• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Guvernul OMOARĂ PFA-urile

Creat de romikele, Octombrie 03, 2015, 12:19:28 p.m.

« precedentul - următorul »

tassevasi

 Am inteles  si eu supararea inca  din primele  cuvinte ,  in  aceasta  situatie nu sunteti  singur .
Eram sigur  ca nu sunteti  colegul din armata ,cu toate  ca nu aveti virsta pusa .
   Numai bine .

cornelioandanciu

Deci sint dator cu niste lamuriri. Am lucrat la inceput in minerit ca muncitor necalificat, apoi ca inginer minier. Acuma fac altceva. As fi vrut sa ma extind in domeniul apicol, dar cand vad ce se intampla, cum sint calariti apicultorii, ma las pagubas. Mai am ceva stupi doar de hobby. Nu se mai merita in aceste conditii. Cel putin pentru mine.
Va salut.

romikele

Citat din: cornelioandanciu din Februarie 09, 2016, 01:27:10 a.m.
... cum sint calariti apicultorii ...


Corect este: cum se lasă călăriți apicultorii

cornelioandanciu

Nu este bine ce se intampla in apicultura romaneasca . Aceasta impozitare salbatica a tot ce misca, va darama tara ! Oare are cineva interesul sa se destrame tara ? Imi pun si eu problema asta . Adica "mai pune-le o taxa, poate crapa odata " ! Nu se mai poate asa ceva, mult nu mai merge asa. Fiscalitatea excesiva a distrus economia. Se pun taxe acolo unde Statul are impresia ca le poate colecta, dar uitati-va pe anul trecut cat de capabil a fost Statul sa-si adune taxele, care a fost gradul de colectare a impozitelor. Si pentru ca nu au venit banii la buget, se pun alte taxe. Si asa se intra intr-un cerc vicios, care in loc sa imbunatateasca lucrurile, mai rau le inrautateste. Si impozitele trebuiesc luate, dar cu bun simt !
Va salut.

bucovineanu

Oile trebuie tunse si nu jupuite. Trebuie luata numai lana, nu si pielea.  :smile:  Daca le jupuiesti, anul urmator nu mai ai ce tunde. Dar se pare ca guvernantii nostri nu au invatat acest lucru.

andrei_georgian

Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

cornelioandanciu

Sa ne aducem aminte cine a pus biruri pe apicultura ! Nu-i uitati, fratilor, iar la Alegeri sa nu le dati votul ! Ar insemna sa votati impotriva intereselor voastre  ! Faceti-i sa simta ce au facut ! Doar asa vor realiza ca s=au impozitat pe ei insisi de fapt ! Nu-i uitati ! Ei pe asta mizeaza !  https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=22&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjp7tyu7vLKAhUJkSwKHdEuBu84FBAWCCEwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.editie.ro%2Farticole%2Factualitate%2Ftrantorii-din-usl-au-pus-impozit-si-pe-stuparit.html&usg=AFQjCNF79bXDOxpvAVBtxXixM_Ako9Q7zw
P.S. Va rog sa cititi ce scrie despre apicultura din vremea comunista. In special ce care sunteti mai tineri si nu ati prins vremurile acelea.
Va salut.

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Kov iulian

Citat din: filip din Septembrie 07, 2016, 12:46:59 p.m.
http://www.stiripesurse.ro/guvernul-vrea-sa-schimbe-din-temelii-codul-fiscal-to-i-angaja-ii-vor-fi-afecta-i_1150546.html
Minunatele efecte ale Fondurilor UE.  :bzz:


O dau cotita : http://www.stiripesurse.ro/gabriel-biri-ii-ataca-pe-cei-care-contesta-propunerile-facute-la-schimbarea-codului-fiscal-video_1150710.html

CitatVestea care anunță schimbarea Codului Fiscal a luat o nouă turnură. După ce din Ministerul Finanţelor s-a aflat că se pregătește un proiect de ordonanţă care prevede schimbarea din temelii a Codului Fiscal, în special în ceea ce priveşte taxarea muncii, ministrul Anca Dragu nu-şi asumă documentul şi-l cataloghează drept o analiză care s-a făcut, cel mult, la nivelul tehnic în minister, deşi acesta are 100 de pagini şi 183 de modificări de articole.

În schimb, replica vine de la secretarul de stat, Gabriel Biriș, care a anunțat că nu este normal ca un angajator să plătească contribuţii de asigurări sociale şi contribuţii de asigurări sociale de sănătate. Biriș s-a încurcat în declarații, iar discursul său despre "scurgerea" din Minister nu a fost unul prea... coerent.

El acuză că de vină sunt cei care au citit propunerile sale pentru NU AU ÎNȚELES ce scrie în proiect și l-au criticat.


Traind si respirand apicultura/agricultura noi tindem sa credem ca toata lumea se invarte in jurul nostru sau cineva are ceva cu noi.

Daca cineva are ceva, are cu toti posesori de PFA-uri nu neaparat cu cele ce au luat fonduri.

Birocrati nu au ce face, se plictisesc in fund pe scaun si trebuie sa isi ocupe timpul cu ceva, acum dau in PFA-uri, la anul dau in SRL-uri. Cine sa palteasca pentru politicile lor gresite pentru greselil de guvernare, doar nu ei insisi ?

Vor sa ii rezolve pe toti cei ce au indraznit sa spere ca isi pot face o afacere ca sa iasa din saracie.

" Mars la ajutoare sociale si stat in birt toata ziua."

Nemernici aia de la TVR care desi fac bani din reclame, taxa  tv din curent, ajutoare de stat  au reusit sa bage TVR-ul in faliment dar nu vor plati ei (cu tot ce au) vor plati fraierii ce detin firme si PFA-uri agricole/apicole care nu ofera tv clientilor nu sunt baruri, cabinete stomatologie etc .

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)