Bine v-am găsit!

Creat de calmusdaniel, Noiembrie 13, 2013, 06:09:57 PM

« precedentul - următorul »

calmusdaniel

Asa arata stupina astazi

calmusdaniel

.

romikele

Nuanța de roz e de la zaibăr ?  :D

calmusdaniel

Cred ca la camera telefonului a iesit culoarea asta,daca nu,o fi de la zaibar cum zice nea Mihai! :rotfl:

pharaonu75

Tizule, deci nu gresesc daca spun ca "vezi totul in roz"! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

calmusdaniel

Mie mi-ar fi placut sa fie mov,ca sa fiu protejat de energiile negative! =)) =))

calmusdaniel

Dupa tot frigul asta mi-au ramas si mie cateva albine  :hi:

calmusdaniel

.

Mihai Sergiu

Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

calmusdaniel

dorindafi

ai strins familia dea gasito bataile , e bine pt cei care stau in zonele mai joase
la mine la munte nu e benefic   :bravo:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

Florin94

Citat din: calmusdaniel din Ianuarie 27, 2016, 02:33:49 PM
Dupa tot frigul asta mi-au ramas si mie cateva albine  :hi:
Astea sunt regine la rezerva ? =)) =)) :rotfl:

Kiwi Bee

Cutii uscate si bine aerisite binenteles ca albinele o duc bine. Ghemuri frumoase Daniel. Tatal meu avea cutii/stupi asa de curati la interior.
Aveti o iarna frumoasa. Asa trebuie sa fie. Cred ca va fi un an bun pt agricultura(posibil si pt apicultura - totusi sar putea sa fie seceta la shes).

La noi este jale. De cind locuiesc aici nu am mai avut asa o vara calduroasa(+28, +30 de grade noaptea - neobisnuit de mult). Deabia ieri a mai plouat putin dar fara vint. Azi totusi a venit si o adiere de vint.

La noi de obicei anotimpurile sint asa cum au fost la voi. Adica daca acuma la voi este frig atunci peste 5-7 luni de zile si la noi va fi frig(este bine de stiut.... pt mine). Cum a fost la voi iarna asa va fi si la noi dar este adevarat ca aici in nordul NZ nu ninge si nici minusuri nu prea avem(exceptie 1-2 nopti putin zub zero, -1 sau asa ceva).

Cu seceta asta si apa de la robinet este puscata rau. Rezervorul de apa de la marginera orasului cam 20km de la mine sufera mult pe timp de seceta si cred eu ca se adauga mai mult dezinfectant. Totusi este mai bine sa stai la munte.

dan sebastian

V-au ramas prea multe albine !
Mai trimiteti si la altii !
=))  =))  =))
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Cristel

Pana in mai ajung pe 3 caturi!  :P  Bravo!
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)