Romania in haos politic

Creat de dragos2006, Octombrie 13, 2009, 08:20:24 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Paine nu prea, circ cat cuprinde.  :smile:

pistol28

Painea este cu 9% TVA, fata de 24%, deci este mai ieftina.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

D006

Toate masurile economice luate de Ponta sunt un esec total . TVA 9% la paine nu a adaus nici un leu in plus la buget si nici painea nu s-a ieftinit. Acciza de 6 centi pe litru nu ca nu a adus bani la buget ci a dus la scaderea incasarilor bugetare din acciza pe combustibil deoarece consumul a scazut cu 16% !!!!!!!!!!  marii transportatori alimenteaza acum din Ungaria , Austria , Bulgaria , etc.
  Guvern de incompetenti adus la putere de prostimea alienata mintal.

mape 48-petru manea

Mai prostovane vezi in calendar ca este sarbatoare si te mai crezi si credincios  ))/ :qp:

D006

Citat din: mape 48-petru manea din Iunie 08, 2014, 11:04:12 AM
Mai prostovane vezi in calendar ca este sarbatoare si te mai crezi si credincios  ))/ :qp:

Cu cine vorbesti ?

cornelioandanciu

Domnule, nu-i frumos sa jignesti un coleg de forum care are curajul sa-si exprime liber opiniile. Are dreptate, un guvern de incompetenti, ca de altfel toate guvernele care au distrus tara dupa 1989 incoace!
Va salut.

mape 48-petru manea

Citat din: cornelioandanciu din Iunie 08, 2014, 04:05:52 PM
Domnule, nu-i frumos sa jignesti un coleg de forum care are curajul sa-si exprime liber opiniile. Are dreptate, un guvern de incompetenti, ca de altfel toate guvernele care au distrus tara dupa 1989 incoace!

Pai mi-am exprimat si eu opinia despre cineva care si-a ""exprimat liber opiniile " sau viceversa nu este voie ?

D006

Nea mape ai noroc ca esti nascut in 48 ca altfel iti dedicam doua pagini de forum in care faceam misto de tine fara  sa ma repet.
  Oricum , atentie mare ca te joci cu curul gol pe lăngă zdrănga sculata !

dodo79

Citat din: dragos2006 din Iunie 08, 2014, 09:50:51 PM
  Oricum , atentie mare ca te joci cu curul gol pe lăngă zdrănga sculata !
parca era pitic  :D

marius_vfp

asta pana ce-l gadili , apoi devine zdranga .

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Din lanul de fasole

Iar mă bag ca musca-n lapte. Zic eu, fără intenţia de a jigni pe cineva, că nivelul discuţiei de aici a ajuns la  ceea ce-mi  povestesc vecinii care mă viziteză, adică la nivelul  discuţiei consumatorilor de la boutique-ul din sat. Vă prezint scuzele mele pentru că am îndrăznit să o afirm. Vă rog să mă scuzaţi că nu pot participa la bârfa dumneavoastră.
C. Pălămidă - Valea Sării, Buzău

Din lanul de fasole

Să mă explic, cu vorbe simple. Apicultorii sunt îndrăgostiţi de albine, pe cale de consecinţă le cunosc buna organizare, ştiinţa comuniunii, ştiinţa comunicării, fără de care ele nu pot trăi în comun. Nu e normal ca un apicultor să ia aminte de la albine şi să gândească precum ele? Oare un om nu poate învăţa ceva de la albine? Atât. E doar expresia, scrisă, a unui gând mai vechi al meu.
C. Pălămidă - Valea Sării, Buzău

dodo79

Citat din: Din lanul de fasole din Iunie 09, 2014, 12:02:13 AM
Oare un om nu poate învăţa ceva de la albine?
Nu se poate ,am devenii foarte multi oameni harnici.unde ar mai fii puturosii cu ajutoare sociale numai buni ptr votare? :hi:

cornelioandanciu

Citat din: dodo79 din Iunie 09, 2014, 12:06:07 AM
Citat din: Din lanul de fasole din Iunie 09, 2014, 12:02:13 AM
Oare un om nu poate învăţa ceva de la albine?
Nu se poate ,am devenii foarte multi oameni harnici.unde ar mai fii puturosii cu ajutoare sociale numai buni ptr votare? :hi:
Unde sa fie? Pe strada pe care stau eu acuma.Ocupatia principala este privitul in gol!Si toti sint prin baruri.N aiba stie din ce traiesc!
Va salut.

marius_vfp

cornel , acesta este produsul societatii pe care o preaslavim si ingradim. nu comentez ce se intampla in randul copiilor din scoli ca  i-mi sare tensiunea
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva