Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

romikele

N-am nici o treabă cu agnosticismul, eu sunt de aceeași religie cu Pharaonul` :rotfl:
Nu sunt incapabil să ofer suficiente argumente raționale pentru a justifica existența sau neexistența lui Dumnezeu, practic nici nu încerc!
Cred că există o forță divină care ne guvernează, dar cred că aceasta e prezentată așa cum le-a convenit respectivelor culte.
N-am nimic împotrivă ca acea forță să fie numită DUMNEZEU!  :nod:

A nu se confunda religia cu credința!!!!

marian sima

Dumnezeu e insa UNUL si in fata lui ne inchinam toti, indiferent cum ne adresam LUI.

Asa credeti voi.

,,Pleacă, Satano", i-a răspuns Isus. ,,Căci este scris: Domnului, Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti." (Matei 4,10)

Satana inca de la inceput a pus la indoiala porunca lui Dumnezeu,vezi dialogul dintre Eva si satana .

Cand Moise a prefacut bastonul in sarpe imediat preoti pagani au transformat si ei bastonul in sarpe.

Cand Dumnezeu a poruncit sa se faca altare pe care sa fie aduse jertfe ,au aparut si altarele inchinate lui Baal.
Vezi altarul profetului Iie si altarele preotilor lui Baal.

satana este tata-l contrafacerilor,asa ca daca Dumnezeu are o zi de ce sa nu aibe si el o zi si care era ziua lui?
Ziua soarelui asa ca ce este cel mai frumos sa ei ziua soarelui si sa spui ca e ziua lui Dumnezeu,astfel cei care se inchina lui Dumnezeu sa ti se inchine tie.

Si contrafacerea nu se opreste aici ,daca crestini vor sa serbeze nasterea lui Isus de ce sa nu o serbeze tot in ziua inselatorului astfel ca saturnaliile sarbatoare pagana sa devina marea sarbatoare a crestinilor.

Si uite asa c-am totul a fost contrafacut.

Ce era a lui Dumnezeu a fost acaparat de satana asa ca satana si-a pus semnul lui chiar in mijlocul crestinismului.

Obeliscul simbolizeaza pe zeul soare.

Obeliscul egiptean

Obeliscul simbolizeaza zeul Soare, Ra, cel mai mare dintre zeii egipteni. Orase importante au decis sa ridice astfel de obeliscuri (Washington, Londra, Vatican), iar unirea triunghiurilor din varful obeliscului intr-o piramida poate insemna un simbol al unei puteri superioare.

Nu intamplator aceste obiecte se gasesc chiar langa unele biserici .

Vedeti si in alte parti ce scrie despre obeliscuri si semnificatia lor.

Cand ai ziua soarelui,cand sarbatoresti renasterea lui si cand mai ai si simbolul lui la tine in ograda atunci e clar ca nu mai este o intamplare ci o contrafacere.

marian sima

Si inchinarea la soare nu se opreste aici,unii crestini au altarele din biserica spre est adica spre rasarit.

Ezechiel 8:16: Si m-a dus in curtea dinauntru a Casei Domnului. Si iata ca la usa Templului Domnului, intre pridvor si altar, erau aproape douazeci si cinci de oameni, cu dosul intors spre Templul Domnului si cu fata spre rasarit; si se inchinau inaintea soarelui spre rasarit.

http://www.isushristos.org/x.html

pharaonu75

Ce m-as lua putin la harta cu tine, Mariane, pe tema religiei... Dar imi esti simpatic si nu vreau sa ma prinzi de dusman! :P :P
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

@pharoane,un sfat .
Citeste Plangerile lui Ieremia cap 3 vers 26.........
26. Bine este sa astepti in tacere ajutorul Domnului.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

pharaonu75

Citat din: filip din Decembrie 23, 2014, 03:02:48 PM
@pharoane,un sfat .
Citeste Plangerile lui Ieremia cap 3 vers 26.........
26. Bine este sa astepti in tacere ajutorul Domnului.

Prefer sa-i citesc pe Hristea, Begnescu, Stoinescu, C.Antonescu, Malaiu, s.a., decat sa-mi pierd timpul cu lecturi inutile!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Aurelian A.

Ai dreptate Pharaonu,dezbaterile astea pe teme religioase s-au facut de sute de ani si nu s-a ajuns la nici un compromis,fiecare isi sustine ideile lui,nu stiu de ce tot insista unii pe aici ca oricum un ortodox cat de cat informat nu o sa treaca veci la pocaiti iar un adventist ca Marian nu o sa treaca la ortodocsi.
     Fiecare cu religia si credinta lui si sa recunoastem ca oameni suntem toti si mai gresim,fie ca suntem pocaiti fie ca suntem ortodocsi sau catolici. :hi:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

cristi75

pe mine ma deranjeaza faptul ca unii popi , pastori sau predicatori se erijeaja in cunoscatori ai voii lui dumnezeu , omniscienti si infailibili si ii fac pe oameni la portofel in numele credintei. ii spala pe fraieri pe creier amenintandu/i cu iadul sau promitandu=le raiul iar ei se umplu de bani nemuncind o zi in viata lor
ma distreaza insa ca multi revoltati care se dadeau cu curu de pamant ca prea multi bani cer popii au trecut la pocaiti si acolo dau bucurosi zeciuiala
ce sa=i faci prostia si fudulia se platesc

Kov iulian

Citat din: romikele din Decembrie 23, 2014, 01:05:07 PM
N-am nici o treabă cu agnosticismul, eu sunt de aceeași religie cu Pharaonul` :rotfl:
Nu sunt incapabil să ofer suficiente argumente raționale pentru a justifica existența sau neexistența lui Dumnezeu, practic nici nu încerc!
Cred că există o forță divină care ne guvernează, dar cred că aceasta e prezentată așa cum le-a convenit respectivelor culte.
N-am nimic împotrivă ca acea forță să fie numită DUMNEZEU!
  :nod:

Pun si eu cateva versete de pe Wikipedia.  :rotfl: :rotfl: :P :P

Agnosticism : http://ro.wikipedia.org/wiki/Agnosticism
CitatAgnosticismul este concepția filozofică potrivit căreia adevărul anumitor afirmații, mai ales afirmații teologice privind existența unui Dumnezeu sau a unor zei, este fie necunoscut, fie imposibil de aflat.
....
Agnosticii pot afirma fie că nu este posibil să existe cunoaștere spirituală, fie că ei, personal, nu dispun de o asemenea cunoaștere. În ambele cazuri este expus scepticism față de doctrinele religioase.
Atitudinea acelora care preferă să nu se pronunțe asupra problemelor care nu intră în câmpul datelor experienței.
....
Deși nu neagă existența lui Dumnezeu, agnosticismul spune că Dumnezeu nu poate fi cunoscut, iar existența lui nu poate fi probată (demonstrată).

Ateism: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ateism
CitatAteismul reprezintă negarea existenței lui Dumnezeu și a oricărei alte divinități sau zeități.
Ateismul este opusul teismului, cea mai generală formă a credinței în existența a cel puțin unei zeități.

Cuvantul "ateism" provine din grecescul atheos (greacă ἄθεος), însemnând ,,fără Dumnezeu", și a fost folosit ca termen peiorativ celor care respingeau divinitățile venerate de majoritatea societății. Primii oameni care se identificau ca fiind atei, au trăit în secolul al XVIII-lea.

marian sima

Pentru cunostinta ta generala,unii i-si autofinanteaza biserica necerand finante statului Roman.

Cei care dau bucurosi au de unde da ,daca faci un recesamant ai sa vezi ce apicultori buni sant pocaiti:) :rotfl:

Pe unii chiar i-ati filmat cu sute de stupi,de altii vorbiti de tehnologiile lor apicole si de matcile de prima mana.

Treaba este ca pocaiti nu au cersetori in mijlocul lor si rata saraciei nu este asa mare ca la cei care se distreaza aiurea. :) :rotfl: =))

E aiurea insa sa construiesti o biserica faraonica de la religia cu cei mai multi cersetori .

http://www.evz.ro/un-politician-suedez-critica-romania-pentru-construirea-bisericilor-in-stil-faraonic-si-pune-in-discutie-viitorul-tarii-in-ue.html

Aurelian A.

Pocaitii reprezinta 2 3 la suta din populatia tarii iar ortodocsii 85 87 la suta...ii normal ca in  randul ortodocsilor sa fie mai multi cersetori si oameni saraci...deci ce ai zis tu este irelevant.
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

bio

ce se intimpla in tara legat de constructiile aberante de "biserici fara numar" sfideaza orice urma de inteligenta.

...miine-poimiine aud ca si in Romania ca popimea ortodoxa si-a facut muzeu cu fonduri europene ca in Grecia.

daniel.arad

romikele

Iuliane, eu nu ma iau dupa wikipedia, astia n-au nici o autoritate Dumnezeiasca!  :razz:
CitatAteismul reprezintă negarea existenței lui Dumnezeu și a oricărei alte divinități sau zeități.
FALS! Ultima parte e o aberație... iar eu sunt ateu, ca asa vreu!   :D

cornelioandanciu

Citat din: romikele din Decembrie 24, 2014, 12:32:34 AM
Iuliane, eu nu ma iau dupa wikipedia, astia n-au nici o autoritate Dumnezeiasca!  :razz:
FALS! Ultima parte e o aberație... iar eu sunt ateu, ca asa vreu!   :D
Domnule Romikele, nu te supara, iti pun o intrebare:Care este cea mai mare speranta pe care o ai?
Va salut.