Turta Dulcofruct Hrana glucidica pentru albine

Creat de fitoconsult, Decembrie 15, 2013, 10:24:24 PM

« precedentul - următorul »

D006

Si pe turta de Dulcofruct scrie ce contine !

petru.atudorei

bun.. eu nu am cumparat.. de aceea am intrebat... dar daca pentru obtinerea unui raspuns direct trebuie sa scriem 3 pagini pe acest topic.. Va multumesc. Dar nici nu o voi cumpara ca sa aflu ce contine.

D006

.... normal ! o cumperi doar daca ai la cine sa o administrezi...

petru.atudorei

de avut am..dar nu asta e problema.. problema e ca eu am cerut ce contine...adica ce scrie pe ambalaj la ingrediente. Nu cred ca am cerut imposibilul.. in schimb am primit luari peste picior..

D006

Om bun daca ai net ai si google asa ca poti afla direct de la sursa . Uite ca fac eu treaba lui domnul google si iti sau sursa Ș

http://www.cirast.com/#!produse-apicultura-dulcofruct/c1llg

apivasmob

Au un site de c... nu au decat pagina de home
Sanatate tuturor apicultorilor

D006

Site-ul e bun si are multe pagini , la tine e problema...

bee_lover

Turta ,,DULCOFRUCT" este un produs 100% invertit ceea ce ofera albinei posibilitatea unei digestii usoare,albina pastrandu-si energia.produsul este extras din porumb nemodificat genetic avand in compozitie:fructoza,glucoza,alte zaharuri,apa cu o substanta uscata de max.84% --- informatie copiata de aici: http://www.cirast.com/produse-apicultura-dulcofruct/c1llg#!produse-apicultura/c1llg

cipri y

Io cred ca e ok daca e invertita, mai este un produs care scrie ca e invertit apimel se cheama e de la greci COMPOZITIA HRANEI este FRUCTOZA 42 %
DEXTROZA 51,5 %
MALTOZA 2,5 %
TRIOZA 2%
ZAHAROZA 2%
sa speram ca cele doua produse sunt bune ,o sa vedem la primavara .

apivasmob

Care este pretul ptr o turta de 1kg dulcofruct? Cea de la apimel este max 1euro / kg .
Sanatate tuturor apicultorilor

kamy

Citat din: apivasmob din Ianuarie 05, 2014, 08:21:32 AM
Care este pretul ptr o turta de 1kg dulcofruct? Cea de la apimel este max 1euro / kg .
Unde?

D006

Citat din: apivasmob din Ianuarie 05, 2014, 08:21:32 AM

Vreau si eu turta Apimel la 1 euro/kg. !Unde gasesc ? URGENT !
  Ca turta Dulcofruct la 4 lei mi-a adus relutu de s-a rupt.

kamy

albinasebes

pretul asta cred ca este direct la importator, sau producator, dupa caz.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

dan sebastian

In magazine pretul e de 2 euro,nu de 1 euro, undeva intre 8,5 si 10 lei kg. Vorbesc de zona mea, unde le-am vazut deja, in Gorj. Preturile sunt cu tva. daca o fi 1 e la baza fara tva aia e deja 4,5 ron x 1.24 x 30% marja profit, cel putin.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.