• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

TARGUL APICOL IASI EDITIA a VII a 2015

Creat de bucovineanu, Decembrie 27, 2014, 11:57:04 p.m.

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Targul apicol Iasi editia  a VII a, va avea loc in perioada 14-15 martie 2015. Informatia este de la organizatorul targului Dl Sebastian Ciocan.

oroles

As fi curios ce producatori vin si daca se merita sa bat distanta Bacau - Iasi?
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bucovineanu

La editiile trecute au participat un numar enorm de firme. Fiind cam singurul targ apicol din Moldova, vanzarile au fost printre cele mai mari facute la asemenea manifestari in tara.

uve

Am inteles ca se va suprapune cu targurile de la Faget si Braila. Mi-ar face mare placere sa intalnesc apicultorii la Iasi dar cred ca anul viitor o sa aleg Fagetul. Poate se mai revizuiesc datele de organizare.
e-mail : [email protected]
tel : 0744-595231

virgiliu

Pentru d-nul bucovineanu. Sunt interesat pentru 24-25.01.2015 la Târgul apicol de la Târgu Mureș.Poate ne unim mai mulți con-județeni.

bucovineanu

E iarna si nici nu stiu cum va fi vremea. In plus nu stiu cate firme vor fi prezente, targul de la Targu Mures fiind la inceput. Sper sa pot ajunge la Iasi in martie.

genutzu

Iasul a fost in ultimii 2 ani un targ foarte bun cu multa marfa ,idei noi de impartasit si multi cumparatori si vizitatori. Personal nu pot merge la multe targuri si daca imi fac din timp calculele stiu exact de ce am nevoie si mi le procur dintr-un singur loc. Ne vedem la Iasi!

uve

Citat din: bucovineanu din Decembrie 29, 2014, 02:03:01 a.m.
E iarna si nici nu stiu cum va fi vremea. In plus nu stiu cate firme vor fi prezente, targul de la Targu Mures fiind la inceput. Sper sa pot ajunge la Iasi in martie.

Mi-ar face mare placere sa va intalnesc la Targu Mures ! Sunt convins ca vor fi multe firme . Prima editie a fost si la Craiova , Constanta sau Deva. Si au fost targuri reusite. Albinele au iernat iar apicultorii au ...hibernat. Iesiti la un zbor pana la Targu Mures ! Si poate mai aduceti si alti apicultori vrednici ! La multi ani tuturor !
e-mail : [email protected]
tel : 0744-595231

ciocansebi

Februarie 19, 2015, 07:41:26 p.m. #8 Last Edit: Februarie 19, 2015, 07:50:31 p.m. by romikele
ATENTIE......
:welcome:

Locatia TARGULUI DE LA IASI VA FI in PARCAREA CARREFOUR ERA intrarea in oras dinspre Tg-Frumos-Letcani-Iasi.La primul sens giratoriu de la intrarea in IASI veti face dreapta.Oricum va fi semnalizat,si va fi avantajos pentru cei ce vin din judetele Suceava, Botosani,Bacau,Neamt, si chiar pentru cei din jud Vaslui daca vin pe varianta orasului Iasi.Va rog sa anuntati pe toti apicultorii pe care ii aveti in listele voastre, ca locatia a fost schimbata din cauza faptului ca avem nevoie de spatiu mult mai mare decat in anii precedenti.Dupa articolul din Lumea Apicola nr 42/2014, de la pagina 10, in care Targul Apicol de la Iasi a fost clasat pe primul loc pentru doi ani la rand 2013-2014, din punctul de vedere al expozantilor, dar si al apicultorilor(cei care au chef de carcoteala sa caute revistele, si sa se abtina de la comentarii inutile), foarte multi expozanti,comercianti s-au gandit sa ne viziteze intr-un numar mult mai mare si de aceea am cautat un loc in care sa avem spatiu.

Program:
Sambata: deschiderea va fi de la ora 9.00. pana cand ultimul COMERCIANT va inchide cortul.Sambata seara vom organiza un Bal al Apicultorilor, in care vom socializa si vom schimba idei si secrete in domeniul mult iubit-apicultura.  : sampanie:

Duminica: deschidere incepand cu ora 9.00 ,si vom incepe cu o sesiune de comunicari si noutati de la APDRP,Camera Agricola,DSV,PNDR..


INTRAREA GRATUITA LA TARG     :bzz:

Pentru alte detalii ma puteti contacta pe [email protected], sau 0740998084

VA ASTEPTAM CU DRAG SI MULTE SURPRIZE DULCI....Nu uitati va rog sa anuntati pe toti cunoscutii ca s-a schimbat locatia...

Va salut cu multa prietenie si va astept.
drd.med.vet Sebastian Ciocan  :thanks:

Aurel

  Unde vor avea loc balul si sesiunea de comunicari,lacatia? Banuiesc ,ca nu vor avea loc in parcare.

ciocansebiBalul va avea loc la restaurantul hotelului Coral. Camera costa 50 ron/noapte/pers, in acest hotel.Balul va incepe cu ora 19 si va costa 70 ron/ persoana, in care vom avea un aperitiv,o gustare calda,cafea ,apa, vin, si formatia de muzica care ne incanta la fiecare bal.
hotelul Coral este pe Sos Iasi-Tg.Frumos,DN 28,Km 10(vis a vis de Metro Iasi).Toti expozantii vor fi cazati in acest hotel.

ciocansebi


  Sesiunea de comunicari va avea loc in incinta Carrefour Era, in sala de cinema pentru copii., incepand cu ora 9.Se pare ca ne va onora cu prezenta si  si d-nul dir al ACA Romania, d-nul. Fetea.


gabby123

Inteleg din cele expuse mai sus ca vanzarea de produse apicole ca avea loc doar sambata? Multumesc. O zi placuta

bucovineanu

Sambata e principala zi a targului. Dumineca mai raman firmele care mai au marfa si asta pama la amiaza.
Dintre forumisti, cine va ajunge la targ?

stefanescu

O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)