Bine v-am găsit!

Creat de calmusdaniel, Noiembrie 13, 2013, 06:09:57 PM

« precedentul - următorul »

serban

Frumos.Așteptăm și un filmuleț. :)

calmusdaniel

.

aurelianpopescu

frumos zbor.a-ti observat ceva depopulari de albina in stupina?tinand cont de iarna aceasta calduroasa albinele s-au miscat destul de mult si ca atare au si consumat multa miere din rame undeva la 3 kg in 2 luni,este cam mult fata de normal.pe yutube nu mai puneti filmari?sarbatori fericite/

calmusdaniel

Deocamdata nu am observat depopulari,nici consum mare pt ca au stat cuminti in lada,consum mai mare poate fi la fam care au crescut puiet pana tarziu. Si filmulete la timpul lor.!

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

calmusdaniel

Va doresc un CRACIUN FERICIT! multa sanatate,fericire,si numai bine alaturi de cei dragi! :mosul:

pad3

CRACIUN CU BUCURII si un AN NOU FERICIT!
somnul ratiunii naste monstri

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

serban

Crăciun fericit alături de cei dragi !!!!!

Dan Pașca

La fel si tie Nea Daniel  ,,Craciun Fericit"   Fericire ,bucuriii si multa ,multa sanatate sa ne poti incanta in continuare cu filmarile care le faci in frumoasa stupina .....

G. Iulian

crisian-nicolae

bio

Kiwi Bee

Se vedea actrivitatea la urdinish + albinele rasfirate(nu sint in ghem) si era de asteptat sa fie puiet. Frumos, dar neobisnuit pt RO in Decembrie.
Numai sa nu vina un val de frig lung in Februarie.

Cu acest puiet timpuriu nu sar merita un tratament contra varroa deja in Ianuarie? Ma gindesc la faptul ca trebuie sa ne adaptam.
Daniel nu esti expus la vinturi in aceasta stupina?

calmusdaniel

Afara erau 13grade iar in zona mea au fost pana acum numai temperaturi ridicate deci era de asteptat sa fie pacalite.
Tratament antivaroa eu am facutin lipsa puietului de doua ori dar cei care n-au apucat ca faca ar fi chiar indicat sa faca.
Stupina mea e protejata de padure si de casele din zona dar nu avem vanturi prea aprige.