Pagina lui tuturicius

Creat de tuturicius, Mai 15, 2015, 05:59:10 PM

« precedentul - următorul »

Eduard Rotaru

Decebal, neputinta multora de a deschide ochii si de a nu mai astepta sa le pice din cer (sau sa le dea statul, ca asa e la moda de multi ani incoace) ii face sa fie frustrati si atunci procedeaza la a arunca pe aici cu mult folclor...si cam atat...

tuturicius

Yeap! Si nea' Nicu a venit cu ideea sa producem sub licenta masini, tractoare, camioane si multe altele. Si a avut o idee buna. Pacat ca nu a avut mai multe   :rotfl:

Eduard Rotaru

Citat din: tuturicius din Mai 19, 2016, 04:05:59 PM
Yeap! Si nea' Nicu a venit cu ideea sa producem sub licenta masini, tractoare, camioane si multe altele. Si a avut o idee buna. Pacat ca nu a avut mai multe   :rotfl:
Pai el a lansat ideile, ba mai mult au fost puse si in practica insa nu au continuat cu cercetarile/inovatiile...nu trebuia nimic schimbat din temelii doar ajustat la economia de piata, la capitalism ....dar na...e mai usor sa furi pretinzand ca acel bun comun iti apartine...

dodo79

Daca comentariile mele deranjeaza se pot sterge.
Imi cer scuze ca am poluat topicul :hi:

tuturicius

Citat din: dodo79 din Mai 19, 2016, 10:17:42 PM
Daca comentariile mele deranjeaza se pot sterge.
Imi cer scuze ca am poluat topicul :hi:
In nici un caz nu ma refeream la ce ai glumit tu cu pustu in ce am scris mai sus. Sa va fie de bine!  :hi:

stefan1

Citat din: tuturicius din Mai 19, 2016, 03:45:08 PM
Stau si ma uit cu ce s-au umplut 5 pagini, frate, si ma pufneste rasul. Eu am dat niste informatie apicola, am aratat ce fac si am demonstrat unde se poate ajunge cu un roi facut anul trecut pe doua rame de puiet. Si am sa arat in continuare. In rest ... balast si atat. Pareri si afirmatii la modul general, despre sirop, apicultura industriala etc scoase din burta, fara nici un suport real.
De asta ne merge cum ne merge. La noi majoritatea sunt tot rimpul pe alta strada. Incepand de dupa Revolutie, cand nu ne vindeam tara. Acum s-au prins si ai nostri, care s-au prins, ca nu conteaza la cine lucrezi, conteaza sa ai unde lucra si cu cat esti platit. Doar ca intre timp nu mai avem ce vinde si nu mai are cine sa cumpere. Vezi ce a ajuns Dacia, care are procent seriosdin PIB si ofera enspe mii de locuri de munca.
La fel si cu apicultura. Prea mare orgoliul ca sa recunoastem ca altii stiu sa o practice mai bine decat noi, ca adevarul acesta este. Experti la imbatat cu apa rece. Explicatii despre apicultura industriala din burta ... "stiu eu ca asa se face!". Valoare ... zero.

Eu zic sa citesti numai postarile tale. Ai avea cel putin doua avantaje: nu te mai enervezi si esti perfect de acord cu tot ce citesti.   :)
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

marian sima

Nu exista suportul real pentru cea ce sa spus?Hai fiti seriosi luati lista de la Dobre cu cei in a caror miere sa gasit sirop.
Spunea destul de clar nea Bucovineanul,atunci cand sunt infloriti pomi fructiferi si dai sirop e foarte usor ca acel sirop sa ajunga in miere.

Cum spuneam pozitionara podisorului deasupra ramelor dinmagazie face ca acesta sa ramana in magazie,dar sunt subiecte adevarate pe le care ocoliti si stim din ce motiv.

Mai aveti si falsa impresie ca statul sustine apicultura romana cea ce e total fals,marea majoritate nu a luat fonduri europene,eu unul nu si nici nu-l invidiez pe cel care a luat pe drept,nu-i suport pe cei care sunt consilieri prin primarii si au luat fonduri prin influienta.

Si in romanica se mai produce ,ce e in poza a mers la un apicultor din tara insa a fost deasjuns ca un colaborator bulgar sa le vada si productia va merge in bulgaria.  :)

Si cate idei de productie ma pica :) :rotfl: :rotfl: :rotfl vorba aia''n-aveti voi habar cat de sus pot eu sa sar''. :rotfl: :rotfl: =))

Pustu

Citat din: marian sima din Mai 20, 2016, 08:02:18 AM
...ce e in poza...
...Si cate idei de productie ma pica :) :rotfl: :rotfl: :rotfl vorba aia''n-aveti voi habar cat de sus pot eu sa sar''. :rotfl: :rotfl: =))

Asta vi se trage de la ...

Citat din: marian sima din Mai 18, 2016, 08:14:12 AM
Ce ti-e si cu canadeji astia ...

Citat din: marian sima din Mai 18, 2016, 08:14:12 AMDe acea eu nu mai vizionez nici un filmulet de acolo... .

Eu zic sa va mai ganditi cine stie ... sau nu puteti sari mai mult decat sariti ?!

Scuze Decebal dar postul colegului nu e decat reclama mascata . Sa vezi ce-or sa se tavaleasca apicultorii romani pe jos ca nu au de unde lua ...

marian sima

Reclama mascată ?
Vezi cumva vre-un pret?
Cauta aceste botci le găsesti bagate la vanzare pe anunturi?
Tinerama eu nu actualizez anunțurile mele in fiecare zi asa cum fac alții a fost un raspuns la acuzațiile unuia ca in romanică nu se mai produce.

Ai grija ca s-ar putea sa-ti răspund in alt mod la afirmațiile tale si nu o sa-ti placa.

marian sima

Pana acum s-a facut apicultura si fara aceste botci dar mirajul canadian se vinde bine.  :rotfl:

tuturicius

Nea Stefane de enervat nu ma enervez, am spus ca ma apuca rasul. O fi spus nea Bucovineanul ce se intampla daca dai sirop la fructiferi, nu s-a obosit sa citeasca ce am scris. Eu spun, din nou, ca la fructiferi nu am mai dat sirop pentru ca au cules ele de am avut sa si storc cateva kilograme. Pentru ca am stiut sa-mi cresc albina pana la fructiferi, ca sa aibe cine sa imi culeaga  :D
Stupii merg bine, s-au oprit din roit, toti, maine ii duc la salcam doi. Asta imi aduce zambetul pe buze,mai greu sa ma enerveze comentarii rautacioase, scoase din burta, reclama p'acilea de la pretenul Sima si acum si un pic de amenintari, cireasa de pe tort, ca sa fie tabloul complet.
Sima prietene ... "n-am albine, dar ma pricep!" ... cam asa e cu tine  :D

marian sima

Prietene am albine insa productia de  prese,matrite.botci si altele e mult mai profitabila si cu un efort mai mic,in plus nu mai stau după mana naturi.

Ca sa te lamuresti ca nu e reclama in postarea acelor botci spun ca nu voi livra nici o botca celor care au vazut acea fotografie,ba mai mult nu voi livra nimic in romania in acest an.

Sper sa fii multumit tu si Pusti. :)

Eu te-am sfătuit prietenește,puteai proba pe 1-2stupi si alegeai ce e mai bine pentru tine.

dan sebastian

Sa-mi zici si mie cum iti merge salcamul II. La mine e salcam III dar daca e aceeasi perioada sunt curios de diferentele de cantar. Multumesc !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

tuturicius

Eu plec la salcam doi pe spartul targului. Am fost si plecat si nu am putut sa ii duc la timp. Dar stiu de la un prieten care ii are acolo, ieri 3 kg si pana acum in mare 10 kg cu totul la salcam 2.

dan sebastian

Eu nu am plecat pt. ca am urmarit vremea si am avut pe cineva la 10 km de locatia unde ii am acum. Tot pe minus a mers si la munte. Acum ii am ca la intretinere. Taca paca, sa stea cantarul pe 0 si sunt multumit. Daca se intampla vreo minune, e greu de crezut, o sa extrag ca nu mi-e frica de munca. Miere sa fie ca extrag si noaptea.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.