Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Au cumparat pamant arabil de prima clasa in localitatea unde au combinatul de prelucrare si l-au plantat cu o specie de plop cu crestere rapida.

virgiliu

se fac locuri de muncă,. nu vin  austriecii să lucre,.......................... nici bețivanii.

Aurel

Citat din: virgiliu din Februarie 08, 2015, 08:04:05 PM
se fac locuri de muncă,. nu vin  austriecii să lucre,.......................... nici bețivanii.
Dupa tine este mai important sa ai loc de munca si sa fii scalav in tara ta, decat sa fii proprietar?

bucovineanu

Din pacate, la ritmul in care se fac defrisarile de paduri, partea buna e cu mult mai mica decat raul care se face pentru Romania de catre aceasta firma. In curand vor ramane dealurile si muntii din zona fara nici un fel de vegetatie. Si se stie ca un copac nu creste intr-un an sau in cinci.

D006

Totusi sa nu dramatizam situatia ,  firmele care exploateaza lemnul ar trebui obligate sa intreprinda lucrari pentru regenerarea naturala a padurii .

virgiliu

împăduriri= locuri de muncă, e primăvara, e frig, merge și 2 l de vin

virgiliu

regenerare naturală, nu artificială, iar noi să stăm .........să bem

bio

sa vedem cu cit va ramine pina la urma S.O.Vintu din ce a luat azi..

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sorin-ovidiu-vintu-condamnat-la-6-ani-si-4-luni-in-dosarul-fni-decizia-nu-este-definitiva.html

..si sa vedem de ce suma va fi usurat S.O.V....

Poate ca  nu o face puscarie pe viata...

http://youtu.be/OukDPPZulMw

... dar de ceva tot se lipeste el.. =))

Alutus

Citat din: dragos2006 din Februarie 07, 2015, 10:50:26 AM
   Cine se leaga de Base este un ratat iar cine vorbeste aiurea de Nuțica este doar un onanist ratat. PUNCT !
Imi asum riscul unui diagnostic, dar ma opresc aici, pentru ca totusi inspiri o anumita simpatie, cu atat mai mult, cu cat de multe ori faci dovada unui umor sanatos. Imi aduc aminte cu <nostalgie> de fermecatorul strigat de lupta: Unde v-ati ascuns bă, uselistilor?! Demn de un brand.  Frumoase vremuri!   Daca ar fi sa iau de buna sentinta formulata de tine atat de ferm, ar trebui sa ii consideram ca atare, pe cca 85 la suta dintre romani, inclusiv procurori , judecatori si ce or mai fi ei. O fi, n-o fi sau ce-o fi o fi.
Cazul celor doi derbedei si a gastii din jurul lor, implicati timp de zece ani  in gestionarea puterii din Romania, arata calitatea umana de cea mai joasa speta la nivel de individ si usurinta cu care se pot recruta asemenea indivizi din sanul unei  natiuni prolifice, in productia de secaturi si cozi de topor. Cred ca drumul nostru spre alt tip de morala, desi este foarte  lung si dificil, a inceput . 
M-a impresionat opinia unui cetatean din Plescoi, opinie care a reabilitat comunitatea  din aceasta localitate, si care arata ca nu toti sunt ticalosi si manipulabili: Daca Domnul presedinte va face si in Romania ceea ce a facut in Sibiu, va fi bine si la noi.
Sa nu uiti Darie!

bismark

Cind faci cununia religioasa preotul te intreaba,, te lepezi de satana,, si tu trebuie sa raspunzi ,,ma lepad de satana,,.Basistii il au pe satana in singe si nu se vor lepada asa usor. Cind vezi cit sa furat de la noi si ei ziceau ca e criza nu-ti vine sa dai acatiste si sa faci matanii ca sa te lepezi de satana. Mi se pare ca Becali ea zis ca e satana si sa lepadat in puscarie. ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

D006

Citat din: bismark din Februarie 10, 2015, 02:29:30 PM
   Cind faci cununia religioasa preotul te intreaba,, te lepezi de satana,, si tu trebuie sa raspunzi ,,ma lepad de satana,,

Esti pe langa subiect rau de tot ! respectivul text se spune la botez , stii , botezul e chestia aia cu scaldatoarea . Cununia e aia cu roaba lui Dumnezeu ...
  Ia zi tataie , ce a furat Baselu de la matale ???

NiKoN

Cititi blogul lui SOV, sov.ro si poate veti privi realitatea cu alti ochi...
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Muntoiu Radu

Citat din: virgiliu din Februarie 08, 2015, 08:04:05 PM
Da' la ei in tara de ce nu "kucra" austriecii ? De ce in Austria au interzis defrisarea?

bismark

Ai dreptate ca la botez mai greseste omul dar isi cere scuze, ^:)^ dar basistii s-ai tai cu, cutitul si nu ar recunoaste ca au furat si n-o spun eu o spune toata lumea.Vad ca te doare ceva.Mie mi-au taiat pensia  ani de zile si am mai spus-o,tie ce ti-au dat de esti asa de basist sau esti in reteaua Udrea si te temi., ca au mai votat ieri 102 care probabil se lipisera si ei cu ceva la miliardele lui Nuti.Am mai zis cine fura din banii adunati de la amariti sa intre la puscarie fie PSD-sti,PNL-listi sau alte culori.Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

D006

Pharaoane tată , ce faci ????  l-a trimis pe baronul de Ialomita sa-i tina de urât lui Nuți !!!!