• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Se inchide Fax2mail

Creat de Kov iulian, Octombrie 25, 2016, 11:25:49 p.m.

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Se inchide Fax2mail.
Pacat era un serviciu foarte util .
Pentru cei ce nu stiu scopul acestui serviciu era sa primesti faxuri pe email.
Aveai  un numar de telefon prin care primeai faxuri gratuit pe emaill sau trimiteai pe bani tot prin email iar in partea cealalta apareau ca fiind trimise de pe fax.

CitatStimate client,

Va multumim ca ati utilizat serviciul Fax2Mail pana acum si ne bucuram ca ati fost clientul nostru.

Dorim sa va anuntam ca serviciul Fax2Mail se va inchide incepand cu data 28.11.2016. Pana la aceasta data aveti posibilitatea de a solicita in scris restituirea creditului neconsumat la adresa de e-mail [email protected]

Daca doriti sa va pastrati numarul pentru a il utiliza pentru servicii de fax sau de telefonie, aveti posibilitatea de a porta gratuit acest numar in oricare din retelele fixe existente, pana la data 28.11.2016. Astfel, puteti sa accesati ofertele similare de servicii de fax de la Orange sau Vodafone, sau oferte de servicii de telefonie fixa de la orice furnizor de asemenea servicii de pe piata. Pentru mai multe informatii despre portabilitate va rugam sa accesati Portabilitate.ro.

Daca va putem ajuta cu ceva, nu ezitati sa ne contactati pana la data 28.11.2016, la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0318108111.

Va multumim pentru increderea acordata.

Echipa ta fax2mail.ro

25.10.2016

yulian

Am primit si eu mail de la ei. Cred ca nu am mai folosit serviciul de ceva ani buni. Si noi la birou avem fax si cand le-am cerut in Anglia acces international au fost niste discutii...toata lumea intreba de ce nu se foloseste email-ul  :nono:. E bun cand avem ceva de trimis la instante...in rest...e piesa de muzeu...are vreo 15 ani  :rotfl: