• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Cui serveste Brexit-ul?

Creat de oroles, Iunie 24, 2016, 01:57:29 p.m.

« precedentul - următorul »

vulpea

dupa mine ,sunt multe greseli in interpretare.un lucru cat se poate de cert:Stalingradul a fost pursisimplu pierdut de nemti datorita tradarii lui Von Paulus(dosit de rusi zeci de ani in URSS),care avea o aversiune fatisa fata de imixtiunile delirante ale lui Hitler in deciziile camarilei militare de generatii ale generalilor germani si ,sigur nu va vine sa credeti,in al doilea rand,si nu minimalizat,de blocare a elitelor militare trimise de Hitler spre Stalingrad,cu misiumea in trecere de anihilare definitiva si de ocupare finalizata a Yugoslaviei lui Iosip Broz Tito.nu degeaba lui Stalin i-a stat in gat la greu Tito care isi aroga fatis meritul de a fi salvat pe Rusia prin blocarea trupelor de elita ale lui Hitler care nu au mai reusit sa finalizeze ocuparea Stalingradului(orasul lui Stalin,nu ?) si inevitabil ocupare intregii Rusii europene.restul sunt povesti !!!

Kov iulian

Citat din: stefan1 din Iunie 26, 2016, 08:55:30 p.m.
In Primul RM pe frontul franco-german s-au folosit gaze toxice, care au facut multe victime.


O intamplare, intamplatoare face ca firmele ce produc arme chimice pe timp de razboi, pe timp de pace produc pesticide.

http://www.bayer.com/en/history.aspx   -   http://www.gmwatch.org/gm-firms/11153-bayer-a-history

Interesant e ca tehnologia din domeniul combaterii insectelor cam bate pasul pe loc in comparatie cu alte tehnologii.

Probabil fiind in asteptarea unor noi razboie e greu sa renunti la instalatiile si substantele clasice ce pot fi folosite si la producerea de arme sa te apuci sa produci pesticide pe baza de "frunze de dud" .

Seva " frunzelor de dud" nu e buna la ucis oameni.

stefan1

  Poa' sa vina Brexit-ul ca noi ne descurcam!   :sad:

 
"Romanul poate merge cu nasul si pe avion :))

Romanul care a calatorit clandestin de la Viena la Londra, stand ascuns in compartimentul trenului de aterizare al unui avion, a fost eliberat de politia britanica, fara a i se aduce acuzatii, informeaza BBC News.
Romanul de 20 de ani a fost retinut de politie duminica seara, dupa ce a cazut din compartimentul rotii din spate al unui avion care aterizase pe aeroportul Heathrow din Londra.
Barbatul a primit un avertisment de la Politia Metropolitana si apoi eliberat, intrucat Agentia de Frontiera din Marea Britanie a anuntat ca nu intentioneaza sa-l expulzeze.
Tanarul, care a indurat temperaturi de minus 41 de grade Celsius in timpul zborului sau clandestin, se afla in stare de hipotermie si prezenta rani pe tot corpul. Potrivit expertilor, el a supravietuit cursei pentru ca avionul a zburat la altitudine joasa pentru a evita o furtuna.
Aeronava apartinea unui seic din Emiratele Arabe Unite si se afla parcata pe pista aeroportului vienez Schwechat de joi. Aceasta a efectuat apoi un zbor fara pasageri catre aeroportul Heathrow din Londra, duminica seara.
Calatorul clandestin le-ar fi povestit autoritatilor britanice ca a patruns pe aeroportul Schwechat pe sub un gard, dupa care s-a urcat in trenul de aterizare al primului avion pe care l-a vazut, fara sa stie destinatia spre care acesta urma sa zboare.
Un purtator de cuvant al politiei a declarat ca barbatul a fost retinut pentru calatorie ilegala, incalcand un ordin din 2009 privind navigatia aeriana, dar a primit ulterior numai un avertisment, fiind eliberat fara a i se aduce alte acuzatii.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)