Curs de crestere a matcilor - Daneş - februarie 2015

Creat de pharaonu75, Decembrie 29, 2014, 07:50:47 PM

« precedentul - următorul »

kissi

Foarte buna organizare, un om deosebit -Pistu- oameni deschisi, pentru mine a fost foarte util.

kissi

ciucur

Am imbinat placutul si utilul fiind in aceasta perioada la Sighisoara.
Un curs frumos, interesant, "aprins" in timpul discutiilor de la sfarsitul zilei de sambata la modul pozitiv, cu oameni de exceptie. Sa nu uitam de doamna dr. Chirila o persoana cu multa experienta si cu multa rabdare.
Felicitari lui Stefan, si multumirile mele lui joony_it si prietenei lui, lui moshunick si lui Andras Kadar.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

mosunick

Fratilor, apicultura in Romania n-a pieri!!!
Am ajuns acasa dupa cursul de la Danes, si am avut sentimentul ca nu e totul pierdut! Cu toata secretomania din bransa asta, am gasit in d-na dr. Chirila un OM si un CERCETATOR care iubeste si albina si albinarul. Ne-a demonstrat-o cu varf si indesat prin puterea de comunicare a unor tehnologii noi apicole in ciuda reticentelor multora.
Nu imi place sa ma automultumesc, dar nu pot sa nu va spun ca am intuit corect ca prin prezenta la cursul asta, o informatie pe care o primesti in 5 secunde si pe care nu o gasesti in carti valoreaza cat stupina proprie. Si au fost mai multe astfel de informatii, prin bunavointa d-nei dr. Chirila si a lui Mihai Grama.
Ma bucur ca la Danes am strans mana unor oameni in adevaratul sens al cuvantului , iubitori de albina si NU DE CASH-ul produs de ea, oameni valorosi prin simplitatea, modestia si deschiderea lor si care au gasit cai directe de comunicare constructiva. S-au nascut prietenii acolo, pe care le-a pecetluit si le garanteaza dragostea de albine. A FOST FANTASTIC, si nu sunt cuvinte mari.
MULTUMESC STEFAN ORBAN ca ne-ai dat ocazia sa fim acolo! Din nou Pistu' a gasit solutia cea buna ca sa ne aduca aproape si sa construim durabil.
Va multumesc tuturor celor care ati participat pentru prietenia voastra!
Sa fiti iubiti cu totii!!!
Va imbratisez cu drag,
Mosu'
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

dodo79

köszönöm szépen , Pista bacsi!!!
Multumesc pentru invitatie si ajutor.
Sper sa ne revedem cat de curand Mosunick.
Felicitari tuturor cursantilor si in special organizatorului.

mosunick

Doamne ajuta!
NIMIC nu e intamplator pe lumea asta. Eu stiu!!!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

orbanstefan64

intr adevar impreuna am imbinat utilul cu placutul, au fost un curs - dezbatere !
cu totii am avut ocazia sa aflam lucruri noi si sa intram mai adinc in  tainele apiculturii.
pe aceasta cale multumesc atit D nei Dr.Ing.Chirila ,D-nei Pshi. Sandica ,Apicultor Grama cit si dumneavoastra tuturor celor care a ti participat la acest curs .
pe viitor  putem realiza impreuna si alte lucruri importante pentru Apicultura Romaneasca !
Incaodata va multumesc Doamne ajuta tuturor !!!

orbanstefan64

si

orbanstefan64

si

orbanstefan64

sandupop

Felicitări pentru organizare,  toate evenimentele care îl au in prim plan pe Orban Stefan, nu pot sa fie dacat reusite.  :bravo: . Am devenit "invidios" pe cei care au reusit sa participe, am promis ca o sa ajung la Daneş,  sâmbătă dupa amiaza, dar din păcate activitățile la care am participat la Bucuresti, s-au prelungit si sâmbătă. ..... Mi-ar fi placut sa particip, macar la discuțiile "libere".......Va salut cu drag si astept cu nerabdare să ne întâlnim. Încă odata felicitări.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

jonny_it

Foarte buna organizarea si cursul/discutiile au fost foarte utile.  :hi:

PS: Ai pus trantorul in fata?   :rotfl:

Citat din: orbanstefan64 din Februarie 09, 2015, 08:03:52 AM
intr adevar impreuna am imbinat utilul cu placutul, au fost un curs - dezbatere !
cu totii am avut ocazia sa aflam lucruri noi si sa intram mai adinc in  tainele apiculturii.
pe aceasta cale multumesc atit D nei Dr.Ing.Chirila ,D-nei Pshi. Sandica ,Apicultor Grama cit si dumneavoastra tuturor celor care a ti participat la acest curs .
pe viitor  putem realiza impreuna si alte lucruri importante pentru Apicultura Romaneasca !
Incaodata va multumesc Doamne ajuta tuturor !!!

va

Salutare tuturor!

Felicitari d-nului Orban pentru organizare si multumim doamnei Chirila pentru toate informatiile prezentate.

Ma bucur ca am participat, cred ca a meritat efortul!

jonny_it

Cand ajung diplomele? 
Eu anul acesta nu ma duc sa cresc matci pana nu am diploma plasticata si lipita pe starter  :rotfl:

:hi:

orbanstefan64

se rezolva si asta pina atunci pregateste lipiciul  =))