Cu cine vei vota in TURUL 2 ???

Creat de Bătrânul, Noiembrie 05, 2014, 05:22:08 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 11, 2014, 08:36:06 AM
Eu nu iti cer sa votezi cu cineva anume dar sa NU votezi cu ponta !  :)  va veni si steagul .
Multumesc anticipat !!!!! :yes: :yes: :yes: :thanks: :thanks: :thanks: : sampanie:

dan sebastian

Daca macar in turul 1 ai reusit sa alegi pe unul ar fi prea frumos sa ai sansa sa-l votezi si in turul 2. Asa ca vino la vot si voteaza macar impotriva daca nu se poate pentru.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

D006

Ponta continua sa minta cu nerusinare !!!!!   spune ca l-a votat pe Ion Ratiu !!!!!
problema de matematica : daca esti nascut pe 20 sept 1972 , cand implinesti 18 ani ????
problema de istorie : in ce data  a candidat Ioan Ratiu la presedentia Romaniei ????

Cum sa votam un mincinos si un plagiator ????

Eugen B

Cine a vazut dezbaterea de azi de la ora 20 si nu s-a decis pe cine sa voteze imi pare rau pentru el. Si daca esti neutru din punct de vedere politic sau faci parte dintr-un partid e clar pe cine ai trebui sa votezi. Nu dau numele, dar e clar cine nu a raspuns la intrebari si cand a raspuns s-a facut de ras. Datorita ordonantei de urgenta data de guvern pentru mutarea dintr-un partid in altul fiecare cum vrea , acuma e momentul sa algeti partidul corect. Oricum acesta ordonanta pentru mine e cu semnul intrebarii, pentru ca eu am votat primarul meu ca e din partidu x si el se muta in y ca vrea el. Schimabarea politica ar trebui sa se faca dupa ce se termina mandatul respectiv.

alexutu

CRED CA IOHANIS A SFIDAT PRE MULT ROMANIA TREBUIE SA NE TREZIM
00007

dredd

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 11, 2014, 09:53:42 PM
Ponta continua sa minta cu nerusinare !!!!!   spune ca l-a votat pe Ion Ratiu !!!!!
problema de matematica : daca esti nascut pe 20 sept 1972 , cand implinesti 18 ani ????
problema de istorie : in ce data  a candidat Ioan Ratiu la presedentia Romaniei ????

cand plm a spus ponta ca a votat pe ratiu?

propaganda ieftina!!!

n-o sa-l vezi pe basau premier

D006

asa te inchini la ponta ????  chiar si in seara aceasta a adus vorba de episodul Ratiu , sa-i fie rusine !

D006

Citat din: alexutu din Noiembrie 11, 2014, 10:28:32 PM
CRED CA IOHANIS A SFIDAT PRE MULT ROMANIA TREBUIE SA NE TREZIM

=)) =)) =)) =))  ce numesti tu " sfidare" se numeste civilizatie !

Aurel

Dragos,problema mare e la Iohanis nu la ce zici tu ca ar fi spus Ponta.Chiar daca ar fi real, nu are nici o relevanta .

filip

Citat din: adrian_bz din Noiembrie 11, 2014, 10:38:06 PM

cand plm a spus ponta ca a votat pe ratiu?

propaganda ieftina!!!

n-o sa-l vezi pe basau premier

Prietene vizioneaza dovada
http://www.youtube.com/watch?v=OHOYjsR-j1E
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

filip

Iata dovada prin care Ponta minte ca a votat pe Ion Ratiu
Singurul cetatean din Romania care a votat la 17 ani si 8 luni.........
http://www.youtube.com/watch?v=OHOYjsR-j1E
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Aurel

La 20 septembrie 1990 ,a implinit 18 ani.Oare o fi avut drept de vot?

D006

cica a fost dat un act normativ....interesant ar fi sa vedem moniiorul oficial de atunci.

dredd

Aurel

Citat din: adrian_bz din Noiembrie 11, 2014, 11:28:07 PM
ok. recunosc, am gresit
Adriane,nu te grabi! Asa cum a spus Dragos, e interesant de vazut daca s-a dat vreun act normativ si atunci vedem daca cineva minte.