• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

prezentare

Creat de Paraschivescu Teodor, Ianuarie 11, 2016, 08:49:50 p.m.

« precedentul - următorul »

Paraschivescu Teodor

Acum la salcam mai nimic la mine cu exceptia faptului ca am facut ceva roi o sa vad ce se intampla sambata ca cu invazia asta de prigorii nu stiu nici daca matcile mi se vor intoarce de la inperecheat totul ie lotrerie din punctul meu de vedere voi ce perere aveti .

dan sebastian

Cele dotate de la natura vor supravietui. Bafta !
Daca nu reusesti anunta-ne si gasim solutii sa te ajutam.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Paraschivescu Teodor

Multumesc frumos Dan dar sper sa reusesc sin plus miam luat masuri de precautie .Si apropo azi am prins un roi ma cahemat un cunoscut sal iau sper sa ramanan lada pana maine cand ii dau si foitele ca nu am avut atunci de unde sa iau .are doar rame insarmate io vedea .

dan sebastian

Verifica-l daca e cu mai multe matci, si ai sansa unei impartiri suplimentare. Daca e cu matca batrana lasa-l asa cum e.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Paraschivescu Teodor

Dane pana sa ma hotarasc io ce si cum sa fac a ramas doar 1 sper, ca na vrut sa se aseze pe rame nici cum doar sub capac cladeau acu leam mai dat faguri sa vad ceo face ie un roi secundar deoarece am mai gasit 4 matci moarte la urdinis .Sper sa se ie de treaba leam dat si unpic de sirop am stropit ramele sa vedem ce va fi .

Paraschivescu Teodor

Buna dimineata .Vas pune o intrebare cum va merge cu inperecheatul matcilor ,care ieste rata de imperechere .La mine din 5 ,1 nu sa mai intors am pus botca gata de ecluzionare celelalte ponteaza frumos de 1 saptamana am mai facut o serie de 5 astept sa le vad si peastea imperechiate dupa daca totul merge bine mai fac 5 si ma opresc astlel imi recuperez mortalitatea din iarna si poate ramane si ceva in plus .

Paraschivescu Teodor

Buna ziua dupa o mai lunga perioada fara sa mai fiu acti pe forum vreau sa urez celor ce azi isi sarbatoresc ziua numelui multa sanatate si La multi ani !!! .Si nu in ultimul rand o iernare cat mai usoara si sa ne auzim cu bine .

stefan1

 A venit iarna, albinele se strang in ghem iar albinarii pe langa casa.  :smile:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

roi_ag

Citat din: Paraschivescu Teodor din Noiembrie 30, 2017, 03:05:45 p.m.
Buna ziua dupa o mai lunga perioada fara sa mai fiu activ pe forum

Buna, da te reactivezi la nevoie  :nod:

Paraschivescu Teodor

Sincer nu neaparat de nevoie mai mult sa multumesc unor persoane care mau ajutat .In special dl Dan Calmus stie dinsul dece .

roi_ag

Pai asa ii multumesti tu?
calmus daniel ar cam trebui sa-si vada de albinele lui,si sa nu mai vorbeasca aiurea,sau sa-i aduc aminte ce zicea in ianuarie cind s-a infiintat sindicatul?

Paraschivescu Teodor

Daca ie vb de sindicat doar la sedinta putem vb daca ne invita si pe noi altfel ce sa caut io acolo neinvitat am fost bun cand am dat bani acu asta ie nu zic nimic nici pro nici contra .

Paraschivescu Teodor

DL cred ca mati confundat cu celalalt cu apis nam nici o legatura cu el si nici nu vreau sal cunosc mai bine fara caractere deastea in cercul meu de prieteni mai bine mai putini si de nadejde decat multi care mai rau fac asa ca o iernare usoara tuturor .

roi_ag

Scuze ,potrivire de nume Paraschiv-Paraschivescu  ^:)^_

Paraschivescu Teodor

De la oameni ca dv accept si critici doar daca le merit da iera scris cu rosu si ma cam deranja la vedere si nu le meritam . ^:)^