Edward P.Neamt

Creat de edward_w92, Februarie 21, 2014, 12:04:15 PM

« precedentul - următorul »

edward_w92

Zbor curatire in data de 11.01.2015 cu o intensitate mai mare la stupii mai puternici sau care sunt in partea inferioara a fagurilor, cei care au urcat sus spre turte sau deja au ajuns acolo, au alta ocupatie momentan dar ies si ei la nevoie. Albina paraseste zona stupinei in zbor, zborul fiind destul de vioi.

bismark

E brava la voi,parca zici ca-i toamna, la mine n-au mai iesit din zapada de la carciun.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

edward_w92

Ieri au iesit la 10 grade cat au fost pana pe la ora 14 cand vremea s-a stricat, azi noapte iar a nins si vad ca persista zapada desi e soare si senin afara, de maine se anunta o alta repriza de caldura, si sper sa iasa mai puternic, astia cu fata la soare  mai spre sud au iesit bine dar aia cu fata spre est pozitionati cum ii avea mentorul meu, aia au iesit mai slab dar la toamna ii pozitionez pe toti cum is astia din poze, SE cu riscul sa ma sacaie langa casa dar nu-i mai las fara soare la urdinis pe timpul iernii chit ca n-or mai sta cu spatele la mine  si daca reusesc sa imi iau si camion sa-mi fac pavilion, e si mai bine, aproape jumatate din efectiv ramanand pe pavilion daca fac rafturile pana in toamna, ramane de vazut, vremea sa tina cu noi acum si pana dupa salcam, sa ne ierte de ploi atunci cand nu avem nevoie.

edward_w92

Mno, Iedu' tre' sa-si ia la revedere o perioada de la forum, o sa intru mai des de la facultate, daca nu stiti ce e, e sesiunea de examene si sincer, semestrul asta am cam tras chiulu' si de maine intru la post negru de internet, deci ioc forum, incercam sa ingrasam godacul de craciun, sesiunea asta si inca una si daca m-oi face vreodata profesor de matematica, doar la gimnaziu de oi preda.
Asa ca daca ne-om vorbi mai rar, macar sa vedeti la ce visez momentan:
In concluzie, 30+26+12(roi nucleu)pe coada.
Aici sper sa ajung la toamna cu stupina. Am incercat sa nu incarc schita cu multe lucruri si lucrusoare inutile si sa fie cat mai usor la amenajat cand poposim in locul de pastoral.

stefan1

Baftaaaaaaaaaaaaaaa! Abia acum vad ca esti asa de tanar. In primul rand cartea, ca de albine va fi vreme si mai tarziu.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

dan sebastian

Sa ai noroc iti doresc. Sunt frumoase si restantele cateodata ca mai faci meditatii cu colegele dar pica taman in sezonul apicol. Asa ca Bafta si din partea mea.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

edward_w92

Apai de restante nu-mi arde mie, ca am si licenta in vara, sper sa scap repede cu examenele din sesiunea asta.

ionel07196555

Daca nu ai restante uiti ca ai facut facultate .
Student fara restante  ?????
Multa bafta in tot.

oroles

Citat din: ionel07196555 din Ianuarie 27, 2015, 08:33:28 PM
Daca nu ai restante uiti ca ai facut facultate .
Student fara restante  ?????
Multa bafta in tot.
Asta cu studentul care trebuie sa aiba cel putin o restanta ca sa fie considerat student mi se pare jenant. In intreaga mea studentie nu am avut decat 3 note de 7, 2 de 8 si restul de 9 si de 10 si chiar m-am simtit student.  Asta mi se pare scuza incompetentului.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

dany 1

Citat din: stefan1 din Ianuarie 26, 2015, 01:34:02 AM
  Baftaaaaaaaaaaaaaaa! Abia acum vad ca esti asa de tanar. In primul rand cartea, ca de albine va fi vreme si mai tarziu.

Ca  si  Stefan ,  iti  urez  si  eu  multa  BAFTAAAAAA,  cu o  singura  modificare.  Mai  intai  albinele  si  pe  urma  cartea.  Cu  cartea  ai  toate  sansele  sa   mori  de  foame  in  ROMANIA.  T e  rog  sa   ma  crezi  ca  stiu  ce  spun.

Imi  aduc   aminte  de  o carte  ,, OM  BOGAT  OM  SARAC,,  in   care  era  vb  despre  2  copii ,  unul  cu  tata  bogat  afacerist,  celalalt  cu  tata  mai  sarac.  Cel  sarac  il  indruma  pe  baiatul  sau  sa  mearga  la  scoala  sa  faca  o  facultate  si  sa  ajunga  director  la  o  companie  mare. Iar  cel  bogat  il  indruma  pe  fiul  sau  sa  faca  afaceri  si  sa ajunga  sa  cumpere  acea  companie  la  care  cel  sarac  vroia  sa  ajunga  director.
Acum ,  intreb  si  eu.  Cum  este  mai  bine,  sa  invatam  carte  sau  sa  invatam  sa  facem afaceri  si  implicit  bani? 
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

romikele

Fara carte, de unde inveti sa faci afaceri?

De ce nu mai intai facultatea si la urma gradinita?  :P

dany 1

La  noi  aici  in  sud,  va  arat  zeci   de  exemple.  Si  nu exagerez  cand  spun  zeci.  Nu stiu  daca   au  ajuns  sa  termine  8 clase  si  au  facut  destul  de  bine  afaceri.  Dar   ,  de.................noi  am  fost  invatati  sa mergem  la  scoala  sa  invatam  iar  mai  apoi  sa  mergem  la  serviciu  cu  sufertasul  cu  mancare si  cineva  sa  ne  dea  bani  pt  munca prestata ,  desigur  mai  putin  decat  ar  fi trebuit  in mod  normal.

Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

romikele

Intrebarea este: Ce fel de afaceri?  :uimit:

dany 1

Mici ,  mari  si  foarte  mari.  Alea  foarte  mari  s-au  mutat  la  Bucuresti    si  legale  ,  daca  la  asta  va  referiti.  Bravo  lor  ,  au  stiu  sa  profite  de  situatia  aparuta  du  1989.  Fac  pariu  ca    daca  am  da  timpul  inapoi , 90%  dintre  noi,  ca  sa  nu  zic  mai  mult,  am  alege  sa  facem  altceva .  Cati  dintre  noi  am  mai  alege  sa  facem  facultati  si  sa  muncim  pe  bani  putini ?

misha

m-i se pare ca ai o scara de valori rasturnata :) :)