Vremea in iarna 2013-2014

Creat de bucovineanu, Noiembrie 25, 2013, 04:00:21 PM

« precedentul - următorul »

sandupop

Citat din: Eugen B din Februarie 07, 2014, 04:58:51 PM
azi vreme calda, cam 16 la soare si 13 la umbra, zbor de curate si ceva mancare :)
De unde esti, unde a fost asa de cald?
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

yulian

La Hunedoara cald, cald...13 grade mi-a aratat la masina. Nu stiu cat a fost la soare...dar a fost cald bine. Oricum sub minus 8 grade si zapada de doua degete nu am avut parte iarna asta.

albinasebes

la sebes azi au facut un zbor frumos de curatire, peste 13 grade la soare. azi am dirijat traficul, voie buna :rotfl:
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

petru.atudorei

a fost cald azi..si albinele au facut curatenie in stup... au avut si un zbor frumos de curatire..

Soarele a reusit sa incalzeasca termometru pana la temperatura de :

Temperatura in aer la soare ..nu stiu cat a fost.

SERBAN VASILICA

Azi a continuat partea a doua de deszapezit stupii

SERBAN VASILICA

SERBAN VASILICA

Alta:

SERBAN VASILICA

Dar am avut cel mai bun om de baza ( ce m-as fi facut fara el? )

istodorescu vasile

astazi in dealurile mehedintiului a fost cald 11 grade. albinele au iesit la zbor, dar partea proasta este ca multe ramin inghetate pe zapada, dupa ce se aseaza pe zapada multe din ele nu se mai ridica  si amortesc .

Vyktor

Ma uitai si eu la meteo si vad ca aproape peste tot se incalzeste numa la mine nu. Ba da ce drak se muta polul frigului in Muntenia sau ce se intampla?

petru.atudorei

Pune niste paie in fata stupilor..si albinele nu se mai aseaza pe zapada..

yulian

pad3

somnul ratiunii naste monstri

roi_ag

Fericitule !!!! Zbor de curatire, ca apa au destula in stup pentru nevoile actuale !!!
Mai dureaza pana vor veni la inlocuitori !!!

istodorescu vasile

Citat din: petru.atudorei din Februarie 07, 2014, 09:40:46 PM
Pune niste paie in fata stupilor..si albinele nu se mai aseaza pe zapada..
am pus talas de la atelierul de timplarie, insa albinele zboara la distante de citeva zeci , chiar sute de metri, ceea ce ar fi imposibil de acoperit cu paie sau altceva. pierderile sunt nesemnificative deoarece  daca se pierd 8-10 albine/ familie , nu se cunoaste insa imi pare rau de ele