
  Dau aci un clip cu ce s-a intamplat la Resita. Sunt interesante si miile de comentarii. E interesanta si continuarea cu mascatii, intervenita a doua zi, pe care nu am pus-o dar se gaseste pe You Tube.
  Dau apoi si cum intervine politia din alte tari in scandaluri cu romi. Una in Slovacia, chiar in fata Centrului European de Drepturi ale Romilor, alta in Rusia.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=6F2KAsn_cYA&feature=emb_logo
  https://www.youtube.com/watch?v=QpNVe33xosI&fbclid=IwAR1E-I6kPHQrgdpNtYIxOnGbZZCkPadHyXJpDl91OpgEi3-
DXDjNy_uBfTI
  https://www.youtube.com/watch?v=1k72YxpbgHQ
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1


 In Biblie scrie undeva:
"Din pricină că hotărârea pentru pedepsirea răutăţii nu este îndeplinită de îndată, pentru aceasta se umple de răutate inima oamenilor ca să facă rău." (Eclesiastul 8:11)

  Observatia de mii de ani este valabila si acum. Mai mult cain ate tari, la noi unele procese dureaza si 10 ani, ba altele judecate se reiau (ceea ce nu este rau daca s-au facut nedreptati - si s-au facut ) dar buna credinta a judecatorilor dar si a celor care fac legile este neaparat necesara. Cand la noi se dau legi care impiedica pe procurori sa obtina probe, cand unele probe dispar din dosare sau cand se fac falsuri in probatorii, actul de justitie nu se mai indeplineste. Cei care stiu ca au protectie in justitie orice ar face, sunt incurajati sa continue furaciunile.
  La noi se uita ca procurorii sunt avocatii statului, care trebuie sa apere avutul public si respectarea legii in toate domeniile, sa cerceteze chiar neregulile din Justitie sau retelele de coruptie care cuprind de la politicieni la judecatori, oameni de afaceri, vamesi, politai etc.
  In ultimii ani a fost o campanie furibunda de denigrare a procurorilor, li s-au taiat mijloacele de investigare, li s-au anulat probe obtinute cu greu si chiar au fost amenintati cu pedepse de tot felul. Sigur ca au fost si in randul lor cazuri de abuzuri,care trebuiesc neaparat cercetate si condamnate, dar nu in modul cum s-a facut: inculpatii puteau sa vina cu acuzatii neverificabile, cu filmari trunchiate sau contrafacute, pe cand procurorii nu au prin lege dreptul sa se apere in public deci se incalca principiul latin :"asculta si cealalta parte". Avocatii, care castiga procente mari din sumele salvate in procese pentru cei care au furat, au tot interesul ca procurorii sa fie timorati si cu putere cat mai mica. Ba judecatorii dispusi la compromisuri ajung uneori la procente din sumele salvate de avocati, pe cand de la procurori nu se pot astept la bani negri, eventual doar la procese daca sunt descoperiti ca intra in combinatii necinstite.

  Revin, recent CEDO a dat o rezolutie dura fata de Romania, spunand ca destituirea Codrutei de la sefia DNA a fost ilegala. Ei au spus asta mereu, de cand a inceput campania PSD contra ei, dar aceasta intarziere de a lua o decizie, a lasat, cum spune Eclesiastul, urmari. In ultimii ani, condamnarile in cazurile de mare coruptie au fost rarisime si doar acolo unde forte rivale la fel de nocive au adus ele insele dovezi ale faptelor infractionale ale adversarilor.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

  https://www.stiripesurse.ro/magistratii-bat-cu-pumnul-in-masa-dupa-decizia-cedo-in-cazul-kovesi-vinovatii-trebuie-sa-se-retraga-din-functiile-publice_1460951.html


Magistrații BAT cu PUMNUL în masă după decizia CEDO în cazul Kovesi: Vinovații trebuie să SE RETRAGĂ din funcțiile publice
Autor: Loredana Codruț
Publicat: 05/05/2020 14:13
Actualizat: 05/05/2020 16:18

"Reacții categorice ale magistraților după decizia CEDO în cazu Laurei Codruța Kovesi. Forumul Judecătorilor din România şi Iniţiativa pentru Justiţie au transmis, marţi, că decizia CEDO în cazul Laurei Codruţa Kovesi este "istorică" şi are rolul de a întări independenţa sistemului judiciar şi a procurorilor. În plus, decizia încurajează magistraţii să participe la dezbaterile privind modernizarea justiţiei în Romsociaţiile magistraţilor consideră că toţi factorii responsabili de condamnarea dură suferită de România trebuie să-şi asume consecinţele acţiunilor lor şi să se retragă din funcţiile publice deţinute.

"Neîndoielnic, pronunţarea acestei hotărâri istorice este de natură să întărească independenţa sistemului judiciar, independenţa procurorilor, dar şi să încurajeze participarea magistraţilor la dezbaterile privind independenţa şi modernizarea justiţie în România. Totodată, hotărârea Curţii Europene a Drepturilor Omului face necesar ca toţi factorii responsabili de condamnarea dură suferită de România să-şi asume consecinţele acţiunilor lor şi să se retragă din funcţiile publice deţinute", au transmis, marţi, printr-un comunicat de presă Forumul Judecătorilor din România şi Iniţiativa pentru Justiţie.

Magistraţii consideră că "este inadmisibil ca efectele unei decizii pronunţate în majoritate de o curte constituţională a unui stat pretins democratic să încalce în atare mod drepturile şi interesele legitime ale unui procuror, dar şi independenţa justiţiei, aspecte reţinute astăzi de CEDO, mai ales în contextul în care toate organismele europene şi internaţionale relevante au constatat în ultimii ani reculul statului de drept în România".

Magistraţii consideră că soluţia CEDO "pune în discuţie necesitatea revizuirii legislaţiei privind desemnarea judecătorilor Curţii Constituţionale a României, dar şi a unora dintre competenţele şi procedurile derulate de acest organism constituţional".

"De asemenea, se impune imediat revizuirea cadrului legislativ pentru numirea şi revocarea procurorilor de rang înalt, în vederea limitării competenţelor puterii executive şi întăririi rolului Consiliului Superior al Magistraturii - Secţia pentru procurori, aşa cum Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană sau GRECO au solicitat succesiv în ultimii ani", au mai transmis asociaţiile de magistraţi.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit, în unanimitate, că revocarea Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA s-a făcut cu încălcarea mai multor articole din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, respectiv dreptul la un proces echitabil şi dreptul la libertatea de exprimare.

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a declarat despre decizia CEDO în cazul revocării fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi, că decizia CCR a făcut ca preşedintele Iohannis să semneze actul de demitere, nu faptul că el, ca ministru, a propus acest lucru.

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban a transmis, marţi, că decizia CEDO în cazul Laurei codruţa Kovesi "este dovada compromiterii actualei Curţi Constituţionale de către PSD". Orban consideră că CCR "s-a compromis prin propriile decizii care încalcă Convenţia Europeană a Drepturilor Omului", iar modul de acţiune şi constituire a Curţii ar trebui regândite."
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

 Unde au ajuns principalele bunuri ale Romaniei?


  OMV austria-proprietara Petrom, are actionari majoritari peste 50% Gazprom+alte firme ruse, din care pana in 43% freefloat si pana in 20% Prin IPIC Abu Dhabi, deci: Petrom apartine rusilor, prin OMV.

 Acum, LUKOIL a oficializat parțial stapanirea rusă a OMV-ului prin preluarea diviziei rafinare uleiuri.

  Cateva din resursele si intreprinderile luate pe 2 lei cadou de rusi: (majoritatea distruse:)


- Petrom +toate resursele subterane nationale de petrol si gaz-la rusi.

- Lukoil+rafinaria Petrotel Ploiesti -rusi

Tot Lukoil- rafinăria Teleajen -rusi

- Platforma de foraj din Marea Neagra apartine 97% ROSNEFT- Rusi + 3% Exxon Mobile AM  sub diverse egide si intermediari OMV, MOL etc

- Rompetrol + rafinaria Petromidia apartine KazMunai Gaz -Rusi

- Rafinaria RAFO Onesti- apartine Petrochemical Holding -rusi

- ALRO Slatina aprtine Vimetco - miliardarul rus Vitali Macițki

- ALUM Tulcea aprtine Vimetco - miliardarul rus Vitali Macițki

- ALUMINA ORADEA - Ruskii Aluminium   - prin Oleg Deripaska locotenentul lui PUTIN

- ARO Campulung data la pret de apartament ofiterului KGB Vitalie Usturoi, care prin "Concernul Valeologia" a luat "credit" de 20 000 000 $ de la Bancorex, facilitat de PSD si secu prin directorul acesteia Dan Pascariu, iar dupa ce a luat fabrica ARO la pret de apartament, n-a inapoiat nici creditul, nici n-a achitat fabrica, apoi vanzand stocul de masini ARO in tari din URSS.

- Rafinaria Arpechim Pitesti (inchisa) apartine OMV - rusilor

- DOLJCHIM Craiova  preluat de OMV - rusi si taiat ca fier vechi

- ARTROM Slatina apartine TMK - rusi

- IM Resita (RENK) apartine TMK - rusi

- UCM Resita - INTET AG Elvetia, dar neoficial, "gurile rele" spun ca in spatele lui Buzaianu ar fi aceiasi ca la Mechel

- Industria Sarmei Câmpia Turzii apartine Mechel -rusi prin IGOR ZIUZIN, locotenentul lui PUTIN

- COST Târgoviște apartine Mechel- rusi prin IGOR ZIUZIN, locotenentul lui PUTIN

- Ductil Steel Oțelu Roșu apartine Mechel rusi prin IGOR ZIUZIN, locotenentul lui PUTIN

- Ductil Steel Buzău apartine Mechel -rusi rusi prin IGOR ZIUZIN, locotenentul lui PUTIN            (Nu Ductil Oerlikon care fac electrozi)

- Laminorul Brăila apartine Mechel - rusi prin IGOR ZIUZIN, locotenentul lui PUTIN

- Laminorul Focsani - Mechel- rusi prin IGOR ZIUZIN, locotenentul lui PUTIN

- Mechel Reparații Târgoviște- rusi prin IGOR ZIUZIN, locotenentul lui PUTIN

-  partial Tepro Iasi prinTechnosteel LBR - rusi 

- Hidrojet Breaza     - UzinExport (fosta intreprindere de comert a securitatii inainte de '89) actualmente detinuta de rusi

- COMMET Tecuci -Uzin Export (fosta intreprindere de comert a securitatii inainte de '89) actualmente detinuta de rusi

- UPETROLAM Bucuresti-UzinExport(fosta intreprindere de comert a securitatii inainte de '89) actualmente detinuta de rusi

- FORTUS Iasi - UzinExport (fosta intreprindere de comert a securitatii inainte de '89) actualmente detinuta de rusi.

      Si-ar mai fi de-alea mai mici jonglate de Porumboiu, "pierdute" catre asociati rusi elvetieni (poate aceiasi mechel)    etc  etc

- SIDEX GALATI (Arcelor Mittal cedat catre firme ruse din UK in urma retragerii lui Mittal in Italia la ultima achizitie, la cel mai mare combinat siderurgic din EU).   Iar cine ia SIDEX, clar va lua si anexele acestuia, Tepro Iasi si Petrotub Roman...

-Gerald SCHWEIGHOFFER a inceput cu defrisarea in SIBERIA lui Putin, a continuat in UKRAINA si abia apoi a intrat in ROMANIA (unde rade TOT)

- Unchiul lui Liviu, Marin Dragnea, (intors pe tancurile sovietice in '47) a fost decorat de 4 ori de catre Putin, de 2 ori numai in 2015

  Iar majoritatea intreprinderilor ne-esentiale, ca si pamanturile, padurile, au fost daruite baronilor secu dar mai ales PSD, pentru a le stoarce si a aduce bani la servicii si partid, unele fiind revandute de acestia catre terti din vest sau oriunde, ca de ex.Tehnoton Iasi, cadorisit de Iliescu baronului local PSD Maricel Popa, actual presedinte al C.J. Iasi și 5 combinate chimice securistului Ioan Niculae

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xSfqOnqvMXwJ:https://psnews.ro/ce-nu-s-a-spus-despre-legaturile-lui-dragnea-cu-oligarhii-rusi-dovada-e-chiar-sub-ochii-nostri-exclusiv-221467/+&cd=8&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Decretul Premiu Iliescu - Lichidatorul de paduri  Schweighoffer

http://www.napocanews.ro/2015/05/vezi-decretul-de-decorare-a-lui-schweighofer-semnat-de-iliescu-in-2004.html

Reducere amenzi defrisari de 10 ori https://www.facebook.com/dinucostel.linta/videos/vb.100003805751173/1151299341673580/?type=3

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

dan sebastian

Au trecut si alegerile locale. Nu s-a mai facut tamabalul care se facea in trecut. Asteptam oameni capabili sa schimbe lucrurile in bine. Urmeaza cele generale. Sa vedem daca modifica ceva din cauza covidului.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

stefan1

  Sunt curios cum se va incheia scandalul in jurul alegerilor din sectorul 1. Pe mine ma mira faptul ca nici o oficialitate nu a cautat sa clarifice macar in parte ce s-a intamplat de fapt. Nici un ziarist adevarat care sa mearga la cei impricinati pe rand si sa ii lase sa isi expuna versiunea, dar si sa puna intrebari incomode si sa poata contrazice documentat cand vad ca mint cu buna stiinta.

https://recorder.ro/demontarea-unei-manipulari-exista-o-singura-cheie-de-la-camera-cu-voturi-care-sta-la-mine/
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

dan sebastian

Acolo s-a demonstrat pentru prima data cum se fura inca voturi. E clar ca buna ziua ! De asta nimeni nu zice nimic. E prea mare grosolania. Si daca toti fura, castiga ai de fura mai mult. Ce bine era sa fie votul transparent, eventual on-lain, si sa fie corect. Te face sa-ti pui intrebari. Deci nu totdeauna sunt de vina cei care voteaza. Se pare ca nu ne meritam soarta totdeauna.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

MOTANUL

Citat din: dan sebastian din Octombrie 12, 2020, 08:00:18 p.m.eventual on-lain,
Online se fura cel mai usor.
Asa cu sacul mai vezi cum intra sa modifice continutul sacului. Si tot nu se intampla nimic - e anesteziata societatea orice tampenii fac cei de la butoane.
Cu online-ul nu mai prinzi pe nimeni daca stiu sa se ascunda (si stiu cei care se baga la asa ceva).
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0