APICULTORII DIN SLOBOZIA SUNA ADUNAREA !!!!

Creat de stefy.costea, Decembrie 12, 2014, 09:13:32 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Stupina de productie, amplasata intr-o frumoasa padure de salcam si tei, imprejmuita de terenuri agricola cultivate cu rapita, floarea soarelui, fenicul, dar si cu cereale.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

si...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

si...

pharaonu75

si...
Pe aceasta vatra sunt 280 de familii, aflate in proprietatea a doi apicultori.

pharaonu75

Apoi am vizitat si stupina unei cooperative (un fost C.A.P.)
Bulgarii nu au desfiintat C.A.P.-urile asa cum am facut noi, nu a plecat nimeni acasa cu doua caramizi, o tabla, doua roti de tractor, sub pretextul ca "unt ale noastre, ci au mentinut aceste forme asociative care acum produc mai bine ca niciodata!

pharaonu75

Aceasta cooperativa are o stupina care numara putin pewste 300 de stupi

pharaonu75

stupina are monitorizare video, sursa de curent de 12V, obtinut de la o instalatie fotovoltaica, si este dotata dupa ultimele standarde.

pharaonu75

Spre finalul vizitei am tras concluziile... :D

pharaonu75

Si o vizita la Srebarna, la rezervatia de pelicani... insa pelicanii, aflând ca vin romanii si temandu-sa sa nu aibă soarta lebedelor de la Viena, au plecat in tarile calde! =))

pharaonu75

Si o poza cu cei 2oi :wink:

pharaonu75

Dunarea, vazuta in timp ce reveneam acasa.

romikele

roi_ag

Citat din: romikele din Decembrie 16, 2015, 08:16:20 PM
Citat din: pharaonu75 din Decembrie 16, 2015, 08:13:09 PM
Si o poza cu cei 2oi :wink:
M-am lamurit de ce au fugit pelicanii  =))
La eclipsat pe  pharaonu  =))     Dar ce concluzii apetisante au tras, chiar in post !

RazvanTi

sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

dan sebastian

Foarte reușită fotografia. E făcută la asfințit sau la răsărit ?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.