Bine v-am găsit!

Creat de calmusdaniel, Noiembrie 13, 2013, 06:09:57 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

Mancau tiganii lebede in Viena si imi spui ca voiajorii sant de frumusete??La cat de bine aratau.....si grasi.... :cu plăcere: :nebun: :nebun:

fiug1970

eu pun smantana,ciupercile si fabricarea!!! :smile:

calmusdaniel

Cred ca tu ai poftit la porumbeii mei =)) =))

fiug1970

sant un pacatos incorigibil.d-zeu s-a obisnuit cu mine.am gandit la dulce-n post! ^:)^
ps:macar la ceaun,fo' doi :mad:

calmusdaniel

Mihai Sergiu

Va salut cu respect! As dori sa stiu, pentru dumneavoastra care ar fi cel mai practic model de lada pentru pastoral? Am vazut mai multe modele la cei verticali cu cat : cu brau , cu falt , coltar ; si care ar fi nemultumirile?
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

Marius-ursulakhe

da ar fi interesant un filmulet despre modelul dumneavoastra de stup si ce inbunatatiri ati dori pt acesta  :D  ^:)^

calmusdaniel

Cradle.Toate cele mentionate de tine sunt bune..nu cred ca influenteaza in vreun fel munca unui apicultor.Acum depinde si cu ce model te acomodezi.Eu folosesc stupii cu coltare.

Mihai Sergiu

V-am intrebat deoarece in timpul transportului am avut neplacerea  sa se desfaca catul de cuib din cauza inchizatorilor , o mai mare placere sa descarci stupii atunci :). La cei cu brau este mai greu de pus inchizatoare fata de cei cu coltar. Ma gandeam la cei pe care ii folositi dumneavoastra cu coltare nu aveti probleme cu apa intre cat si cuib sau intre caturi?

calmusdaniel

Nu sunt probleme de genul acesta.Cat de curand am sa fac un filmulet unde am sa explic despre stupii nuclee si despre obtinerea matcilor de schimbare linistita

Mihai Sergiu

Va multumim pentru implicare:) !

calmusdaniel

calmusdaniel

NiKoN

D-le Daniel, am vazut ca folositi gratia de la lega. In momentul transportului, nu se aglomereaza albina la sita?
PS Si eu folosesc din toamna aceasta grila.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

calmusdaniel

Daca te referi la sita de la podisor,nu se aglomereaza albina pt ca eu am pe toata lungimea urdinisului inca o gratie de aerisire.