Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

Inainte de"89 lasam pavilionul in camp si si mergeam la 7-10 zile odata si nu se intampla nimic--acum e libertate si democratie  :uimit:

bismark

Mai,mai daca spui ca ,,inainte ca era mai bine,, zice ca esti comunist, azi daca unul te fura altul te injura cica e libertate si democratie si atunci cind azi spune una si miine alta total invers are voie ca e politica, nu mai stii ce sa crezi,oare in ce lume am ajuns? ))/ ))/ :qp:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Kov iulian

Citat din: Kov iulian din Noiembrie 17, 2014, 09:19:25 AM
Rezultatele alegerilor via Antena 3 .

Domnul Ponta a castigat
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Citat"Am deschis cărţile de mai multe ori, atât pentru curiozitatea mea personală, dar şi pentru că am fost căutată de mai multe persoane importante care au vrut să afle răspunsul. Pot să vă spun că domnul Ponta va câştiga, sută la sută el iese preşedinte. Nu spun asta pentru că ţin cu dumnealui, bine ar fi fost să iasă domnul Iohannis pentru că este un om mult mai sincer decât domnul Ponta. Ar fi fost mai bine pentru toată România să iasă Klaus Iohannis. Nu ştiu dacă vă dezamăgesc cu acest răspuns, dar asta este viaţa, în carte aşa s-a arătat", spune clarvăzătoarea Sara Adela.

http://observator.tv/politic/una-dintre-cele-mai-bune-clarvazatoare-din-romania-arunca-bomba-el-va-castiga-suta-la-suta-139079.html

Bătrânul

:welcome: :thanks:

Alutus

Citat din: oroles din Noiembrie 17, 2014, 12:27:22 PM
Spre deosebire de tine eu nu am sters pe pamant cu cei din neamul meu ci numai cu politicienii.
Nu vad ce legatura are neamtul cu mandria de a fi roman.
Am mai spus si repet inca o data, ca sunt roman ca accept situatia cu bune si cu rele, de multe ori am fost dezamagit de evolutia noastra, acum sunt mandru si increzator in viitor, insa nu sunt de accord cu exagerarea unor merite mai mari sau mai mici, mai ales prin defaimarea altor natiuni. Pentru progresul unei entitati oarecare, in cazul nostru natiunea romana, este mai importanta recunoasterea propriilor scaderi decat emfaza bazata pe dorinte sau realizari cu relevanta zonala. Pentru mine relevante , cu impact de necontestat asupra civilizatiei mondiale, sunt mai ales urmatoarele personalitati romanesti: Conrad Haas, Hermann Oberth, George Emil Palade, Herta Muller, Stefan Hell.
Tot pe aceeasi tema, poate-mi explici si mie toponimia urmatoarelor localitati: Bacau, Iasi si Chisinau. Daca vrei poti.

Sa nu uiti Darie!

D006

Cum e mă sa ai minte de comunist răsuflat , să fi votat cu Ponta si dupa ce a pierdut sa-l vezi in Cavalli Club spargand mii de euro ?

apivasmob

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 25, 2014, 04:33:02 PM
Cum e mă sa ai minte de comunist răsuflat , să fi votat cu Ponta si dupa ce a pierdut sa-l vezi in Cavalli Club spargand mii de euro ?
Mai corect ceva peste 12000 de euro.
Sanatate tuturor apicultorilor

Kov iulian

Citat din: apivasmob din Noiembrie 25, 2014, 07:29:04 PM
Citat din: dragos2006 din Noiembrie 25, 2014, 04:33:02 PM
Mai corect ceva peste 12000 de euro.

Din cate am inteles acea valoare era in moneda acelei tari.
Convertit in Euro era cateva mii. ( cat au zis aia )

D006

Cu alte cuvinte , Ponta se pișă de sus pe cei 5 milioane de votanti ai sai . Problema e ca unii stau cu gura in sus si ii sorb orice picatura , doar , doar mai rod si ei ceva din ciolanul puterii.

D006

e piata libera si in domeniul spagilor . Indiferent de cat au luat spaga sper sa ia pedeapsa maxima TOTI !

stefan1

Recent am vazut si o alta modalitate de imbogatire a gruparii din jurul lui Udrea-Cocos-Bica: cumparau si drepturi nelitigioase de la cei care aveau toate actele in regula dar care nu ajungeau la rand la plata despagubirilor din partea statului. Acestia se tineau totusi la pret, si gruparea accepta sa le plateasca pretul aproape real al proprietatilor, dar apoi, avand evaluatori cumparati, stabileau valori mult mai mari decat cele reale ale acelor proprietati, iar DIICOT-ul condus de Bica, aproba. Asa obtineau peste banii dati proprietarilor, inca de doua-trei ori valoarea acelor proprietati
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Domnu Stefan vedeti ca ati facut o confuzie ! e vorba de ANRP si nu de DIICOT !  Alina BIca este aresta pentru un dosar din 2011 cand era sefa la ANRP si nu avea nici o legatura cu DIICOT . Problema grava este ca atunci cand Ponta a numit-o sefa la DIICOT a primit aviz pozitiv de la SRI in privinta dosarului  .  Ori cei de la SRI sunt prea prosti ori sunt si ei implicati .

PS. Nu stiu cum se face ca justitia "băsistă"  in timpul "dictaturii Băsescu"  face atatea arestari in randul cunoscutilor presedintelui. Nutzi Udrea nu este implicata in acest scandal ea doar ciupea bani de la Cocos pentru as cumpara poșete de la Paris. Cand Cocos a ajuns in chingi a intervenit si divortul.

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

D006

Aste sunt lucruri marunte , problema e ca Ponta a facut o gaura in buget de vreo 6 miliarde de euro . Fiti siguri ca nimeni nu va fi tras la raspundere doar romanul va plati in continuare ca prostul.