• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Obtineti 100 GB spatiu de stocare pe google drive gratuit timp de un an

Creat de Kov iulian, Ianuarie 17, 2017, 04:13:57 a.m.

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Puteti obtine 100 GB spatiu de stocare pe google drive gratuit timp de un an fara prea mari eforturi.

https://www.google.com/local/guides/ - https://www.google.com/local/guides/benefits/index.html

Tot ce aveti de facut e sa introduceti noi locatii pe harta google (google maps) sau sa oferiti note, comentarii fotografii ale unor locatii deja existente.
Prin locatii ma refer la a oferii detalii si date de contact, orarul de functionare a diverse firme, localuri, gari, autogari, institutii.

Bonusul se acorda dupa ce ati ajuns la nivelul 4 si va trebui sa aveti 200 de puncte adica in jur de 115 intrari pentru a atinge acel nivel.

https://support.google.com/local-guides/answer/6225851?hl=ro

https://support.google.com/local-guides/answer/6281793?hl=ro

https://support.google.com/local-guides/answer/6345112?hl=ro&ref_topic=6281797

Dupa ce ati ajuns la nivelul 4 veti primi pe email o notificare a acestui fapt si aveti 30 de zile la dispozitie ca sa accesati bonusul altfel il veti pierde.

Valoarea in bani a serviciilor obtinute in acest mod este in jur de 100 de lei.

Pe langa acest bonus exista si avantajul ca vom trece pe harta (unii pentru alti) diverse locatii si astfel le vom gasi mai usor.

Kov iulian

Din ce am citit (sper sa nu schimbe asta in timp) am inteles ca, gazduirea de fisiere pe google drive nu iti pune in pericol fisierele stocate dupa expirarea acelui an.

Am inteles ca daca ai urcat acolo 99,9 GB de date dupa trecerea acelui an acele fisiere raman in continuare acolo insa nu vei mai putea urca alte fisiere.

Dupa ce stergi tot ce depaseste 15 GB vei putea urca din noua fisiere insa pana atunci contul e blocat (dupa trecerea acelui an) pt urcare dar se mai pot descarca sau sterge.

Sper sa nu se razgandeasca.


vad2016

Anvelope la Pret Redus!