Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

In zona mea sunt foarte multi neoprotestanti. Unii se bat cu pumnul in piept si spun ca numai la ei se pot mantui oamenii. Le-am pus multora aceste intrebari si altele si am primit raspunsuri de politiceni.  :smile: Dupa 90 foarte multi din copii lor au plecat in occident si multi au facut tot felul de blastematii, cum numai in filme poti vedea. E drept ca  si ortodocsii nu s-au lasat mai prejos.

dan sebastian

Nu stiu caror religii le apartin, dar am vazut ca sunt unii de nu lasa copii la spital nici macar pt o banala apendicita. Ce cult sunt si religia lor ce vrea sa demonstreze ? Vin sarbatorile dar vad ca fiecare are razboiul lui. Nu cred ca o religie e superioara alteia. De aia ii zice credinta. Sa creada fiecare in ce vrea.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

marian sima

Despre pacat Pavel spune.

1 Copilaşilor, vă scriu aceste lucruri ca să nu păcătuiţi. Dar, dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel Neprihănit.
Rom 8.31; 1Tim 2.5; Evr 7.25; Evr 9.24;
2 El este jertfa de ispăşire pentru păcatele noastre; şi nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi.

Biblia mai spune;Cel neprihanit de 7 ori daca cade se ridica dar cel rau se prabuseste.

Iuda e un exemplu destul de concret ,a cazut si cazut a fost.

David  si altii a cazut de multe ori dar de fiecare data sa ridicat.

marian sima

Citat din: bucovineanu din Decembrie 16, 2014, 09:15:59 PM
In zona mea sunt foarte multi neoprotestanti. Unii se bat cu pumnul in piept si spun ca numai la ei se pot mantui oamenii. Le-am pus multora aceste intrebari si altele si am primit raspunsuri de politiceni.  :smile:

Eu ti-am dat raspunsul corect.Dumnezeu are oameni lui in fiecare religie.

La ploaia tirzie ei vor iesi din randurile bisericilor in care se afla pentru a se lipi de biserica care corespunde cu biserica pe care a lasat-o Isus atunci cand sa inaltat.

Biblia vorbeste de ploaia timpurie,(atunci cand ucenici botezau mii din toate religiile si natiile)

Si ploaia tirzie ce tia-m spus mai sus.

bucovineanu

Da. la aceasta intrebare ai raspuns corect. Ce facem totusi cu intrebarile referitoare la botez?

marian sima

Despre biserica.

Femeia e biserica.
Copilul de parte barbateasca e Isus.

Femeia hranita in pustiu este biserica reprezentata de vandelzi si altii care nu au acceptat religia impusa de Constantin.

Vremurile in care nu a mai aparut in fata sarpelui ,reprezinta perioada de 1800 de ani ,perioda in care domniile voastre va intrebati unde a fost biserica neoprotestanta.
Dupa terminarea acestor vremuri a reaparut.

14. Si cele doua aripi ale vulturului celui mare au fost date femeii, ca sa zboare cu ele in pustiu, in locul ei unde este hranita o vreme, vremuri si jumatatea unei vremi, departe de fata sarpelui.

17. Si balaurul, maniat pe femeie, s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintei ei, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si tin marturia lui Isus Hristos.

marian sima

Asta este biserica adevarata e biserica care a lasat-o Isus si a propavaduit-o ucenici.

NiKoN

Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

D006

Mariane ce faci tu se numeste " vorbe in vant" , text fara continut . Esti precum o placa de patefon uzata . Eu stiu ca nu-ti pot modifica structura cerebrala dar macar intelele ca esti penibil la capitolul religie . Chiar nu pricepi ca voi nu aveti DESCENDENTA APOSTOLICA ?

PACO

"Femeia hranita in pustiu este biserica reprezentata de vandelzi si altii care nu au acceptat religia impusa de Constantin."

Tu ai idee cand a trait Constantin si cand au aparut valdezii? 

marian sima

Eu ti-am aratat destul de clar ca nu esti crestin.

Vrei sa-ti arat ca santeti si niste descendenti falsi?

Ca sa stii si tu pentru cultura ta generala ,preotimea la condamnat pe Isus la moarte ,cand Dumnezeu a sfasiat perdeaua din templu a insemnat sfarsitul preotimi.

Daca preotimea mijlocea pana atunci pentru popor de atunci in colo Isus a fost si este mijlocitor asa ca preotimea nu-si mai are rostul.

Uite ce spune biblia ortodoxa;
"Căci UNUL este Dumnezeu, UNUL ESTE ŞI MIJLOCITORUL între Dumnezeu şi oameni: omul Hristos Iisus, Care S-a dat pe Sine preţ de răscumpărare pentru toţi."
(1 Timotei 2:5-6 Biblia Ortodoxă)

Unul este si mijlocitorul,cand omul se spovedeste la popa pentru iertarea pacatelor necinsteste statura lui Isus de Mare Preot.

Care trebuie sa fie oranduiala in biserica instaurata de Isus?

10.    Cel ce S-a pogorât, Acela este Care S-a suit mai presus de toate cerurile, ca pe toate să le umple.
11.    Şi el a dat pe unii apostoli, pe alţii prooroci, pe alţii evanghelişti, pe alţii păstori şi învăţători,
12.    Spre desăvârşirea sfinţilor, la lucrul slujirii, la zidirea trupului lui Hristos,

Unde sant preoti?

Santeti descendenti preotimei ,preotime care nu sa regasit printre apostoli.

Ce spune biblia de majoritari asa cum i-ti place tie sa te bati cu pumnul in piept.

13.    Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.
14.    Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.

Pe calea lata merge si un fumat si sa o tii in betii si multe altele.
Pe calea ingusta nu prea ai loc cu atatea bagaje.

Ioan 1:12-13. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu; născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.

Tu poti sa ai o descendenta apostolica,descendenta pe care o negi prin faptul ca faci exact opusul a cea ce faceau apostoli.
Eu prefer descendenta de la Ioan 1;12-13,descendenta care pastreaza si obiceiurile apostolilor.

Degeaba spui ca esti descendentul lui Mihai Viteazul daca tu te imbraci si ai obiceiurile unui inicer.

bio

Citat din: dragos2006 din Decembrie 16, 2014, 08:01:09 PM
Cat ar fi hulita ceafa de porc , cand sunt obosit si nu am chef de nimic trag un gratar cu ceafa + 2 litri vin alb sec+ o partida de amor si viata devine mult mai frumoasa . PUNCT !

... 2 litri de vin ???.. cred ca este cam mult, doar partea ta numai sa i-ti ridici putin moralul.

aa... tu cred ca bei un pahar , hai  doua..... si cu restul o imbeti pe cea care vrei sa faci amor ca daca este lucida,nu simte nik...

D006

Măi bio iar nu ti-a luat tratamentul ? stai in banca ta si vezi-ti de treaba .

bio

Fugi de aici cu "vrajelile" tale .. =))

.....dupa 2 kile de vin "esti folosit ca material didactic" .  =))...

Daca i-ti trebuie 2 kile de vin sa te incalzesti, ceva este necurat aici.. ....cred ca  esti " imun" la consumul de acool.... si tratamentul, pardon antrenamentul prelungit i-si spune cuvintul.

Sau in fine... dragoshe, incep sa inteleg tie fara ajutor "serios"-- ca 2 kile nu este o joaca-- nu-ti mai merge jucaria ....

off !!! tineretul din ziua de azi, numai gura de el..... cind eram la anii tai numai vedeam o femeie si gata "mi-se deschidea briceagul" ...

Ignatov Andrei

Citat din: bio din Decembrie 17, 2014, 11:10:05 AM
off !!! tineretul din ziua de azi, numai gura de el.....

... zice "mosul" bio... !!! =))