• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Cursuri obligatorii pentru măsura 112

Creat de Dan Pașca, Martie 11, 2014, 09:44:44 p.m.

« precedentul - următorul »

Dan Pașca

Buna,stie cineva ceva despre cursurile obligatorii care se organizeaza prin masura 111 pt masura 112:ex. Contabilitatea primara a firmei........ etc?  Când si unde se organizeaza.De la APDRP am fost anuntati ca putem sa la facem pana la final de 2015,
Pe net ,pe saiturile de specialitate nu a aparut inca nimic.

dan sebastian

In Gorj, in ian 2015 sunt programat. Mai sunt 2 editii in mai si august. Intereseaza-te ca s-au adjudecat licitatiile pt cursuri. Daca nu le faci dai banii inapoi pe ultimii 2 ani.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Dan Pașca

Salutare colegi.Sunt din jud Alba ,nu stie nimeni in ce stadiu se afla organizatorii (CURSURILOR OBLIGATORII PT.MASURA 112 ) in regiunea noastra?  E obligatoriu sa le finalizam pana la final de 2015 prin derogarea ce am semat-o cu APDR. (AFIR). Oare o sa fim anuntati de ei sau ce o sa se intample , o sa ne cheme in MAI cand avem mai mult de munca.
Din ce m-am interesat prin Alba Iulia nu prea stie nimeni nimic.Eu sper sa nu dam cu bata in balta din cauza unora care nu organizeaza aceste cursuri la TIMP?!!!!  Sa patim ca si baiatul din Constanta care a aparut la TV cu masura 112 (Proiect eligibil,si din cauza ca nu a fost semnata cererea de finantare la timp,nu a mai primit banii) cel putin asa zice el.  Numai ca noi am primit si sa nu trabuiasca sa ii dam inapoi.Pe meleagurile noastre orice e posibil din prostiia unora (sau poate o-m fi noi de vine)?!   Cine stie?  O sa vedem ce se intampla.
Va multumesc.

dan sebastian

ia sun-o pe dna Strambulescu din Gorj 0724868826. Ea a organizat pe jud.Gorj.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

daniel.arad

Pentru zona Vest cursuri tel. 0212324105 Oprea Catalin.

Dan Pașca

salutare.colegi ,am dat de firma care organizeaza aceste concursuri,altfel ramaneam pe langa .Ei mi-au spus ca m-au contacta si nu au dat de mine.Povesti.
Bine ca iam gasit si mi-am facut inscrierea.Termenul limita era pe 3martie si eu m-am inscris pe 5 martie.Au promis ca o sa se organizeze pana la finalul lunii martie,poate chiar in Alba Iulia.
Acuma sa vedem.

Dan Pașca

Firma este din bucuresti si se numeste WIN WIN BUSINES
Numar de telefon pentru zona Alba,Mures,,Brasov .... 021 313 9869 .

stefy.costea

In Ialomita aceasta firma orgnizeaza cursurile la sfarsitul lui martie inceputul lui aprilie, in Amara la hotel Ialomita.

Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

Dan Pașca

Martie 25, 2015, 01:47:18 p.m. #8 Last Edit: Martie 25, 2015, 09:40:15 p.m. by Dan Stuparu
Salut.colegi,sunt la asa zisele cursuri de formare profesionala,organizate de win.win business" la Predeal,o prostie lucie,pierdere de vreme,Hotelul si serviciile de cazare super,in schimb mancarea de cea mai proasta calitate.,ce sa mai ,pierdere de vremeFacem aceeasi treaba toti,indiferent de obiectul de activitate a fermei,adica Nimic ,de 3 zile tot completam si semnam formulare.Nu stiu cum e pe la alti colegi,dar aicea e pierdere de vreme,prostie,

romikele

Ce vorbești, nene? Cum să fie piedere de vreme când pe baza diplomei mai încasezi o grămadă de euroi?...
Câtă ipocrizie!  :rotfl:

Dan Pașca


romikele

Am avut membri in asociatie care au renuntat la 3000 de euro fiindca n-au vrut sa mearga la aceste cursuri, pe motiv ca ei n-au plecat niciodata de acasa.
Asa prostie mare, rar mi-a fost dat sa vad!
La ce bun au mai accesat masura, daca nici macar 5 zile cu toate platite: cazare, masa, drum... n-au fost in stare sa "rupa"?
N-au facut decat sa ia locul altui apicultor care ar fi profitat din plin de oportunitate!

Dan Pașca

Aicea sunt perfect de acord cu ce spui,din punctul meu de vedere este o chestie chiar frumoasa,relacasare si cazare la un hotel la care unii din colegii nostrii nu au fost si nici nu vor mai merge repede de aicea inainte.,,Hotel Carpati Predeal,,  eu ma referea strict la organizatori,daca tot se cheltuiesc o caruta de bani cu TINERII FERMIERI,putea sa se faca pe domenii ceva constructiv,sa se invete ceva,poate gresesc eu,dar majoritatea din colegii nostrii care sunt aicea si sunt cu adevarati interesati si practica stuparitul au aceeasi parere.Noi am incercat din 100 cati suntem si dupa cursu propriuzis ne aduna 15,20,25 TINERI STUPARII  si diacutam diverse chestii,  .Cam asta e azi am.fost la o ferma de Bovine(Vaci de lapte) la Intorsura Buzaului, a fost chiar frumos.Maine o sa ne luam diplomele si plecam acasa sa punem in practica ce am invatat la curs in fermele noastre....

romikele

Aceste cursuri te invata ce si de unde sa inveti, sa selectezi informatia de care ai nevoie din puhoiul de informatii de pe internet sau biblioteci, nu au cum si cand sa te faca superfermier in cateva zile.
Primesti material didactic unde gasesti strictul necesar.

dan sebastian

Pe gorj alta firma a organizat. Au fost super. In plus ne-am transmis numerele unii altora si am legat o gramada de prietenii. Ne sunam si discutam cand ne permite timpul. In plus la targul apicol a fost frumos sa ne intalim mai mult de 10 insi care ne cunosteam deja. In functie de cum voi avea stupii am gasit sa vand si rame complete cu miere, polen, puiet unui coleg care face doar matci si nu face fata comenzilor la roi. E bine pt toti.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.