• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Filmele lui Dan Margarit

Creat de SERBAN VASILICA, Noiembrie 30, 2013, 07:20:56 p.m.

« precedentul - următorul »

PricopArthur

Dan Margarit e printre putinii care au inceract sa dea o imagine integrala a apiculturii pe care o practica. Fara secrete, ascunzisuri, ocolisuri.
Informatii trunchiate se gasesc peste tot.
Miere multă şi inimă curată!

marian sima

Da da,fara secrete.  =)) =)) =)) =))
Da pai nu va mai amintiti de matcile de 1000 de dolari care puteti sa le luati de niciunde,ca de doar el avea acces la herghelia respectiva.
A dat o imagine integrala,atat de integrala incat o ascunde bine,un cetatean Roman care pleca in Canada a dorit sa ajunga la dansul,insa Dan fiind de ceva timp plecat din Romanica a uitat de ospitalitatea Romaneasca si nu a primit apicultorul Roman.

Angellily Angel mi-a spus destul de clar,familiile de albine puternice din Canada sunt rezultatul bazei melifere si al siropului de porumb,daca nu e cules se intervine pentru a tine familia la cote maxime

Uitasem dl PricopArtur nu ai vazut toate filmuletele lui Dan M,in unul spune ca nu a aratat chiar tot,atunci cum stam cu imaginea integrala?
Stii ce e tare,ca unul ca Dan musamalizeaza tot si nu accepta ca altii Romani sa ajunga la el,altul ca Angellily Angel angajeaza Romani in stupina,in primavara alt Roman va pleca la el in Canada,asa ca unul care se piteste e crezut in timp ce altul care e deschis la dialog ,angajeaza Romani in stupina nu e crezut.marian sima

Colegul din Canada isi duce roiurile in apropierea locuintei.

marian sima

Ce chestie acelasi tip de Roinite ,asta la copiat pe DM ca el ea invatat apicultura pe canadieni,pana sa ajunga el acolo canadieni nu stiau ce e aia albina ,a vrut sa ne invete si pe noi dar nu-l lasaram,implicit eu.Ce ne facem acum?
Sa-i ridicam un altar poate posteaza din nou ,acolo unde n-a postat ,se ma intampla ca fani sa mai avem halucinatii si sa vedem postari ale lui pe aici.

marian sima


marian sima

Ii spune ''Ultima lucrare in stupina ,ne vedem in aprilie''.
Si filmuletul este deasupra acestor poze,tot ale lui.

Eugen B

Sa fim seriosi, nici noi nu cred ca spunem toate secretele , macar a avut bunul simt sa faca multe filmulete sa le vedem, unii am invatat ceva altii nu.
Nu contest calitatea nici unui apiciltor, dar nici noi nu spunem multe si nici nu ne convine de alti apiciltori.
Felicitari dn. Angel si Dan

Kov iulian


nicomico

Marian Sima nu incepe din nou cu frustrarile tale.Dl. Dan Margarit a facut foarte mult pentru noi,dezinteresat .A spus ca nu poate sa ne arate chiar tot ,asa ar dezvalui anumite secrete  concurentei de acolo.Acum ramane ca fiecare din noi sa ne punem capul la contributie.

PricopArthur

Marian Sima, daca ai ceva cu Dan Margarit e problema ta. Eu am inceput sa vizualizez inregistrarile lui in ordine, si am avut ce invata. Nu imi permit sa te contrazic cand spui ca un alt apicultor e mai bun decat el. Nu am eu dreptul sa ii compar. Apreciez la aceste filme ca spun mai mult decat 1000 de cuvinte, cu atat mai mult cu cat sunt si povestite.
Miere multă şi inimă curată!

marian sima

Nu am nimic cu nimeni insa exarcerbarile unora sunt culmea (ca sa nu zic altfel).
Eu va intreb.Cand a fost Dan M aici printre noi?
Si daca nu a spus tot ca de vede concurenta din Canada ,cum intelegeti voi daca nici Canadieni care practica o apicultura asemanatoare cu el nu prind firul?

Nu spun ca alt apicultor e mai bun decat el,spun doar ca este un om de treabacare e deschis la dialog.
Numai bine va doresc,chiar si lui DM.

Un alt filmulet pus de AA din Canada.https://www.facebook.com/angellily.angel/videos/o.1563036310616512/1646667378925120/?type=2&theater

romikele


apivasmob

Stiti ce imi place la canadieni ca iei ierneaza cu ALBINA pe cand la noi cu cateva rame de Albina.
Sanatate tuturor apicultorilor

D006

  Si la noi daca bagi antibiotice (cum fac cei din Canada) vei ierna pe populatii mari. Restul e gargara.

PricopArthur

 Nimeni nu interzice tratamentele, ci produsele ce ajung pe piata sa nu fie infestate cu medicamente, pesticide,...
Miere multă şi inimă curată!