Bine v-am găsit!

Creat de calmusdaniel, Noiembrie 13, 2013, 06:09:57 PM

« precedentul - următorul »

calmusdaniel

Atata timp cat este sursa de polen buna,matcile se intind cu ouatul,ceea ce e un lucru bun pt ca vom avea albina de iernat.

calmusdaniel

Dar si caldura e buna pt cei care sunt la culesul de mana,face ca afidele sa tureze motoarele la maxim,si prin asta apicultorul sa se bucure de o productie buna.

dan sebastian

Al dvs. baga polen la greu. Dar nectar nu, pt ca nu e. Mi-a construit sapt. trecuta 2 rame din 3, fara stimulare fara nimic. Nu am vazut matca dar am observat larve. Nu l-am deranjat decat minimul necesar. Arata super !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

calmusdaniel

Citat din: dan sebastian din Iulie 25, 2016, 10:45:43 AM
Al dvs. baga polen la greu. Dar nectar nu, pt ca nu e. Mi-a construit sapt. trecuta 2 rame din 3, fara stimulare fara nimic. Nu am vazut matca dar am observat larve. Nu l-am deranjat decat minimul necesar. Arata super !

Daca tot i-ai dat la cladit si zici ca nu e cules deloc nu fi zgarcit si da-i si tu ceva sirop! :hi:

dan sebastian

Dau cu miere, ca merita. Am mai adus 2 roi din pastoral si trebuie sa ii evoluez cumva.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

calmusdaniel

In dimineata asta am facut tratament cu varachet la albine,si au cazut multi paduchi,semn ca sunt multi.Asta e primul tratament dintr-o serie de trei.

maximotgv

Ati facut tratament cu varachet cu caturile pe ei! Sau cum ati procedat cu caturile?

calmusdaniel

Citat din: maximotgv din Iulie 29, 2016, 04:25:59 PM
Ati facut tratament cu varachet cu caturile pe ei! Sau cum ati procedat cu caturile?

Da,am facut tratament cu caturile pe ei.

maximotgv

Inca o intrebare si gata!Stiu ca aveti stupi pe 10 rame. Cate picaturi de varachet puneti pt un stup cu cat?

calmusdaniel

Citat din: maximotgv din Iulie 29, 2016, 05:35:12 PM
Inca o intrebare si gata!Stiu ca aveti stupi pe 10 rame. Cate picaturi de varachet puneti pt un stup cu cat?

La stupii cu un cat le dau cate 5 picaturi,la cei fara cat cate 3 picaturi,chiar daca au numai 6 rame,si la orizontali cate 6 picaturi.

maximotgv

Multumesc frumos pt informatii!  :thanks:

calmusdaniel

Azi am fost sa ajut un coleg sa ia un roi dintr-n tei, am facut cateva poze si tot incerc sa le postez dar nu merge. e vreo problema de la server ?

romikele

Acum am facut proba si nu sunt probleme. E posibil ca poza sa fie prea mare si se impune redimensionarea...

calmusdaniel

in misiune de a lua un roi dintr-un tei batran!

Dan Pașca

Frumos :).  Si eu am prins unul in 2014 si ce am gasit înăuntru a fost spectacol 5 faguri la 1,5 metrii /20-25cm lățime dar din păcate nu am facut la timp tratamentul antivaroua si la-am pierdut o slăbit si l-au furat ceilalți.Va salut