preţ miere

Creat de ionut.api, Iulie 02, 2014, 07:35:36 AM

« precedentul - următorul »

Eugen B

Asta cu pretu mierii e vrajala. Toamna scade pretu la 9-10 lei, si primavara o face 12(cel putin asa sper) , si zice ca pretul mierii a crescut cu 15-20% , la fel cum a fost si anu asta. E o vrajala. Sigur in viitor se va intampla ceva si cu pretu asta al mierii. In cel mai rau caz cautam personal sa dam mierea unde ne convine.

D006

Momentan piata este aprovizionata cu miere la 6 lei/kg la porta procesatorului european. Concluziile le trageti voi.
  In zona mea este un achizitor care lucreaza cu o mare firma din Italia  , la ora actuala respectiva firma are in depozite 12000 tone de miere . Va dati seama ce "mare" apetit va avea la anul sa mai achizitioneze miere din Romania.

tinumaftei

Citat din: Dragos G. din Decembrie 15, 2015, 09:18:36 PM
Momentan piata este aprovizionata cu miere la 6 lei/kg la porta procesatorului european. Concluziile le trageti voi.
  In zona mea este un achizitor care lucreaza cu o mare firma din Italia  , la ora actuala respectiva firma are in depozite 12000 tone de miere . Va dati seama ce "mare" apetit va avea la anul sa mai achizitioneze miere din Romania.
Unii se laudau acum o luna ca au dus direct in Germania vreo 20t cu putin sub 4 euro. Intre 6 lei si 4 euro e o diferenta mare si e greu de crezut si una si alta in acelasi timp. Mierea poliflora a plecat din RO cu peste 3 euro. Asta sigur.

D006

Si atunci de ce nu sunt platiti apicultorii daca procesatorii au incasat 3 euro ????

tinumaftei

Citat din: Dragos G. din Decembrie 16, 2015, 10:18:35 AM
  Si atunci de ce nu sunt platiti apicultorii daca procesatorii au incasat 3 euro ????
Eu am primit in august -sept 2,75 si mi se pare oK! plata 50% in 5 zile , 50% in 20 zile.
Procesatorii se grabesc vara sa isi asigure stocurile pentru contractele pe care le au. Stiu ce pot incasa si stiu cat pot plati. Probabil ca nimeni nu cumpara fara sa stie sigur unde si cu cat vinde.

MirceaCalin

Citat din: tinumaftei din Decembrie 16, 2015, 10:35:39 PM
...Eu am primit in august-sept 2,75 si mi se pare oK! plata 50% in 5 zile , 50% in 20 zile...

Bunicel preţ şi condiţii de plată !!!   

Eugen B

In vara pretul la poliflora a fost 12 ron, adica tot 2.75 euro la pretul de atunci. Cine a dat-o a primit banii.
Termenul de plata a fost bun.
Nu stiu ce va fi la anul, dar vom vedea.
Cine gaseste sa dea mierea la pret bun ne poate anunta.

Dan Pașca

:rotfl:  Eugen,  daca gaseste careva sursa sa o VINDE. la pret bun ,,, nu sao dam ;)   mai facem si cateo gluma. ,ca uiteca de dat am mai dat si la altii ,fara bani

Eugen B

dan sebastian

Icearca la un magazin de cartier sa iti faci o intrare.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

filip

Si cum ramane cu cei care au predat mierea anul acesta si incaseaza banii anul viitor?
http://www.dcnews.ro/fiscul-cu-ochii-pe-romani-de-la-1-ianuarie_493538.html
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bucovineanu

Si pana acum fiscul stia totul despre conturi. Pentru orice dobanda la depozitele din banci se plateste impozit.

filip

Citat din: bucovineanu din Decembrie 29, 2015, 07:35:51 PM
Si pana acum fiscul stia totul despre conturi. Pentru orice dobanda la depozitele din banci se plateste impozit.
Da dar banii din cont se considera venit cu tot ce rezulta in urma aplicarii NOULUI Cod Fiscal..........in cont nu apare ca ai dat mierea anul acesta si a fost platita anul viitor.
Sanatate 5,5 ...........etc
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bucovineanu

Oricum deocamdata apicultura se impoziteaza la norma de venit. Nu pot sa ia impozit si pe miere. Ar fi dubla impozitare.

Eugen B

Exact. De pret ce mai stiti?
Cred ca e bine sa ne facem firma si sa bagam cheltuieli klumea sa vada cum e sa fi apicultor