Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

Aurel

In gandirea mea ,acest"cuvant fromos" poate include si prosti si inteligenti si "pulani".Daca conosti o societate pe planeta compusa numai din inteligenti, te rog sa-mi spui si mie.

cornelioandanciu

Nu exista astfel de societate, deoarece s-ar bloca!Ce s-ar intampla daca toti ar fi destepti, cine pe cine ar mai fura? Ca niciunul nu s-ar lasa pacalit! Ce s-ar intampla daca toti ar fi prosti?Cine ar mai fura? Ca daca sint prosti, astia nu stiu sa fure! De remarcat ca in opinia mea furtul a devenit motorul evolutiei sociale! Si atunci intre cele doua mase de prosti si de destepti trebuie sa existe o patura de purtatori de penis , care nu au opinii, in schimb carora li se pot induce cu usurinta opinii.Aceasta patura trebuie formata, ea nu se naste de la sine.Din cand in cand unii dintre membrii acesteia urca la stadiul de destept, sau de prost, dupa caz.Deci pulanii sint cei carora opiniile le pot fi induse, ei nefiind capabili sa aibe o opinie proprie.In schimb desteptii au propriile lor opinii, la care nu renunta, pentru ca stiu ca sint bune.La fel si prostii au propriile lor opinii, la care nu renunta nici daca le dai cu parul in cap, ca de aia sint ei prosti! Din cand in cand apare cate un geniu cum au fost Hitler, Stalin, care reusesc sa acordeze pe aceeasi lungime de unde toate aceste trei paturi sociale, oferindu-le o motivatie comuna foarte consistenta.Si atunci se schimba mersul istoriei.Cam asta este treaba cu pulanii! Scuze pentru limbaj, dar nu am gasit alt cuvant mai potrivit.
Va salut.

fiug1970

prosti,dar multi.....si alegerile se castiga prin voturi,voturi ce trebuie sa fie in numar mare,numar mare ce trebuie votate de o masa de persoane,persoane ce cu cat sant mai multe si mai proaste,cu atat un //geniu//ca Hitler si Stalin poate ajunge sa manipuleze masele,proaste sau destepte.Mai lipseste ceva,ceva primordial:drojdia.O imprejurare,sau un concurs de imprejurari,care in mod normal pare o coincidenta unica in istorie si neinsemnata dar in final aceasta imprejurare are rol determinant in desfasurarea evenimentelor ulterioare ce face ca pe linga o gramada de prosti,niste //genii//ca cei mai sus mentionati sa ajunga sa orbeasca o natiune intreaga si sa/i conduca ca pe niste dobitoci.Hitler s/a chinuit ani de zile sa convinga poporul ca partidul NAZI era sansa Germaniei interbelica.Inca de prin 1920 se puneau bazele politici de extrema.A fost penalizat la alegeri obtinand doar 3% din voturi.A incercat o lovitura de stat de unde a fugit ca un las ascunzandu/se intr/o ambulanta,ajungand mai tarziu la puscarie.A prezis ca atunci când USA nu va mai finanta economia Germanie,aceasta va intra in recesiune economica.A avut dreptate:a venit momentul punerii drojdiei.Coincidenta sau nu,Germania a intrat in imposibilitate de plata!USA a oprit finantarea.A venit a doua recesiune in mai putin de 10 ani,Si a fost mult mai dramatica ca prima!Atunci poporul,prosti si inteligenti,si/au adus aminte ca cineva a prezis acest moment cu cinci ani in urma....Acel cineva,coincidenta sau nu,se numea Adolf Hitler !!!Ce/a urmat nu/i greu de imaginat...........

D006

................................................................

Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pân' şi numele tău... ţară!

.....................................................................................

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

Kov iulian

Publicat pe 22 iun. 2014( inainte ca Domnul Voiculescu sa pateasca beleaua )

Domnul Badea  cobeste mimănd mainile incatusate.

http://youtu.be/V1DpL3s2-Sg

D006

Alutus

Citat din: dragos2006 din August 13, 2014, 10:47:49 AM
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!
.
N-are suficiente lemne, iar petrolul s-a scumpit.
Sa nu uiti Darie!

bio

Citat din: Alutus din August 13, 2014, 03:36:46 PM
..... iar petrolul s-a scumpit.

Acum cu Voiculescu s-a lamurit. A cumparat ICA la un pret sub evaluat si a trebuit sa plateasca pretul "corect" stabilit de asa-zisa justitie din Romania.

... astept sa vad daca justitia din Romania va spune ceva si de vinzarea PETROM-ului ca si acolo  s-a facut subevaluare de multe sute de milioane de euro .

Si nu ar fi numai Petrom-ul, sunt multe privatizari  pe doi lei ...  dar justita  nu actioneaza decit la ordin .

dredd

iar ordinul se da numai daca lipseste pupatul in bas

Aurel

Citat din: bio din August 13, 2014, 11:15:32 PM
Citat din: Alutus din August 13, 2014, 03:36:46 PM
..... iar petrolul s-a scumpit.

Acum cu Voiculescu s-a lamurit. A cumparat ICA la un pret sub evaluat si a trebuit sa plateasca pretul "corect" stabilit de asa-zisa justitie din Romania.

... astept sa vad daca justitia din Romania va spune ceva si de vinzarea PETROM-ului ca si acolo  s-a facut subevaluare de multe sute de milioane de euro .

Si nu ar fi numai Petrom-ul, sunt multe privatizari  pe doi lei ...  dar justita  nu actioneaza decit la ordin .
Salut Bio!  Eu astept sa-i ,ia pe toti la rand si ma gandesc ca mai devreme sau mai tarziu se va si intampla.

D006

Sunt privatizari si privatizari , nici una nu seamana cu alta. Petromul a fost dat austriecilor ca despagubire pentru Ardeal . Sunt fel si fel de dedesupturi pe care noi nu le stim.

fiug1970

si Romtelecom a fost dat grecilor pentru......... SHAORMA  si sosul ei!!!

dredd

iar flota a fost data cu lumanare, ca la parastas

TDI

Au fost vreo 215 lumanari date, fiecare de către alt binefăcător - lumânările date lângă semnătura.
Când Patriciu a vândut Rompetrol cu 2.4 miliarde, a zburat. Dar... acum nu mai are decât vreo 200.

D006