• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Targ apicol Bucurersti 2009

Creat de dragos2006, Iunie 23, 2009, 11:56:21 p.m.

« precedentul - următorul »

prisecarul

vremea ne-a jucat o festa in acest an la targ.
in rest, miere multa, produse apicole la fel, mai putine utilaje si scule necesare apicultorului, preturi, in unele standuri, exagerat de mari.
forumisti prezenti, discutii interesante, daca n-ar fi fost timpul urat, ar fi fost cu totul altfel.
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

CRISTI M

Citat din: dragos2006cred ca vom fi un grup masiv de pe APIARDEAL !!!
FAC CINSTE LA BAIETII DE PE APIARDEAL !!!

Salut Dragosi , cinstea a fost prin strangerea de mana , dar stai tu linistit ca nu scapi asa usor . L a urmatoarea intalnire , a noastra , o sa se lase greu .

:hi:

D006

vorbim cu domnul Viorel Iosif si la Campina rezervam un salon de la restaurant si stam pana dimineata la taclale si in nici un caz pe uscat  :wink:
  Eu m-am reintors si duminica la cumparaturi si discutii.
  Important este ca am reusit sa ne cunoastem si sper ca la urmatoarele targuri sa avem si spatiu rezervat APIARDEAL .

D006

Vreau sa prezint o familie de tineri apicultori din Deva :  Simona si Alin Cosma  care pe langa faptul ca stiu sa produca miere stiu si sa vanda .

D006

La targ a fost prezent si cel bun producator de polen din Romania : domnul Oros , a venit cu polen refrigerat de o calitate excelenta . Copii mei au gustat cu placere acest polen.

filip

Alin e un baiat de nota zece.Il cunosc destul de bine.
Din pacate nu se pune acent pe tinerii care stiu si chiar vreau sa faca ceva in agricultura.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Cu prima ocazie , poate la primavara , voi merge in stupina la Alin unde voi face filme si multe poze pentru a prezenta un meserias tanar . Oricum in aceasta toamna voi pune un practica unele sfaturi de la el , voi face si un film interesant.