TARGUL APICOL SLOBOZIA EDITIA a VII a 05 - 07 febr. 2016

Creat de stefy.costea, Ianuarie 11, 2016, 09:47:04 AM

« precedentul - următorul »

marian sima

stefy.costea

Scuze de intarziere! Aveti aici programul Targului Apicol.
Astazi la ora 14,00 erau prezenti peste 50 de participanti din randul producatorilor de miere, medicamente si adjuvanti, scule utilaje apicole si ceara. Producatorii de faguri sunt in numar de 12. In seara asta pana la aceasta ora au mai confirmat prezenta inca 16 participanti.
Ca si vizitatori/cumparatori am fost contactat de apicultori din: Braila, Galati, Buzau, Vrancea, Prahova, Valcea, Arges, Giurgiu, Bucuresti, Calarasi, Constanta, Tulcea si bineinteles foarte multi Ialomiteni.
Cu prilejul acestei manifestari sambata si duminica municipiul Slobozia isi va dubla populatia!!!!!!!!!!!

Multumesc pe aceasta cale, din suflet, tuturor celor care au dat si vor da curs in continuare invitatiei de a-mi fi alaturi la aceasta manifestare.

Cu totii aveti RESPECTUL meu! 
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

MirceaCalin

Bună treabă cu pozele şi cu filmul !!!
=D>
Nu s-ar putea să daţi ceva preţuri ?
Rame, foiţă. etc. să ne putem face şi o idee mercantilă...

romikele

Conferinta ROMAPIS Slobozia 2016 ora 09.30

http://www.youtube.com/watch?v=xC-AW3JWyp8

PROGRAM

09:30 - Noul cod fiscal si reglementarea activității apicole. Lector reprezentant AFP Ialomița
10:00 - Preț corect pentru miere de calitate. Lector Nelu Cucu, Cooperativa Casa mierii, Slobozia
10:30 - Parametri de calitate pentru produsele apicole comercializate și/sau utilizate în apiterapie. Lector Otilia Bobiș, USAMV Cluj (prezentare prin teleconferință).
11:00 - Bunele relații dintre fermier și apicultor, ghidul de bune practici la deplasarea stupilor în pastoral aflat în dezbatere între APPRS și ROMAPIS. Masa rotundă cu participarea: Alina Crețu, Director executiv și Arnaud Perrein, președinte APPRS și a conducerii ROMAPIS.
11:30 - Program de monitorizare a eventualelor situații de mortalitate excesivă și depopulare la culesul de rapiță și floarea soarelui în anul 2016. Lector Constantin Dobrescu, ROMAPIS.
12:00 - Din experiența unui crescător de mătci. Lector Virgil Boldariu, crescător de mătci.
12:30 - Prezentarea programului organizației World Vision în sprijinul apiculturii în județul Ialomița.

Kov iulian

Poate cineva sa intrebe daca accesam o masura AFIR in acelasi timp putem accesa si o masura AIPPIMM ?

Putini stiu ca pot sa scuteasca niste bani daca isi infiinteaza SRL-D uri gratis ( + consultanta moca) si cu acestea teoretic pot accesa si masuri AFIR si AIPPIMM nu stiu daca se poate si simultan.

Daca ai avut deja PFA inainte e putin cam problematic sa iti deschizi SRL-D, se considera ca nu mai esti debutant in afaceri.
SRL-D ul ar putea fi o alternativa pentru cei ce nu au mai avut PFA sau II si vor sa acceseze acum noi proiecte .
Dupa cum se stie PFA-ul e o problema cu noile impozite prin SRL-D sunt scutiti de impozitul CAS si CASS pt 3 ani .

*Am sters si am repostat ca sa poate fi vazuta ca o noua postare .

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

mape 48-petru manea