• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

MANDRU CA SUNT ROMAN

Creat de mape 48-petru manea, Aprilie 24, 2015, 11:47:35 p.m.

« precedentul - următorul »

romikele

Simona Halep Sara Errani 2015 WTA Stuttgart Open Quarterfinal Full Match HQ

http://youtu.be/hx5wIWvtHns

oroles

Nu cred ca era nevoie ca Halep sa castige un meci ca sa ma simt mandru ca sunt roman. Oricum, felicitari!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

romikele

Nu e vorba doar de un meci, ci de fenomenul Simona!  :wink2:

G. Iulian

De acord cu Oroles, felicitări Simona!

dany 1

Salutare  ,
Eu  stiu  ca  pt  a  fi  mandru  ca  suntem ROMANI, trebuie ca   tara ta  sa aiba  niste  realizari  in  lume   care  sa  te  faca  sa  ridici  capul  ,sa  scoti  pieptul  in  fata   si  sa  zici ,, MANDRU  CA  SUNT  ROMAN! ,,   Ori  noi  de  ce  putem  fi  mandri   cand  ne  parasim  tara de  saracie , cand  am  speriat  toata EUROPA  cu  fel si  fel nenorociri,  cand ai  nostrii  conducatori merg la  inchisoare  unul  cate  unul  pt  toate  furaciunile  facute!!!
Putem fi  mandri  ca   suntem romani  doar  datorita   NADIEI  COMANECI,  GICA  HAGI   SI  SIMONA  HALEP.
CU tot  respectful  pt  Oroles,  de  ce  esti  mandru  ca  esti  roman, doar  pt  faptul  ca  te-ai  nascut  aici?
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

marian_6777

Mandru ca sunt Roman ma simt in primul rand datorita lor: http://www.cineainventat.ro/inventatori-romani/. Simona insa m-a facut sa cred ca mai exista speranta.
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

oroles

Unul dintre motive! Restul e desertaciune!

De pe un blog...


CitatAm luat aur la Olimpiada Internaţională de Mate!!!
Aşa, şi?!
Sunt vreo şase. Cinci băieţi si-o fată. Doi dintre ei au benoacle. "Feţe de tocilari", aşa gîndeşte lumea despre ei! Plus vreo doi-trei profesori, dintr-ăia de au 15-şpe milioane de lei vechi si halesc conserve în deplasările peste graniţă, ca să pună deoparte diurna şi s-o utilizeze la "trei stele", ultra-all inclusive, în Grecia, alături de soţia sa, o "mîhnită" de profă de biologie.
La aeroport nu-i bagă nimeni în seamă, dar deasupra capului, unul dintre dascăli ţine o tăblie pe care scrie:"România". Aeroportul se întrebă: "Ce e, mă, cu amărîţii ăştia?" Au nişte tricouri galbene pe ei, iar la gît le atîrnă medalii. La unii, de aur. "Dacă sînt sportivi, de ce nu e ciorchinele de camere TV pe ei?" continuă întrebările. Aaaa, uite, au şi-un steag. Un tricolor! Cînd îl afişează, o fac cu mîndrie. "Bă, esti nebun?! Ăştia chiar mai cred în chestia asta cu reprezentarea cu cinste a ţării, cu... Cine sînt?" Da, chiar aşa, cine sînt de nu-i bagă nimeni în seamă, în afară de rude?

1. Omer Cerrahoglu - Primul cu benoacle. Clasa a XI-a, vine din Maramu', din Baia Mare. Avea 14 ani cand cucerea prima medalie de aur, la Bremen , Germania , în 2009. N-a vrut să dezamăgească, aşa că acum a venit tot cu cel mai preţios metal la gît.

2. Radu Bumbăcea - Fără benoacle. A luat - culmea nesimţirii! - BAC-ul, la "Tudor Vianu", in Bucureşti. Aur la Amsterdam şi în Kazahstan. Adoră literatura, ştiinţele si-a fost, deja, acceptat la Cambridge . Pentru cei care n-au timp să caute pe Google, băieţii de aici au pornit la drum Universitatea în 1209, cam pe vremea cînd noi ne apucam de cnezate si voievodate.

3. Ioana Tamaş - la 18 ani a primit premiu pentru întreaga activitate. Singura fată din lot - fără nici o legătură cu fotbalistul! De cînd era în şcoala generală, la Nr. 79, rupea pe matematică. În primăvară a primit premiul "Laurenţiu Panaitopol" pentru întreaga activitate de olimpic pe parcursul şcolii! "Poftiiiim???!!! N-are nici 20-j de ani şi primeşte diplome pentru "întreaga activitate"?! A, şi ea are benoacle. Unii poartă ochelari din cauza jocurilor pe calculator sau Wii. Ei, pentru c-au citit prea multe cărţi.

4. Tavi Drăgoi - E pasionat de chitară, informatică şi electronică. A luat doar "argint", dar a fost acceptat, deja, la Harvard! Completare. "Harvard" desemnează o Universitate din SUA, fondată la 1636, cu 140 înainte ca americanii să se pună pe făurit state. Pur statistic, pe aici au trecut 75 de omuleţi care au luat premiul Nobel la diferite discipline!

5. Alt benoclist, Fane (Ştefan) Spătaru, from Alexandria - atenţie, Alexandria de Teleorman, nu de Egipt! S-a"încălzit" pe plan local, la Balcaniada din Turcia, de unde a venit cu aur. Acum a coborît o treaptă, a luat doar argint, dar e mezinul trupei, are şanse.

6. Fane (Ştefan) Ivanovici - Vine din Bacău . Cei mai buni prieteni ai lui? Newton, L'Hospital, Gauss...

7. Radu Gologan - e coordonatorul. Prof în Poli, în Bucuresti. 10 ani ca preşedinte al Comisiei Naţionale a Olimpiadei de Matematică.40 de articole de cercetare, peste 30 didactice, cărţi, bla-bla-bla. Le-a vorbit unor studenţi din Rusia, Franţa, SUA, Germania .

În concluzie, nişte tocilari! Iată Delegatia României participantă la Olimpiada Internaţională de Matematică. Locul 1 pe Europa şi locul 10 în lume (din 100 de ţări, într-un clasament neoficial). Două medalii de aur luate în Argentina , la Mar del Plata, la cea de-a 53-a ediţie. Pe cine interesează, însă, o astfel de ştire? În ţară avem 120.000 de nebacalaureaţi. "Pacyno" se dă cu gel cînd merge să afle rezultatele la BAC. La Iaşi , de trei ani, la acelaşi liceu, NIMENI n-a luat examenul. Iar noi vorbim despre nişte puşti de 16-18 ani care uimesc lumea! Gata, şi aşa povestea e cam lungă...

Apropo, aţi aflat că nea Gigi (asta vara) s-a suit pe maşină şi-a dirijat circulaţia, la trei dimineaţa, în Mamaia? Sau ca Salam si Adrian Copilu' Minune au mai multi fani (si ai multi bani) decat aveau George Enescu, Eminescu si Brancusi, la un loc?!
'BRAVOS NATIUNE, HALAL POPOR ! PRIVITI EROIC LA TELEVIZOR!''
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

marian_6777

  dany 1... dupa cum vezi, avem suficiente motive sa fim mandri.
  oroles, stiu ca este dureros. Avem copii valorosi care nu sunt sustinuti, vezi si: http://www.realitatea.net/elevii-romani-premiati-de-nasa-nu-au-bani-de-avion-sa-ajunga-la-toronto-la-o-conferinta_1676785.html , in schimb sunt promovate personajele obscure de genul: salam, minune si altii. Asta spune totul, despre nivelul de cultura al populatiei.
   ponta... chiar nu gasesti o solutie sa fie ajutati acesti copii? Ei reprezinta viitorul tarii. (Nu, nu este gresala... intentionat le-am scris numele cu litera mica}
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

dany 1

Mariane,  crezi  ca  sunt  suficiente? Eu   zic  ca  sunt  prea  putine ......daca  vrei iti  pot  da  eu  suficiente  motive  sa-ti  fie  rusine ca  te-ai   nascut  in  ROMANIA.  Cat  despre  geniile  din  imagine  si  cele  pe  care  le-ai  aratat  tu in acel link......JOS PALARIA, insa  altii  si-au  batut  si inca  isi  mai  bat  joc  de  ei numai  prin  simplul  fapt ca  nu  le  acorda  nici  cel  mai  mic  sprijin.Dupa   cum  spuneai ,  se  promoveaza  non-valorile  si  asta  spune  clar  ce  el  de  natiune  suntem.
Eu inchei  subiectul  asta  pt  ca  nu  vreau  sa  intru in  polemica  cu  nimeni, fiecare  dintre  noi  are un  anumit  punct  de  vedere  refritor  l ubiectu  asta  si trebuie  respectata.
Toate  cele   bune :hi:
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

mape 48-petru manea

Sa ne mandrim cu exemplele pozitive, sa facem fiecare in locul unde munceste ceva bun ,sa luam atitudine impotriva celor care ponegresc Romania in interiorul si exteriorul tarii
Citind postarile de mai sus observ ca fiecare au dreptate in felul lui.
Cineva spunea "NU INTREBA CE A FACUT PATRIA PENTRU TINE ,CI CE AI FACUT TU PENTRU PATRIE " stiu ca suna ca dracu ,dar nu eu am spus-o  ^:)^

fiug1970

10408954_875532029207177_216491751188449625_n.jpg

stefan1

  Româna este a doua limbă vorbită în birourile Microsoft din întreaga lume, spune un oficial din cadrul Departamentului Comerţului din SUA. Nu este doar o declaraţie măgulitoare la adresa ţării ce găzduieşte Summitul Regional de Securitate Cibernetică, la care participă reprezentanţii a 20 de firme americane de top. IT-iştii români sunt apreciaţi şi căutaţi de marile companii de profil, datorită pregătirii şi competenţelor în acest domeniu.

,,Româna este acum a doua cea mai vorbită limbă, după engleză, în birourile Microsoft din întreaga lume. Datorită combinaţiei dintre cunoştinţele tehnice şi cele lingvistice ale românilor, companii importante precum IBM, Hewlett-Packard şi Oracle şi-au stabilit birourile regionale aici", a spus Bruce Andrews, adjunctul Secretarului pentru Comerţ din cadrul Departamentului Comerţului din SUA.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Alutus

Ruginoasa-Iasi,  Tanacu, Tacuta, Valeni-Vaslui, taramuri de legenda, in care se mai vede umbra lui Stefan, acolo unde voinicii lui urmasi, tinuti acasa pe pensia parintilor, in timp ce campurile sunt laste paragina, satui de violat babe, ne ofera un nou motiv de mandrie nationala.  Alaturi de cel mai lung carnat(oprescu), cea mai lunga ciorba(...), cel mai cel nimic si cea mai cea nimica, ne putem inscrie in cartea recordurilor cu ultimii pitecantropi din Europa. Cu o floare nu se face primavara.
Sa nu uiti Darie!

dredd

Citat din: stefan1 din Mai 12, 2015, 02:34:50 a.m.
  ... Datorită combinaţiei dintre cunoştinţele tehnice şi cele lingvistice ale românilor, companii importante precum IBM, Hewlett-Packard şi Oracle şi-au stabilit birourile regionale aici", a spus Bruce Andrews, adjunctul Secretarului pentru Comerţ din cadrul Departamentului Comerţului din SUA.


Bălării !! Mananca si el o paine. TOATE multinationalele vin la noi pentru forta de munca ieftina si exploateaza tineri bine calificati pe salarii de nimic  :qp: