• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Construire incubator

Creat de tinumaftei, Ianuarie 05, 2016, 01:15:35 p.m.

« precedentul - următorul »

oroles

Citat din: bismark din Aprilie 20, 2017, 01:26:37 p.m.
    Nu inteleg la ce va trebuie sa topiti mierea daca stiti ca dupa 40 de grade mierea ramine doar un indulcitor. Ce valoare mai are, mai bine vindeti sirop de zahar 1/1 daca vreti sa pacaliti pe cineva.Prefer sa vind cuiva mierea asa cum este ea scoasa din fagure decit sa fac rau cuiva care are o nevoie de tratament.Eu am renuntat chiar la descapacirea la cald numai si numai ca mierea sa fie un bun aliment stiind ca prin incalzire devine chiar toxica.Cu respect  ^:)^ :bzz:

De-a lungul timpului le-am explicat clientilor mei diferenta intre mierea cristalizata si cea necristalizata. Din pacate unii sunt prea batuti in cap ca sa inteleaga ca cea cristalizata e mai buna. Acum ceva timp o colega de serviciu mi-a solicitat miere spunand ca a luat de la altcineva cristalizata si nu ii place. I-am explicat, nu a inteles, ce sa fac? Sa o pierd ca client? Cu clientii dumneavoastra dle. bismark puteti sa faceti orice. Eu am de ambele categorii de miere (cristalizata si necristalizata) si intreb clientii de care vor. Ce cer, aia primesc.

Si inca ceva. Daca vreti mergem pe analize. La 45 de grade nu isi pierde proprietatile. La temperaturi mai mari se distrug enzimele.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bismark

    Eu i-am convins cind au venit la mine si mi-au zis ca mierea cumparata din magazin a inceput sa fiarba chiar si in frigider.Mierea dupa cum se stie in contact cu umiditatea reactioneaza prin oxidare si trage umezeala care produce fermentatia ca orice indulcitor.Cel mai bine se pastreaza cristalizata si inchisa.Eu o ambalez direct in borcane cu capac sau in pungi de unica folosire fiind greu de distribuit din butoi.In pungi dupa ce cristalizeaza o poti tine in cutii de carton pina la 10-15 kg. in conditii foarte bune in pungi de 1 kg.Cu respect  ^:)^ :bzz:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

balasbebe

Hotfilmul se poate pune intre doua bucati de tabla. Lucreaza foarte bine, sio sa vedeti ca este mult mai fiabil decatun bec. De economie nici nu se mai poate vorbi.