TOPITOR SOLAR material izolatie

Creat de bogdan moldovean, Martie 28, 2014, 10:56:29 PM

« precedentul - următorul »

bogdan moldovean

ziua buna .M am pus sa mi fac un topitor solar partea de tamplarie am reusit o s o fac dar am ajuns la un impas e vb despre izolarea interioara a lazii.Adevarul ca nu prea I am lasat tolerante stanga dreapta pt a incapea o tava de tabla si as vrea sa l izolez pe interior cu polistiren extrudat de 10mm(1cm) da 1 cm oare este sufficient?nu il va deteriora in timp caldura polistirenul extrudat de 10mm in interior?am cautat dar nu ma gasit de 10mm In loc ce material sa pun pt a izola .Mentionez ca limita ar fi de 10mm pe pereti pt a aincapea o tava si a nu mi ridica tava prea sus ca sa nu mi se inchida capacul  Multumesc

viorel_v2000

Polistiren in nici un caz. Il "mananca" soarele in mai putin de o saptamana
Vata minerala ar fi o solutie

bogdan moldovean

ce sa inteleg?ma intereseaza daca polistirenul de 10mm extrudat va rezista

crisian-nicolae

folosesta 2 bucati eztrudat de 5 mm ce se foloseste la parchet,sunt placi de 1m/0,5m.

bogdan moldovean

vorbesc numai de interior ca exteriorul il execut repede........pe interior ma intereseaza .....vata minerala rezista oare nu elimina miros neplacut de la caldura ?

stefanescu

Topitorul meu solar are pe interior sub tabla polistiren de .... cat am avut atunci. Functioneaza tot anul apicol. Polistirenul rezista fara probleme.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

senseiad

am si eu un topitor solar pe interior l-am captusit cu poliester dar am pus peste polyester un placaj ,cum e cel pentru diafragme, altfel il topeste soarele