C.M de handbal feminin 2015

Creat de bio, Decembrie 16, 2015, 11:48:16 PM

« precedentul - următorul »

bio

Singurul sport la care am invins campioana mondiala Brazilia! Am jucat mai bine ca niciodata si n-am mai pierdut ca intotdeauna. Romania joaca in sferturi cu tara gazda, Danemarca.....

....

16 decembrie 2015 23:17
Victorie magnifica, seara istorica si CALIFICARE in semifinalele Mondialului dupa 31-30 cu Danemarca! Ne batem cu Norvegia pentru finala

Titluri din diferite publicatii care ne fac sa fim mindrii de echipa de handbal a Romaniei ..

Hai Romania !@!!

romikele

MirceaCalin

INCREDIBIL !!!
(am auzit ştirea la Banciu)
N-aş fi crezut ! Totuşi danezele sunt gazde şi arbitrii ţin seama de asta, de obicei !
Bine ar fi dacă s-ar mobiliza în continuare, să creadă în şansa lor...

stefan1

La inceput au fost niste infrangeri inexplicabile si am inceput sa ma indoiesc de niste fete care in ultimii ani ne-au adus destule bucurii. Ultimele doua meciuri au fost fantastice si, tot incredibil, am castigat! De acum va fi si mai greu. HAI FETILI!!!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bucovineanu

Fetele au luptat admirabil. Felicitari lor si antrenorilor.
Toata admiratia pentru arbitrele care au condus meciul, fara greseala si fara sa partineasca nici una dintre echipe. Nu am retinut din ce tara erau, dar au fost foarte corecte.
Victoriile fetelor aduc un strop de bucurie pentru milioane de romani acum in ajun de sarbatori, cand mare parte dintre ei sunt asaltati de griji si necazuri.

romikele

mape 48-petru manea

bismark

Ce, fete,e vreuna nestampilata,bravo femeilor romance care au dus faima in lume dpdv ca frumusete,desteptaciune si mama de copii geniali...ca noi toti....ca ne lasam supusi este, in gena noastra ,,capul plecat sabia nu-l taie,, asta sintem in genunchi.Nu am rivnit la paminturile altora ci doar la femeile lor. Sintem mindri oriunde in lume dar supusi la cei mai prosti ca noi.Oare cind va veni timpul ca un roman,smecher,hot si destept sa conduca lumea?,  eu cred ca va veni timpul dar eu nu voi mai fi sa vad asta.Cu respect  ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

D006

La acest gen de competitie exista doar CAMPIONII si restul . In istorie raman doar cei care castiga competitia. Dar noi fiind un popor de la marginea civilizatiei nu multumim cand mai dam cate o gheogă in capul celor mai rasariti ca noi.
  Hai sa fim entuziasti si fericiti duminica cand fetele acestea vor castiga campionatul mondial.

G. Iulian

Meciul cu Norvegia este gratuit incepand de la 21,45 pe www.dolcesport.ro

cipik

Mai avem un hop in seara aceasta,Norvegia. Greu nu si imposibil.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

cipik

Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

MirceaCalin

Citat din: cipik din Decembrie 18, 2015, 01:24:03 PM
...Greu nu si imposibil.

Huh...e mai mult decât imposibil pentru că ne cam tot dau pe coajă de vreo 15 ani...
Cum eu de mult nu mai cred în arbitraje corecte în meciurile naţionalelor noastre, mă bucur că fetele au ajuns în primele patru ca pentru un "punct ochit, punct lovit" !

PS: Mi-ar conveni ca danezii gazdă să ţină cu noi, nu cu vecinele !!!
:P