probleme la iernat

Creat de incepator 2012, Ianuarie 05, 2014, 05:50:23 PM

« precedentul - următorul »

oroles

Citat din: ursulakhe din Ianuarie 12, 2014, 08:04:43 PM
oroles-acuma cum sa iti spun nici eu nu am verificat niciodata cu sita de faina dar am vazut in filmarea domnului dan puisorul ca spunea despre acest mod de a verifica
Si eu tot acolo am vazut-o. As fi vrut sa ii vad sita domnului Puisoru. :D
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

cipik

Sita care se foloseste este cea de malai nu de faina de grau.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

kamy

Sa nu uitam ca mai exista si matci bolunde care nu organizeaza ghemul si e imprastiat hai hui!
La tine poate sa fie o problema de uzura premature si din cauza neinvertirii siropului de zahar,poate si o combinatie de virusi,uzura nosemoza care-i crima perfecta la stupi!
Acu stai linistit ca si io am fost ocos ,am venit din dobrogea am extras toata mierea si da-i cu sirop de zahar in august ca ala nu cristalizeaza ca mierea de floare si e mai ieftin!rezultatul familii care trebuiau sa ierneze pe 6-7 rame au iernat pe 2,maxim 4 rame si primavara sau trezit abia dupa salcam!
Acu sa nu credeti ca daca v-am spus ca io mi-am impus, ca intre 1 august si 1 mai sa folosesc doar f 40 adica apizeama de porumb invertit care nu uzeaza albina si intre 1 mai si 1 august poti sa le dai si laturi dulci,aceasta impunere e din carti si nu are in spate niste experimente usturatoare pe propria chiele!
Io am spus ca sa nu le repetati da nu poti strica placerea nimanui!