Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

oroles

Iuliane, eu sunt profesor si pot sa iti relatez doua faze interesante:

Zilele astea vin liderii de sindicat prin toate liceele si scolile din judet aducandu-ne aminte ca vom primi cei 150 de euro pentru pregatirea profesionala si materiale didactice. Stirea a fost data mai demult pe toate posturile dar nu o crede nimeni. A fost repetata si saptamana aceasta, inclusiv de catre Morar si Buzdugan pe Radio ZU, probabil in speranta de a ne face sa votam pe Mickey Mouse. Pentru ca nimeni nu a inghitit pastila ne-au trimis liderii de sindicat. Majoritatea dintre colegii mei nu cred minciuna.

Intr-una din zile am fost sunat si intrebat de cineva daca sunt Ovidiu C...? Zic "Da". "Va sunam de la PSD, si va propunem sa faceti campanie politica pentru V. Ponta!" Prima mea reactie a fost "De unde aveti datele mele personale?" "De unde aveti numele si telefonul meu". Raspunsul lor a fost sec: "De la Organizatia de Tineret a PSD". Le-am zis ca nu imi aduc aminte cand am fost ultima oara pe acolo si ca minciuna asta nu tine. Mi-au propus sa primesc si bani pentru a-mi convinge colegii sa voteze cu Ponta. Au vehiculat si o suma: 500 RON. Cand au vazut ca i-am luat cam tare au inchis. Nu stiu daca este legal. Oricum, aveau numarul dintr-un proiect european la care participam impreuna cu alti colegi. Toti cei implicati in proiect au fost sunati cu acelasi text. Nu stiu daca telefonul e de la PSD sau din alta parte (posibil de la baietii cu ochi albastri care vor sa ne testeze "reactiile", posibil de la opozitie) dar cert este ca sunt si astfel de practici.

O alta colega profesoara a fost chemata sa dea niste situatii banale si au inceput sa o intrebe datele din buletin desi situatia nu o impunea. Asta se intampla in momentul in care se strangeau semnaturi de sustinere pentru candidati. Colega le-a zis in fata ca a inteles pentru ce le trebuie datele. Daca luam la bani marunti listele de semnaturi nu stiu daca gasim 10% reale. Melescanu a strans chipurile in 2 saptamani 400000 de semnaturi, dupa spusele lui de la angajatii Ministerului Apararii si Ministerului de Interne. Pai daca semnau toti angajatii acestor doua ministere nu stiu daca avea atatea semnaturi.

Asta e tara noastra si ca ea suntem si noi!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

D006

Citat din: oroles din Octombrie 23, 2014, 07:49:53 PM
Gabriel Liiceanu... lupul moralist. Mai exact voiam sa zic ca e din aceeasi oala a plagiatorilor.
Ai argumente pentru ce ai postat sau ai aruncat asa la oha chestia asta ?

oroles

Citat din: dragos2006 din Octombrie 23, 2014, 10:02:05 PM
Citat din: oroles din Octombrie 23, 2014, 07:49:53 PM
Gabriel Liiceanu... lupul moralist. Mai exact voiam sa zic ca e din aceeasi oala a plagiatorilor.
Ai argumente pentru ce ai postat sau ai aruncat asa la oha chestia asta ?

Desi multi s-au pronuntat asupra cazului de plagiat al lui Liiceanu si au zis ca nu au plagiat, eu sunt de parere ca a plagiat. El spune in celebrele sale "Note introductive" ca ,,Notele introductive ... isi propun sa-l explice pe Heidegger cu ajutorul lui Heidegger insusi", si nu ca " isi propun sa-l explice pe Heidegger cu ajutorul cuvintelor lui Heidegger insusi". Sunt de acord ca poti sa ii folosesti cuvintele lui Heidegger dar trebuie sa pui niste ghilimele. Toti oamenii de cultura stiu ca daca ai pus ghilimele arati ca nu ti-ai insusit ceva, adica esti cinstit. Eu din fraza asta care chipurile il apara pe Liiceanu de acuzatia de plagiat am inteles ca il explica pe Heidegger cu ideile sale, nicidecum folosind cuvintele sale. Eventual ar fi putut sa il parafrazeze pe Heidegger (desi si asta e plagiat daca nu spui ca ideea nu iti apartine). Oricum acuzatii de plagiat la adresa lui sunt multe, inclusiv din exegeti ai lui Heidegger.

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

D006

Si un cantaret spaniol acuza echipa Innei de plagiat . Acum sunt in instanta si spaniolul cere 300000 euro despagubire . Chiar sunt curios ce o sa iasa din acest caz.

davcosti

Români NU insistați în mândrie și Prostie!

Doamne ajută, Apleacă-te peste Noi,
Popor Corupt, Vândut, cu multe Nevoi,
De ani de zile, ne-afundăm în Noroi,
Oameni alegem, dar Nu sunt pentru Noi,
Corupții, nu-și mai întorc fața spre Noi!

Ce țară suntem, ne-am integrat în Europa,
Doar mândrie avem, că suntem români,
Dezbinați de toți: străini, români cu forța,
Românii caută Pita, ca Slugi prin străini,
Vom fi primul loc părăsit, în mărăcini?

În țara mea au venit prea mulți Stăpâni,
Ne-aplecăm zilnic, s-avem un servici,
Copii noștri vor învăța, să rămână Slugi,
Că școala o distrug ai noștri cu blugi,
Ne terfelesc zilnic, cu lacrimi s-o uzi!

De unde vreți Pensii mai departe,
Dacă copii noștri nu au servici, carte,
La masa cui, la noi în țară, povară,
Să aibă ce lucra sau cerși, pe afară?
Așa le dorim și lor, s-ajungă de ocară!

Mândria este soră cu Prostia în România,
Periodic pun Taxe, să-i suportăm pe Ei,
Ei nu mai sunt români, ne vând și Glia,
Români Lași, Umili, Alegeți aceiași Atei,
Credeți că vor renunța la ceva, pentru Voi?

Ești și Tu vinovat pentru Votul de-acasă,
Că lași pe alții la Vot, ție nu-ți mai pasă,
Cui să rămână țara, odată frumoasă, uitată,
Vindeți, Cedați și pământul de sub casă,
Că oricum ne taxează și fărâma rămasă!

Când N-ajung Banii pentru Bunăstarea lor,
Alte dări, impozite răsar, să poți fi folositor,
Socotesc salariu că rămâne neschimbat, la fel,
Gândesc cum astupăm Gaura din portofel?
Vor fura tot cretinii, vei rămâne fericit defel!

Dacă mai sperați să trăiți odată în România,
Lăsați deoparte Mândria, ridicați Privirea,
Singura Speranță, Credință, rămâne Votul,
Pe care tu-l arunci, nu-l folosești cu totul,
Să nu-i mai Votăm, să părăsească Ei, locul!

Române când toți bat din palme, bagă Osanale,
Ne așteaptă din nou Dictatura-Vai Doamne!
Ce repede ați uitat, cum stăteați la carne,
Sunteți nostalgici, vreți iarăși Ciolane?
Pe urmă degeaba vă mai rugați la icoane!

Asta nu este Revoluție, e un simplu Vot,
Votat Înțelept Române, devii Patriot,
Ciuma Roșie, Nu se mai răspândește,
Nu ne mai întoarcem în '89, la tristețe!
Să-și achite Ei prețul în pușcării, la Rece!
David Costică-24 octombrie 2014
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

Vyktor

"Guzganul  rozaliu" a reusit sa si bage odrasla la racoare. Oare lui nu i este cald?
Eu cred ca este destul de transpirat. Problema este ca sunt prea multi de teapa lui si puscariile prea mici.

bismark

Poate mai construiti niste puscarii in care sa poata sta toti cei care au furat aceasta tara indiferent din ce parte sint nu numai dintr-o parte dupa cum se vede azi.Cu  ^:)^respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

dan sebastian

Nu cred ca mai e nevoie de puscarii. Jumatate de tara traieste mai rau ca la puscarie. Mai bine i-ar lasa acasa si sa le dea voie sa stea doar daca achita 10 % din avere care sa fie folositi pt achitarea datotriilor externe. Asa macar am vedea si noi cat pretuieste libertatea pt. unii.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

D006

Citat din: bismark din Octombrie 25, 2014, 07:31:57 AM
  Poate mai construiti niste puscarii in care sa poata sta toti cei care au furat aceasta tara indiferent din ce parte sint nu numai dintr-o parte dupa cum se vede azi.Cu  ^:)^respect
Ce gandire comunista !!!!!  cu in ce fel de celula vrei sa stai ????

bio

Citat din: dragos2006 din Octombrie 25, 2014, 09:18:38 AM
Citat din: bismark din Octombrie 25, 2014, 07:31:57 AM

Dragoshe ! ..  :nono:

Ce ai ma cu Bismark ?

bucovineanu

Dragos, chiar nu inteleg de ce tii cu hotii?

Alutus

Citat din: dan sebastian din Octombrie 25, 2014, 09:12:55 AM
Nu cred ca mai e nevoie de puscarii. Jumatate de tara traieste mai rau ca la puscarie. Mai bine i-ar lasa acasa si sa le dea voie sa stea doar daca achita 10 % din avere care sa fie folositi pt achitarea datotriilor externe. Asa macar am vedea si noi cat pretuieste libertatea pt. unii.
Ma frate, astia daca stau acasa privatizeaza puscariile, vand catusele, vesela si incuietorile la fier vechi , platesc amenzile cu dolari falsi si dau bilete la intrare, ca la castelul Peles.
Sa nu uiti Darie!

dan sebastian

macar sa fie afacerea de succes sa creeze ceva locuri de munca decent platite.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

D006

Citat din: bucovineanu din Octombrie 25, 2014, 11:27:58 AM

Dragos, chiar nu inteleg de ce tii cu hotii?

Nu tin cu hotii , dar problema nu se pune asa !

vranceanul

Dar cum se pune problema? Noi 'amarastenii'  platim ca sa-i tinem pe nemernici in puscarie, si ei, pe banii nostri s-o duca mai bine ca noi astia in libertate.  Spune-mi,  cine-i 'incatusat'????....
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!