Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

nicomico

Dl Bismark va trebui sa asteptam cateva luni sa se implineasca ce prevede dl Alutus.Ce face guvernul acum seamana cu otravirea fintanilor cand ne cotropeau turci.Daca cade guvernul Ponta, cei ce vor venii va trebui sa aspreasca putin situatia si atunci oamenii vor spune ca cei dinainte au fost mai buni.

bismark

Eu vad si aud ce spune lumea nu sint propagandist ca unii care mereu au sustinut 10 ani un regim mafiot.Nu sint PSD-ist si nici un altfel de partid nu imi este pe plac dar cind iti pui increderea in cineva si el promoveaza tot pe ai lui base iti vine acru in gura si nu stii cu cine sa mai votezi.Daca Ponta este vinovat sa plateasca dar sint multi altii care au jumulit tara si nu au patit nimic.Cu respect si gata nu mai raspund la provocari ca vad ca aceiasi sint mereu. ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

mape 48-petru manea

=)) =)) cate explicatii au basistii ---cresterea economica de acum se datoreaza masurilor aplicate de basescu ( in care timp au furat ca porcii ) , guvernarea pnl+ pdl + ceva gunoaie( a se citi cortoceni ) vor avea probleme cand vor ajunge la guvernare din cauza PSD -ului ca a dat ce a taiat basescu   ))/ ))/ ))/

paul1

Citat din: pad3 din Iulie 01, 2015, 05:35:41 PM
.Eu mi-am trait traiul ,mi-am mincat malaiul,

pai daca chiar crezi in ceea ce spui ar trebui sa iti tii gura si sa te abtii de la jigniri.
nu de alta dar nu ai dat niciodata dovada ca analizezi cerebral ce e bine...tobosar psdist
Da tu care te crezi intelectual (ratat spun eu) de dreapta, de ce jignesti ??? Va doare faptul ca s-au scos la iveala furaciunile basiste si va justificati atitudinea criminala la adresa poporului prin exemplul actual al Greciei ??? :rusine: :rusine: :rusine:
Daca-mi amintesc eu bine (si-mi amintesc), tu, Dragos si postacul de serviciu Alutus, propovaduiati anul trecut Apocalipsa, ca guvernul condus de Ponta n-o sa aiba buget, c-o sa ne ingroape in taxe, impozite si imprumuturi (aveati experienta celor 25 miliarde de euro imprumutate de basisti de care s-a ales praful si pe care eu si copilul meu trebuie sa-i platim) si dinspre asta a fost .... viceversa, lucru pe care toti oamenii de buna credinta l-au observat! Doar niste patetici basisti asa ca voi refuza evidenta si ameninta acum cu spectrul ... Grecia, lucru pe care nu-l mai cred nici copiii. =))
Oricat de frumos d.p.v. literar ar posta postacul de serviciu  lipsit total de onestitate,nu va mai crede nimeni ! Chiar daca unii pentru a nu intra in clinciuri cu voi lasa impresia ca va dau dreptate ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

romikele

Paule, se vede ca esti sub mantia ocrotitoare a bestiei cu chip de om, cu numele ponta.
Acest sarlatan ordinar isi croieste bugetul, refuzand plata datoriilor catre popor.
Mie cel putin, el, personal, prin tot felul de tertipuri legislative imi refuza plata unei datorii a statului de circa 1,7 miliarde de lei vechi.
Si in situatia mea sunt cateva mii de persoane.

Dar se apropie Ignatul...

stefan1

Jignirile nu ar trebui sa-si afle locul in niste dispute politice in care oricum niciodata nu vom fi toti de acord. Fiecare poate sa aiba o parte de dreptate. Si eu, ca si parte din romani, consider ca ultimele masuri de relaxare fiscala luate de ponta pe ultima suta de metri (sau poate spera ca prin ele sa determine o rasturnare in optiunile electoratului?), deci aceste masuri vor crea mari probleme viitorului guvern, caci veniturile ce se vor strange vor fi mult diminuate. Doar la o economie care incepe sa functioneze mai eficient se pot lua astfel de masuri si nu toate odata. Si eu zic ca trebuie sa ne uitam la Grecia si sa tragem concluzii.
  Nici eu nu inteleg de ce a fost MRU propus de Iohannis! Nu stiu ce explicatii se pot da pentru aceasta numire.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

pistol28

Citat din: stefan1 din Iulie 02, 2015, 05:25:02 AM
...
  Nici eu nu inteleg de ce a fost MRU propus de Iohannis! Nu stiu ce explicatii se pot da pentru aceasta numire.

tatal lui MRU mare mason cu grad inalt in IASI
Sursa
http://autovindecarea.blogspot.ro/2012/02/ce-lipseste-din-biografia-lui-mihai_17.html
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

ciucur

Nu cred ca suntem la nivelul la care avem libertatea sa ne alegem anumiti lideri.
Cred ca unii sunt 'recomandati' de catre 'partenerii' nostrii in schimbul unor 'favoruri'.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

pad3

Bea,domnule niste apa rece ca ti-o veni rau de la atita rahat mincat' citat din bismerk
ei asta e o jignire
daca nu am procedat biblic sa intorc si celalt obraz, asta e, imi asum fapta; asa cum imi asum si calitatea de intelectual ratat. dar dumneata, care ridici primul piatra...?
somnul ratiunii naste monstri

paul1

Citat din: pad3 din Iulie 02, 2015, 05:45:55 PM
Bea,domnule niste apa rece ca ti-o veni rau de la atita rahat mincat' citat din bismerk
ei asta e o jignire
daca nu am procedat biblic sa intorc si celalt obraz, asta e, imi asum fapta; asa cum imi asum si calitatea de intelectual ratat. dar dumneata, care ridici primul piatra...?
Stai putin s-o lamurim si pe asta cu ... intelectualismul.
Cei de dreapta, preponderent basistii, au cultivat ideea ca tabara lor colcaie de ... telectuali, defiland cu sinecuristul (cred ca stii ce inseamna) Plesu, cu pupincuristul Liiceanu (prietenii stiu de ce), cu pisatorul pe oameni si mare admirator de falusuri Patapievici ...............etc. Din aceasta cauza membri simpli, multi absolventi de ... Spiru Haret sau de liceu tehnologic, au ars-o in spatiul public cu idiosincrazii de genul ... psd (ponta)=comunisti, rusi, Putin, securisti, prosti, lipsiti de cultura, pomanagii la stat, hoti, corupti ..................etc iar base (pdl)= statul de drept (poate ... de drepti), democrati (hauuuuu), capitalisti (totul pentru ei si ... Elena),obama,antreprenori , drepti, incoruptibili (hau,hau)... etc. Nu mai departe ... vezi postarile colegului Alutus !!!
De fapt, am vrut sa reliefez atitudinea superioara a basistilor data de sentimentul de apartenenta la ...first class intelectuality(nu-mi merg ghilimelele la tastatura), in orice fel de discutie pe teme politice, cand in fond, discutia ar trebui sa fie foarte simpla ... ce este Da sa fie Da si ce este Nu sa ramana asa. In acceptiunea lor base este infailibil din toate punctele de vedere si toti ceilalti sunt carpe de sters pe jos si culmea cauta, sau daca nu gasesc, inventeaza argumente (drobul de sare ... Grecia).
Nu sunt intelectual si nici nu ma consider (de aia nu inteleg eu binefacerile basismului) !
Nea Romy ... departe de mine de a-l considera pe ponta un premier bun. Apreciez insa masurile pe care le-a luat prin care a mai reparat ceva dupa jihadul economic si social produs de pdl si basescu (oricat ar dori-o si unii si altii, sunt inseparabili).Nu sunt de acord cu masurile legislative sau tertipurile juridice prin care unele persoane sunt prejudiciate de sumele de bani care li se cuvin. Daca ponta are cunostinta de acest lucru sau de lucruri asemanatoare si nu adopta masuri reparatorii, atunci ... RUSINICA D-LE PREMIER !!!

stefan1

Citat din: ciucur din Iulie 02, 2015, 08:26:28 AM
Nu cred ca suntem la nivelul la care avem libertatea sa ne alegem anumiti lideri.
Cred ca unii sunt 'recomandati' de catre 'partenerii' nostrii in schimbul unor 'favoruri'.

Si eu ma tem ca asa sta treaba, dar ma gandesc ca Parlamentul ar fi putut 'repara'.

mape 48-petru manea

Inseamna ca partenerii nostri ne recomanda pentru functii cheie niste tradatori de tara---vorba ceea " cine a tradat o data mai tradeaza si a zecea oara "

bmdna

Partenerii nostri vor agrea, vor recomanda si vor sustine pana in panzele albe pe aceia (nu neaparat tradatori) care vor fi previzibili, vor fi controlabili, care dispretuiesc cetatenii si care sint foarte buni executanti. Niciunul din partenerii nostri nu este interesat ca Romania sa aiba un cuvant de spus, sa se gandeasca la interesul national. Niciunul din partenerii nostril nu doreste ca noi sa ne dezvoltam, ei au nevoie de piata de desfacere si sursa de foarta de munca ieftina, nu au nevoie de concurenta. Ca sa redau un eveniment recent, la Pungesti jandarmii romani bateau niste cetateni romani ca sa protejeze interesele unei companii straine. Si pentru asta sint vinovate toate partidele politice, atat cei care erau atunci la putere cat si cei care au fost la putere inaintea lor.
Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

stefan1

Citat din: bmdna din Iulie 03, 2015, 10:10:54 PM
Partenerii nostri vor agrea, vor recomanda si vor sustine pana in panzele albe pe aceia (nu neaparat tradatori) care vor fi previzibili, vor fi controlabili, care dispretuiesc cetatenii si care sint foarte buni executanti. Niciunul din partenerii nostri nu este interesat ca Romania sa aiba un cuvant de spus, sa se gandeasca la interesul national. Niciunul din partenerii nostril nu doreste ca noi sa ne dezvoltam, ei au nevoie de piata de desfacere si sursa de foarta de munca ieftina, nu au nevoie de concurenta. Ca sa redau un eveniment recent, la Pungesti jandarmii romani bateau niste cetateni romani ca sa protejeze interesele unei companii straine. Si pentru asta sint vinovate toate partidele politice, atat cei care erau atunci la putere cat si cei care au fost la putere inaintea lor.

Absolut de acord.