Târg apicol Râmnicu Sărat, 04-06 martie 2016

Creat de romikele, Ianuarie 28, 2016, 12:41:05 PM

« precedentul - următorul »

gore

D-l Paul Ciobotaru, reprezentantul Dulcofruct, a venit la targ cu un nou produs pentru albine impotriva infestarii neonicotinoidelor.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

bucovineanu

Daca a descoperit un produs care sa anuleze efectul neonicotenidelor asupra albinelor merita propus le premiul Nobel.  :smile:

bucovineanu

Care zicea ca Dragos, dupa ce s-a retras de pe forum, nu o sa participe nici la targ? Vad ca totusi a fost prezent.  :smile:

ionel07196555

Felicitari organizatorilor .
Dar pozele cu preturile la produse m au intristat , o diferenta enorma la pret la citeva produse [ consumabile ] fata de acum 1 luna la Slobozia unde la un singur comerciant am lasat 1040 lei si acum vad niste preturi multttt mai mici.

gore

A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

romikele

Multumesc pentru filmare, azi n-am avut timp de exterior :D

romikele

romikele

romikele

sorinma

Citat din: bucovineanu din Martie 05, 2016, 07:31:51 PM
Daca a descoperit un produs care sa anuleze efectul neonicotenidelor asupra albinelor merita propus le premiul Nobel.  :smile:

=D>
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

gore

Nu l-a descoperit, probabil printr-o colaborare....a scos pe piata din import acest produs. Am discutat in ziua targului cu un cumparator care a luat acest flacon, deoarece anul trecut a avut probleme legate de stropiri si a zis ca anul acesta e hotarat sa-l foloseasca, Eu sunt cam sceptic, dar poate pe viitor vom afla eficienta. Multe produse au avut reclama si eficienta aproape de zero. Din colaborarea perfectata anul acesta cu firma Intersis45 din Republica Moldova poate vin cu aceasta noutate.

mape 48-petru manea

Poate or fi ceva vitamine care contribuie la diminuarea efectelor negative

pharaonu75

Citat din: gore din Martie 05, 2016, 07:22:18 PM
D-l Paul Ciobotaru, reprezentantul Dulcofruct, a venit la targ cu un nou produs pentru albine impotriva infestarii neonicotinoidelor.

Are vreun document care sa-i ateste eficienta?  Dar ceva serios, credibil, nu o hartie scoasa la imprimanta de acasa...
Daca produsul este eficient, va da lovitura.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

De la targ...
CristiM, Romikele, Pharaonu75
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele