• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Europa care moare

Creat de Alutus, August 27, 2015, 03:25:58 p.m.

« precedentul - următorul »

bio


dan sebastian

Si nu vazui niciun cetatean sa il ia pe terorist de gat sa moara cu el acolo.
Toti fugira.
Daca o facea gluma la noi sigur il impusca vreun interlop inainte de a veni politia.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

Citat din: dan sebastian din Ianuarie 12, 2016, 10:11:47 p.m.
Si nu vazui niciun cetatean sa il ia pe terorist de gat sa moara cu el acolo.
Toti fugira.
Daca o facea gluma la noi sigur il impusca vreun interlop inainte de a veni politia.


Dane, acolo democratia este in floare .... fug aia de le sar capacele.  Si la noi cred ca se intimpla acelashi lucru......sa nu va spun ce as fi facut eu.... =))

Nu mai avem in tara interlopi... au plecat in afara,....  in Romania nu prea mai au ce fura.... =))

Kov iulian

Citat din: dan sebastian din Ianuarie 12, 2016, 10:11:47 p.m.
Daca o facea gluma la noi sigur il impusca vreun interlop inainte de a veni politia.
Eu unul nu m-as baza deloc pe spiritul civic al intelopului gata sa sara si sa isi riste viata in slujba cetateanului.
M-as astepta mai degraba sa ma buzunareasca dupa ce o mierlesc datorita unui tuciuriu de asta.

stefan1

   Se zice ca Putin favorizeaza stabilireaevreilor din alte tari in rusia. E o tara cu resurse imense si in cam lipsesc intr-o oarecare masura oameni care sa exploateze eficient aceste resurse. Pe de alta parte de la evrei a preluat el dupa ce s-a instaurat la putere, bagatiile tarii pe care acestia deja erau pus mana. Modul cum le-a preluat, pentru cei care s-au mai informat, este o lectie de cinism si smecherie, dar puse in interesul tarii lui. Daca vor veni iar evrei sau cei prezenti vor avea mana libera, in scurta vreme se vor concentra iar acolo mari capitaluri, pe care la un moment dat le-ar putea iar prelua statul , macar in parte.
  http://www.gandul.info/puterea-gandului/putin-lasati-evreii-sa-vina-in-rusia-14974269
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

b.a

face si el tot ce poate sa nu fie incalecat de cerberul unipolar care manipuleaza si indobitoceste populatiile,anihileaza si inlocuieste valorile si traditiile si dicteaza sanctiuni daca nu devii dependent de ceea ce ti se ofera.e si spre binele nostru ca nu toate statele devin colonii globalizate,mai vedem si noi ca se poate ca o tara sa aiba si conducatori si nu doar marionete de hartie creponata.

roi_ag

 Vulpeo ai intrat pe acest forum cu postarea asta , de atunci despre stupi nimic!
                                                                                                                                                                                                                         
Citat din: vulpea din Septembrie 11, 2015, 11:47:24 p.m.
se "pregateste" al 3-lea razboi mondial-razboiul religiilor si atunci scapa cine poate !!!!

NYK74

Care stupi ?Cine zice că îi are ?  =))


stefan1

   SCANDAL LA BRUXELLES! SUBVENȚIILE FERMIERILOR VOR FI ÎNJUMĂTĂȚITE!

"Plecarea Marii Britanii din UE va avea drept consecință diminuarea bugetul comunitar cu aproximativ 12 miliarde euro după 2019.
Bugetul alocat Politicii Agricole Comune (PAC) reprezintă aproximativ 40% din bugetul UE, deci responsabilii din domeniul agriculturii știu că sunt primii vizați de reduceri. În condițiile în care realitatea demonstrează că UE are nevoie de suplimentarea fondurilor în domenii precum apărare, cercetare, migrație."

  Aici articolul intreg:
  http://www.agroinfo.ro/vegetal/scandal-la-bruxelles-subventiile-fermierilor-vor-fi-injumatatite
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Alutus

Decembrie 11, 2017, 12:15:50 p.m. #220 Last Edit: Decembrie 11, 2017, 12:31:20 p.m. by Alutus
Ceea ce in 2014 parea sa fie un stranut izolat al Greciei s-a transformat rapid in gripa spaniola. Rand pe rand, dupa sute de ani, Scotia, Marea Britanie, Catalonia si-au descoperit  particularitati ce le-ar indreptati ''dezvoltarea'' separata. Romania izolata geografic, nascuta cu greu, stand ca un ghimpe in coasta fratelui mai mare, se incapataneaza sa priveasca spre vest. In numele unui destin paranoic-imaginar maret, de lider mondial , ''fratele cel mare" incearca pe toate caile sa impinga Europa spre divizare. Unde nu reuseste prin forta, creaza dezordine prin procedee ieftine si sigure, folosind cu pricepere materialul clientului, aflat din abundenta pe picioarele de plai ale Romaniei, sub forma de cozi de topor.  Populismul desantat, haosul financiar, diferentele cultural-religioase, si cele economice, sunt folosite pentru a justifica tendintele centrifuge. Intretinerea cu incapatanare a unei diferente economice enorme, strident vizibile, intre arcul rosu extracarpatic si spatiul intracarpatic, refuzul evident al construirii autostrazilor transmontane , masacrarea sistemului financiar si asaltul permanent asupra  justitiei, discriminarea pe baze regionale chiar in interiorul partidului stat, acapararea majoritatii institutiilor de catre partid, nepotismul si clientelismul ajunse la stadiul paroxistic, stimularea sentimentelor antieuropene, ignorarea simbolisticii Marii Uniri, transferarea unicitatii sale in sfera derizoriului, incurajarea segregarilor cultural-religioase regionale, concesiile facute partidului etnic antiromanesc, au drept scop principal aducerea la disperare a romanilor atasati valorilor europene, pentru ca la un moment dat, unii romani sa le spuna altora : Ne-am saturat de voi.  Cei ce au uitat, sa-si reaminteasca ziua de 19 martie 1990. Si atunci nu se vor mai intreba, care ar putea fi noua Catalonie si ce i se pregateste Romaniei  Cine uita nu merita!   
Sa nu uiti Darie!

Alutus

...iar in a saptea zi s-a odihnit. Si ne-a invatat cum sa ne bucuram de darul primit. Apoi a fost Adam , apoi Cain si asa a inceput lacomia, egoismul si competitia cu creatorul.  Poate fi doar o poveste despre care multa lume nici nu a auzit. De ce atatea reguli, de ce atatea restrictii? Noi suntem stapanii lumii, invingem natura. Pentru ca nu ne-a ajuns ce am primit, ne-am apucat sa scormonim pamantul, sa mutam muntii din loc, sa schimbam cursul apelor, sa facem sori artificiali, sa umplem pamantul si oceanele cu deseurile existentei noastre. Am daramat sau am inchis biserici, le-am transformat in baruri sau hoteluri, aceptam cu usurinta idoli afirmati prin egoism, libertinism si superficialitate. Am inlocuit compasiunea si acceptarea vecinului, care ne franau lacomia,  cu monstrul competitivitatii, cu criteriul valorii individuale, cu calitatea de luptator pentru un loc sub soare, cu dreptul de a fi fericiti calcand pe fericirea altuia, cu dreptul de a ignora normalitatea, cu dreptul de a ne bate joc de noi insine..
 Am construit orase care se scufunda in sol, cladiri inalte de kilometri cu speranta ca-l vom disloca pe Dumnezeu de pe soclul sau si vom pune in locul lui pe Ego. Eu sunt! Pentru ca putem face orice. Chiar si viata. Dupa chipul si asemanarea lor ,,oamenii de stiinta" au reusit sa faca un hibrid intre maimuta si porc.  Cu adevarat suntem stapanii lumii, o lume tot mai uratita, si batjocorita
 Poate Creatorul nu exista, dar exista acel Echilibru vesnic al universului pe care creatia sa, homo sapiens, se straduieste din rasputeri sa-l distruga. Atat de mult incat Pamantul a inceput sa sufere , sa tremure si sa se scuture .
 Oare va invata  omenirea ceva, din tragedia care a lovit Pamantul?!
https://www.orange.ro/info/news/mediafax/article/459972


Sa nu uiti Darie!

stefan1

  Din pacate, cam ai dreptate!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

MOTANUL

Oamenii nu mai accepta moartea. Mi-a zis de curand o cunostinta ca la ce progrese au facut oamenii el nu accepta sa mai moara de gripa. Ca si cum omul alege de ce trebuie sa moara si de ce nu.
Iar de dumnezeu la oras nu prea mai vorbeste nimeni. Doar de stiinta, doctori si vaccinuri sau diverse.
70 de stupi la Cernica;<br />Stupina mea: http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=7571.0

Alutus

Iulie 03, 2020, 11:28:42 a.m. #224 Last Edit: Iulie 03, 2020, 11:35:28 a.m. by Alutus Reason: departajare
America! America! Incotro se indreapta lumea pe care o stiam?
La ei, ca si la noi; in numele egalitatii de sanse, fabrica de himere functioneaza la capacitate maxima.
Combustibilul: tineretul derutat, spălat pe creier .Înmulţeşte toate acestea cu şomajul. Azi, după colegiu, e îngrozitor de greu să-ţi găseşti un loc de muncă, mai ales dacă eşti specializat în "liberal arts", adica umanităţi: e plin de tot felul de arheologi, psihologi, filosofi, teoreticieni ai emancipării femeii şi ai drepturilor negrilor, actori şi poeţi nerecunoscuţi, istorici literari şi diverşi alţi "specialişti" inutili, cu datorii mari pentru studii şi fără nicio şansă de a le plăti. Aceştia sunt marea majoritate. Nimic de zis - un combustibil
https://www.comisarul.ro/articol/adevarul-despre-ce-se-intampla-in-america-exceptio_1114345.html
Sa nu uiti Darie!