Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

D006

De acest Craciun la prietenul meu Doru a venit acasa fiica lui impreuna cu o prietena adventista . Fata nascuta din parinti adventisti nu bause vin in viata ei si nu mancase carne de porc. Pentru ca acum scapase de sub supravegherea parintilor prima oara a gustat din vin , i-a placut foarte mult vinul rosu . A doua zi cand prietenul meu se ocupa de "porcarii"  , simtind fata mirosul imbietor de carnati nu a mai rezistat si a mancat unul . Concluzia fetei crescuta in dictatura adventă : nu a mancat in viata ei ceva mai bun .
  A pacatuit aceasta fată sau nu ?

Kov iulian

Citat din: marian sima din Decembrie 28, 2014, 10:09:01 AM
Simon Magul a fost un personaj care se folosea de credinta oamenilor pentru a-si atinge scopul personal.
Ce bine ca oamenii s-au desteptat acum, nimeni nu se mai lasa pacalit si nimeni nu se mai foloseste de credinta oamenilor pentru asi atinge scopurile personale :D :D  :P

Citat din: marian sima din Decembrie 28, 2014, 10:09:01 AM
Acum nu te supara pe mine  :)dar privind crestinismul prin ochi de budist nu prea ai cu sa-l intelegi.
Da e adevarat, doar privind lucrurile scrise din perspectiva cotropitorilor Romani poti intelege adevarul.
Orice alt adevar vazut din alta perspectiva este fals  :D :D :P

marius_vfp

salut ,
parinti idioti , indoctrinati de o cultura prost inteleasa . mai rau e ca au de suferit urmasii lor . omul trebuie sa fie liber sa faca ce vrea numai sa traga concluzii daca a gresit cu ceva si sa nu repete greselile.
e bine pentru copila ca  isi va dea seama ca a fost mintita , daca are o varsa la care poata sa discearna  isi va vedea calea ce o are de urmat.

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

marian sima

Pai eu va spuneam de mult ca omul trebuie sa-si aleaga religia la varsta la care poata sa discerana. :razz:
Si acum sa verdem cine are de suferit. :P
Morti pe strazi din cauza alcolului.
Ajunsi la spital din cauza mesei de craciun. :P
http://www.sanatateabuzoiana.ro/spitalele-buzoiene-sunt-pline-de-victimele-craciunului/#.VJ_H2e6VM

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/romanii-au-avut-iar-de-suferit-din-cauza-abunden-ei-mesei-de-craciun-i-au-ajuns-la-spital-17791.html
Asta e barbarism curat un om civilizat nu mananca pana plesneste . :nod:

Dragos nu stiu daca a pacatuit sau nu acea fata,insa un lucru este clar.
Estio gazda jalnica.

Eumananc carne de oaie insa daca la mine vine cineva care nu suporta carnea de oaie sau daca nu consuma un aliment ,nu pun alimentul acela pe masa si nici macar eu nu consum din el ,tocmai ca acea persoana sa nu se simta ofensata.

Tu ce ai facut? :D
Ai ia si vin ai ia si cicel,hai ia ca sa pot sa scriu eu despre tine. :D

Asta e cam atitudine de sarsaila.
Si poate ca a luat sau nu a luat. :)

Corect era ca faptele ei sa fie marturisite de ea si nu de tine.

Dar asa face sarsaila,sarcul de tine nu faci lucrul acesta ,nici pe acesta dar i-a fal si sa vezi ce bine este.
Atitudinea ta este similara cu a sarpelui cand a ispitit-o pe Eva.

Asa ca poti sa-ti dai seama cine a gresit si cine nu.

Adrian.B.

Domnule Marian,nu credeti tot ce va spune d-nul Dragos. E greu de crezut ca fata respectiva a baut vin. Ma mir ca nu a scris ca fata dupa ce a baut paharul si vazand ca e de bun ,a baut cu sticla.

marian sima

Adrian tocmai de acea am scris.Si poate ca a luat sau poate ca nu a luat.
Insa atitudinea lui spune multe. :)

D006

Precizez , a baut UN pahar cu vin si a mancat UN carnat ! Nimeni nu a obligat-o , nimeni nu i-a bagat nimic cu forta in gura !
  La mine in casă mama tine post , noi am taiat porcul pe 22 dec . mama nu a gustat din el . Putea sa manace sau nu , este o optiune personala . de băut vin cunosc multi adventisti , dar din fatarnicie nu beau de fata cu " fratii" lor.

PS . acum daca fata isi va da seama ca a fost crescuta prin idoctrinare prosteasca e treaba ei . Totusi cred ca acum a inteles ca nu ste pacat ce bagi in gura , pacat este ce scoti pe gura !

Adrian.B.

Fata cati ani are? Observ ,ca nu a rugat-o nimeni. Poate daca gasea tuica pe masa se repezea la ea.

D006

23 de ani , bineinteles ca nu a rogat-o nimeni .  dar la cum miros carnatii de porc cam greu sa rezisti tentatiei.  Stai ca urmeaza sa petreaca revelionul cu tinerii de varsa el la restaurant . Atunci sa vezi ce va regreata cei 23 de ai traiti in ignoranta si minciuna.

Adrian.B.

D006

Acum sincer , daca incriminata carne de porc nu ar fi buna consumului uman ar fi interzisa de la comercializare . Momentan aceasta carne se consuma pe toata planeta.

marian sima

Dragoselule intelege ca idolatria nu era complecta fara carnea de porc.

O data ce tii Duminica adica ziua soarelui.
Ce tii 25 decembrie adica renasterea soarelui.
Odata ce te inchini in biserica cu fata la altar ,adica la rasarit.

Nu aveai cum sa nu incluzi si alimentatia romana adica cicelul.

Nu degeaba zona in care a poposit Isus nu a consumat cicel.
Nu degeaba cei care cresteau cicei la gonit pe Isus din zona lor.

Ce spune Dumnezeu in cartea lui Isaia.

Isa 27.1;
17 Cei ce se sfinţesc şi se curăţă în grădini, mergând unul câte unul în mijlocul celor ce mănâncă şi carne de porc, şi şoareci, şi alte lucruri urâcioase, toţi aceia vor pieri – zice Domnul.
Isa 65.3-4;
18 Eu pedepsesc faptele şi gândurile lor! Dar vine vremea când voi strânge toate neamurile şi toate limbile; ele vor veni şi vor vedea slava Mea.

D006

mai nea Mariane dar pe soare cine l-a facut ?
  cand vei intelege prima porunca mai stam de vorba.

marian sima

Pai asta nu intelegi tu ca inchinare merita Creatorul si nu creatura.

Prima porunca este: "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu tot cugetul tau si din toata puterea ta."

Pai daca-l iubesti faci contrar la cea ce el a spus?

Deuteronom 17:2-3'' ..se va găsi poate în mijlocul tău, într-una din cetăţile pe care ţi le dă Domnul Dumnezeul tău un bărbat sau o femeie care să facă ce este rău înaintea Domnului Dumnezeului tău, şi care să calce legământul Lui; care să meargă după alţi dumnezei ca să le slujească şi să se închine înaintea lor, după soare, lună sau toată oştirea cerurilor, aşa cum eu n-am poruncit.

D006

De unde PLM ai scos tu acel text cu prima porunca ???